Delonghi ESAM4500 1350 W 1800 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Yorumları

Delonghi ESAM4500 1350 W 1800 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(37 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) mükemmel kahve makinası ,çok ilgili satıcı

    Olumlu yönleri: Ürün harika ve çok pratik.Kahve sevmeyenlerin bile vazgeçilmezi oluyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    başarılı

    Olumlu yönleri: Delonghi ESAM 4500 Magnifica marka kahve makinesi gerçekten dedikleri kadar varmış Bir akrabamızın avsiyesi üzerine satın aldım İyi ki de satın almışım haznesi geniş olduğu için birden fazla kişiye kahve pişire biliyorsunuz kahveleri de çok güzel pişiriyor kıvamı çok iyi üstelik çok iyi köpürtüyor gayet kullanışlı bir alet olmuş bence tüm mutfaklarda yer almalı bu cihaz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    SEVDİM

    Olumlu yönleri: Günün her saatinde kahve tüketebilen biri olduğumdan mutfaktaki en büyük yardımcım haline gelen ürün. Gerçekten bugüne kadar kullandığım en kaliteli kahve makinesi. Kahvenin tadından tutum kıvamına kadar her şeyini güzelleştiriyor. Ayrıca çok kısa sürede kahveyi hazırlıyor. Çok beğendim, herkese öneririm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.03.2021
    ürün bozuk çıktı

    Olumlu yönleri: Ürünü çalıştıramadık bir parça noksan dediler Servisi ile görüşmek gerekecek Olumsuz yönleri: Çalışmadı

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 23.01.2021

    Menüde Türkçe desteği var, sanırım arkadaşlar Türkçe menü ayarını seçememiş. Daha kurulum yaparken soruyor dil seçeneğini ben Türkçe olarak kullanıyorum. Cappucino evet hazirlamasi uzun suruyor. Tam 1 dk da hazirliyor. Kahve aroma ayarinda 5 ayri secenek sunmasi guzel Her cappucino yapimindan sonra Clear dugmesine bastiginizda kendi kendini temizliyor olmasi da guzel Kendi fikrim oldukca basarili bir makine (daha once delonghi venezia ve delonghi esam 4000.B kullanmis biri olarak yaptim bu yorumlari)

  • Trendyol aracılığıyla, 01.01.2021

    Sakın almayın çünkü makinada Türkçe çalışma yok aldımdan berı kullanamadım olduğu gibi duruyor 😡

  • Trendyol aracılığıyla, 29.12.2020

    cok guzel bir urun,makinam sorunsuz geldi cok sukur.tesekkur ederiz

  • Trendyol aracılığıyla, 28.12.2020

    Güzel ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Mükemmel bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Sen muhteşem bir detaysın. Sipariş verdikten bir gün sonra geldi. Ev resmen mini Starbucks oldu 😊

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    hizli ve sorunsuz teslimat

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Avukatlık ofisi içerisinde yaklaşık 1,5 yıldır kullanmaktayım. 7 farklı kahve öğütme ayarı var. 3-4 arasında kullandığımız için bir sıkıntı yaşamadık. Müvekkillerimize ikram etmek istediğimiz zaman kahvenin çok sıcak olmaması sebebiyle geri dönüşler aldık. Servis ile görüştüğümüzde su sıcaklığının max 70 derece olduğu söylendi. Kahveyi sütlü yaptığınız zaman bu ısı epey bi düşmektedir. Çözümü için mutlaka bardak veya fincanın sıcak suda bekletilmesi gerekiyor. Genel olarak espresso, cofee latte, cappucino yapmaktadır. Sıcak süt alma imkanı da vardır. Yoğun kullanıma göre temizlenme aralığı değişebilir. Özel servisinden içini temizlemek için ürün temin ettim. Yıkaması, temizliği zor değil. Kahve olarak mutlaka sadece kahve çekirdeği kullanmalısınız. Aromalı kahve kullanılması tavsiye edilmiyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Sıcak olmaması bizde de problem

    Olumlu yönleri: Ürün başarılı, tadlar istediğimiz gibi. Çok hızlı olmasa da oldukça başarılı ve keyifli bir kullanımsunuyor. Olumsuz yönleri: Üründe extra hot seçilmesine rağmen, latte ve cappucino yapımı esnasında sütün de sıcaklığına bağlı olmakla beraber ne yazıkki sütlü içeceklerbelirli bir sıcaklığın üzerine çıkmıyor ve ılık üzeri bir içim sunuyoor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Fılıtre kahve cappucıno espresso gıbı kahve cesıtlerını yapabılen acayıp ıyı tasarımlı ve uygun fıyatlı bır kahve makınesı. Farklı bardak boyutlarına gore ayarlanabılır yukseklık mumkun n güzel özeliği de bu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Çok güzel bir makine. Bol bol kahve içen biriyim. Latteye bayılırım ve her gün içiyorum. Makinesiz yapmak imkansız oluyor zaten. Çok kolay, pratik, kullanımı rahat ve bol köpüklü kahveler yapıyor. Hızlı ve sessiz çalışıyor. Fiyatı pahalı sadece ama fiyatına değer bir ürün. Görünüşü de çok güzel. Şık ve estetik. Tezgahımın üstünde çok güzel duruyor. Boyutu da ideal. Çok yer kaplamıyor. Kahve keyfi olanlara tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Tam bir kahve tutkunuyum diyebilirim. Ofiste bu kahve makinesi var. Bayılıyorum. Gerçekten çok profosyonel yapıyor kahveyi. Ama makineyi iyi tanımak lazım. Kullanım kılavuzunda ki tarifleri uygulayınca ortaya mükemmel sonuçlar çıkıyor. Lezzeti süper ve tam kıvamında kahveler içiyorsunuz. Ben eve de almak istiyorum. İnşallah en yakın zaman da eve de alıcam. Fiyat olarak biraz fazla evet ama bence ömürlük bir kahve makinesi ve kahveyi çok seviyorsanız ödediğiniz parayı hakeden bir makine aslında. Bir de burdan kahveyi yapınca dışarda o meşhur kahvecilerden kahve alma isteği de gelmiyor. Yani o bir kahveye o kadar ödediğiniz para da cebinizde kalıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Harika

    Olumlu yönleri: Tek kelimeyle harika. Lezzetli kahvelerin tadını çıkarıyorum. Olumsuz yönleri: Benim için sorun değil, ancak bazı kullanıcılar için Türkçe menü olsaymış daha kullanışlı olabilirmiş.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: arkadaşım küçük ama şirin bir cafe açtı bizde arkadaşları olarak ortaklaşa ona bu hediyeyi uygun gördül. Tam otomatik kahve makinesi. Bir sürü özelliği var ama aklımda kalan birkaç tanesini yazayım. Mesela espressodan latteye sıcak çikolata vs yapabiliyor. çekirdek yada toz kahve kullanılabiliyorç süt köpürtücüsüvar kahve öğütücü özelliği var, aynı anda 2 fincan yapabiliyor, aromalı birşey yapıyorsanız aroma kontrol ayarı suyun sertliğini bile ayarlıyor. birsürü özelliği var ama aklıma gelmiyor. innılmaz bir makine tek başına dev orkestra :)

  • NI1 aracılığıyla, 19.06.2019
    doğru tercih

    ofiste kullanmaktayız ve ürün gerçekten güzel. türkçe menü yok fakat kullanımı kolay. kahvenin sıcaklığı ve hızlı hazırlanışı güzel. otomatik cappuccino için süt haznesini buzdolabında bekletseniz dahi sıcaklık gayet memnun edici. teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 22.04.2019
    Kahve sıcak degil

    Makina güzel ama hızlı ve sıcak kahve vermiyor çok ugraştırıyor ve türkçe menüsü yok ingilizce bilmiyorsanız ögrenmek için çok fazla kahveyi dökeceksiniz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi ESAM4500 1350 W 1800 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi ESAM4500 1350 W 1800 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat