Vestel V-Brunch Serisi 4000 Siyah Kahve Makinesi Yorumları

Vestel V-Brunch Serisi 4000 Siyah Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü 6-7 aydır kullanıyorum tek kötü yanı garip bir şekilde bazen damlatıyor bazen damlatmıyor. Genel olarak güzel ürün tavsiye edilir

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.11.2019

    Bütün ev eşyaları Vestel olan birisi olarak yazıyorum, bugüne kadar hiç teknik servise işim düşmediği için Vestel ürünleri herkese öneriyordum. Ama yerli malın memnuniyeti servise işin düşene kadarmış. 1 ay önce Vestel V-brunch 4000 Kahve Makinesi aldım ve cam sürahisi kırıldı ve doğal olarak yedek parça satınalıp ürünümü kullanmaya devam etmek istedim. Fakat 1 ay önce aldığım cihazın yedek parçasının olmadığını ve bana 650 tl'lik ücretli yeni cihaz değişimi önerdiler. 300 TL ye 1 ay önce aldığım cihazın yedek parçası olmadığı için 650 tl daha ödeyerek yeni cihaz almamı istiyorlar. ben üst model yada pahalı bir model almak istemiyorum. Taş çatlasa 100 tl olan bir yedek parçanın teminini istiyorum. 10 sene yedek parça sağlama zorunluluğu olan firmanın satıştan 1 ay sonra yedek parça olmadığını belirtmesi daha ucuz satışta ürünleri olmasına rağmen fabrika stoğundaki en pahalı ürünle ücret karşılığı ürünü değiştirmeye çalışmaları tam bir komedi (diğer modeller fabrika stoğunda yokmuş) ben bu ücreti kabul etmeyincede çalışmayan ürünü geri göndermeyi teklif ettiler. Acaba ben hiç bir yerde sürahisi bulunmayan cihazı alıp ne yapayım. Buradan çözüm olmayacak biliyorum ve 10 yıllık yedek parça tüketici hakkımı sonuna kadar hakem heyetinde arayacağımı biliyorum fakat en azından birileri görüp Vestel ürün satınalmaz ve faydam dokunur diye buradan ve diğer elektronik ticaret platformlarından yazacağım. Belki başkalarının madur olmasını engelleyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2019
    (Ürünü satın aldı)

    3 yıldan uzun süredir kullanıyoruz. Üstelik her gün 2-3 kez kullanıyoruz. Hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Malzemesi plastik değil ve kalitesi de gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2019
    Beş Yıldız

    3 yıldan uzun süredir kullanıyoruz. Üstelik her gün 2-3 kez kullanıyoruz. Hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Malzemesi plastik değil ve kalitesi de gayet iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 14.12.2016
    Çok güzel ve sağlam bir ürün

    Vestel bu konuda kendini iyice aşmış her yeri çelik ve ön yüzü siyah cam çok yakışmış dört dörtlük bir ürün olmuş fiyatına göre herkese tavsiye olunur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2016
    AL-GEÇ DÜŞÜNME

    Fiyat/performans dengesi çok iyi. Kağıt filtreyle kullanılıyor ve gerçekten evinizde/ofisinizde kahve keyfi için birebir. Alalı yaklaşık 3 ay oldu günaşırı kullanıyorum çok memnunum. Kahve yapımı bitince alttan ısıtma ile kahveyi sıcak tutuyor fakat haznenin camı ince olduğu için kapatınca biraz çabuk soğuyor. Teslimat hızlıydı. Kahve makinesi almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilir vestel bu sefer yapmış anlayacağınız :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2016
    Harika

    Umduğumuzdan daha şık ve kullanışlı.Şiddetle tavsiye ederim.Fiyat çok makul ve teslim süreside makul.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2016
    eksik ve güzelliğiyle kahve makinesi

    Zamanında geldi .koyulan su ile aldığım kahve miktarı arasında çok fark var sanırım suyu fazla buharlaştırıyor.kahve sıcak ve güzel malzeme kalitesi yeterli bir de belli bir zaman sonrasında bir sensör konularak kendi kapanması sağlanması daha iyi olurmuş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2016
    mükemmel

    her gün kullanıyoruz gayet güzel memnunuz .düşünmeden alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2016
    Bravo

    Pek cok iyi markanin tamamen plastik urunlerinin yaninda kullanilan malzemejin kalitesiyle acik ara one gecmis bir kahve makinasi. Tasarimi cok basarili, Fiyati da olmasi gereken fiyatin ucte biri. Kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2016
    Elektrikte fazla bırakmayın

    Bu ürünü kullanırken elektrikte fazla bırakmamaya gayret gösterilmesinde fayda bulunmaktadır. Zira ürünün cam haznesi fazla ısınınca kırılma eğilimi gösterebilmektedir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2016
    (Ürünü satın aldı)

    Markaya olan onyargima ragmen fiyatin cazip olmasindan dolayi siparis ettim. Kisa surede elime ulasti. Kahve hazırlanması kisa surede tamamlaniyor. Bu konuda cok basarili hicbir sorun yok. Yalniz kahvenizi daha sicak icmek istiyorsaniz makina acik haldeyken bir 10 dakika daha bekleyin. Alttan isitma ozelligi kahvenizi daha da sicak hale getirecek Cok memnun kaldim, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2016
    harika

    Bu fiyata daha kalitelisini bulamazsınız. Kahveyi çok güzel sıcak tutuyor. Su haznesi çok mantıklı olmuş. Malzeme kalitesi oldukça başarılı. Vesteli tebrik ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2016
    Basarili Bir Urun

    Markaya olan onyargima ragmen fiyatin cazip olmasindan dolayi siparis ettim. Kisa surede elime ulasti. Kahve hazırlanması kisa surede tamamlaniyor. Bu konuda cok basarili hicbir sorun yok. Yalniz kahvenizi daha sicak icmek istiyorsaniz makina acik haldeyken bir 10 dakika daha bekleyin. Alttan isitma ozelligi kahvenizi daha da sicak hale getirecek Cok memnun kaldim, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2016
    çok kaiteli

    Fiyatına göre piyasadaki en kaliteli filtre kahve makinesi diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2016
    Beklentilerin fazlası

    Görüntüsü çok şık ve beklediğimden fazlası 1 gün içinde evimdeydi ve ben ANKARAda yaşıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2016
    teşekkürler

    sipariş verdim. ertesi gün elime geçti. hepsi burada ve tedarikçileri gayet iyi çalışıyor. şimdiye kadar hepsiburadada sorun yaşamadım. Ürünü Türk markası olduğu için özellikle seçtim. gayet başarılı bir ürün. 1.5 litre kahve haznesi avantaj. elektrik tüketimi sıcak tutma anında gayet ekonomik. alan beklediğini bulur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2016
    harika

    İndirimdeyken almıştım harika bir makine herkese tavsiye ederim kagit filtre kullanmanız gerekiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2016
    Tesekkur

    Zamninda ulasti kaliteli bir urun tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2016
    başarılı

    Diğer ürünlere fazla para vermeye gerek yok ofiste kullanıyoruz, oldukça güzel hızlı bir şekilde kahveyi hazırlıyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel V-Brunch Serisi 4000 Siyah Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel V-Brunch Serisi 4000 Siyah Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat