Delonghi ICM 2.1B Kahve Makinesi Yorumları

Delonghi ICM 2.1B Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(165 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Teknosa aracılığıyla, 13.04.2020

    Filtre kahve içmeyi çok sevdiğimden kuzenim hediye aldı. on fincana kadar kahve yapabiliyor. enerji tasarruflu bir makine kahve demlendikten 40 dakika sonra kendini kapatıyor siz unutsanız da o unutmuyor. yan tarafındaki su göstergesinden ne kadar su koyduğumu görebiliyorum. ayrıca tasarımı da şık bir makine rengi de çok kibar ben çok beğendim.

  • Teknosa aracılığıyla, 12.04.2020

    Filtre kahve makinesi her marka alınmaz bu işi yapanlardan alınır aynı delonghi gibi... filtre kahveyi iyi seçerseniz mükemmel yapıyor ve temizliği kolay ayrıca akıtmıyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 12.04.2020

    Kahve içmeyi gerçekten seviyorum. Özellikle termosu doldurup yürüyüşe çıktığımızda eşimle ikimizde de yürüyüş sonunda sıcak bir kahve arıyoruz. Bu yüzden termosları yenilerken kahve makinesinde de çözünebilir kahveyi bırakıp filtre kahveye kesin geçiş yaptık. Şu an memnunuz. Dışarıya çıkacağımız dönemde de severek kullanacağız.

  • Teknosa aracılığıyla, 12.04.2020

    kahveyi çok seviyorum, filtre kahvenin ayrı bir yeri var bende. sonunda dayanamayıp aldım. çok memnunum tek sefer demleyip birkaç bardak içebiliyorum. veya arkadaşlarım geldiğinde tek demleme ile 4 kişi rahat içiyoruz. lezzeti demleme yapıyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 11.04.2020

    Daha önce de aynı markanın espresso makinesini almıştık Filtre kahve yapabilmek için tercih ettik damlatma özelliği sayesinde istediğimiz zaman karafı alıyoruz akıtmaya devam etmiyor biz de tamamını beklemek zorunda kalmıyoruz demleme suresi ideal dışarıdan sürekli kahve satın almaktan kurtulduk ve böylesi çok ekonomik oldu Beğendik

  • Teknosa aracılığıyla, 08.04.2020

    Dışarıdan Filtre kahve almak çok masraflı olduğu için eve satın aldım demliği oldukça büyük su haznesi de büyük Bu yüzden Hem evde içebiliyorum hem de termosa koyup işe götürebiliyorum çekilmiş kahve kullanılıyor Bunun dışında başka zorluğu yok ama çekilen kahve hızlı bayatladığı için problem olabiliyor. damlatma önleyici sayesinde kahve karafını istedim zaman çıkarıp kahvemi alabiliyorum. memnun kaldım

  • Teknosa aracılığıyla, 07.04.2020

    Ofiste kullanmak üzere satın aldık. 4 kişi kullanıyoruz. Tek demlede 9-10 bardak çıkıyor. İlk günden beri lezzetli kahve içiyoruz. Çok fazla elektrik maaliyeti yok. Kahve kadar makineninde kaliteli olması lazım. Tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 07.04.2020

    kullanacağınız kahvenin dışında makinenin de önemi çok bu tarz cihazlarda hemen arıza veren ve akıtan bir cihaz değil memnunum ve kullanımım büyük ihtimal uzun sürecek çok güzel kahve yapıyor ve hızlı.

  • NI1 aracılığıyla, 23.12.2017
    üst demliğin büyük olması harika

    bu fiyata gerçekten çok iyi tavsiye ediyorum özellikle üst demlik çok başarılı misafiriniz geldiğinde herkese yetecek kadar çay demleyebilirsiniz

  • NI1 aracılığıyla, 23.12.2017
    GÜZEL BİR ÜRÜN

    ÜRÜNÜN KABLOSU ÇOK KISA ONUN HARİCİNDE GÜZEL BİR ÜRÜNDÜR

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2017
    Filtre Kahve

    Hızlı kargo, kaliteli ürün şüpheniz olmasın.

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2017
    Çay sevenlere tavsiye ederim.

    Çay suyunuzun plastik ile teması olmaması harika. Yapısı, kulpları sağlam. İnşallah kullanımı da iyidir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2017
    kullanana arkadaşlar a sorum var

    arkadaşlar urunu kullandim cok memnunum hizli pratik fakat sanki az yapiyor kahveyi 4 yazan yere kadar su koyuyorum cikan ancak 2 bardak bunun bardak olcusunden kasti nedir 1. sorum. 2. si ise kahveyi yaptim kapattım atıyorum 2 saat sonra isitma sansim var mi tusuna basarak vs. ilk defa alacaklara da tavsiye ederim Ürün cok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2017
    Beş Yıldız

    Guzel bir urun.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2017
    hızlı gönderi

    ürünü henüz kullanmadım yıldızları hızlı gönderi için verdim biraz daha korunaklı gönderilebilirdi..

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2017

    Bu fiyata bu ürün çok iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 08.11.2017
    F/P

    Ürün güzel.Tam bir fiyat/performans ürünü bu fiyata kaçırmayın.

  • NI1 aracılığıyla, 08.11.2017
    Teşekürler iyi satıcı

    Ürünü begendim kutusu bizraz zedelenmiş ve yıpranmıştı azcık da çamışır tozu kokusu sinmiş

  • NI1 aracılığıyla, 06.11.2017
    MNG KARGO GÖNDERİ PROBLEMİ

    Üürn gayet güzel.Memnun kaldık. AMA ALACAK OLANLAR BAKSIN EÜER ÜRÜN MNG KARGO İLE GÖNDERİLİYORSA SAK BULAŞMAYIN. ON GÜNDE ANCA TESLİM ALIRSINIZ.BEN ÜÇ GN BEKLEDİM GİTTİM KDİM ALDIEN SONUNDA. BEN ÜÇ GÜNDÜR BEKLİYORMUŞUM DUA EDECEKMİŞİM BEŞ GÜNDÜR TESLİM EDİLMEYEN KARGOLAR VARMIŞ.BENDE SEKİZ -DOKUZ GÜN BEKLER MİŞİM.KARGONUIN BENİM ADRESE MESAFESİ 800 METRE.TERCİK SİZİN..

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2017
    ALIN!

    Ürün bugün elime geçti, bazı arkadaşlar kahveyi çok sıcak yapamamasından bahsetmiş ve insanları kötü bişeymiş gibi yanlış yönlendirmişler! Kahve içim sıcaklığı 80 derecedir ve bütün kahve makinaları kahveyi kaynatmadan max 80 derece içim sıcaklığında yapar. Buna nasıl sıcak değil diyosunuz anlam veremiyorum. Ürün gayet güzel bu paraya gerçekten tatmin edici alın pişman olmucanızı garanti ediyorum!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi ICM 2.1B Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi ICM 2.1B Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat