Siemens TE603201RW Espresso ve Kahve Makinesi Yorumları

Siemens TE603201RW Espresso ve Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(29 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2018
    Mukemmel kahveler

    3 aydir kullaniyoruz cok memnunuz kahveler cok lezetli oluyor buzdolabindaki sutu kopurturseniz cok sicak olmuyor ama beni hic rahatsız etmiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2018
    sütü gayet sıcak

    yaklaşık 1 senedir kullanıyorum cihazı. süt soğuk diyen arkadaşlara aldanmayın, sütün olması gereken sıcaklık o zaten. süt köpüğü daha sıcak olursa süt tadsızlaşır. ayrıca, süt köpüğü soğuk süt ile yapılır, sütü ısıtırsanız standart dışı bir köpüğünüz olur. sıcak istiyorsanız önce fincanı kaynar su ile ısıtın, kahveniz daha sıcak olacaktır. makina güzel bi makina, temizlik tableti yanında gelmiyor, haricen almanız gerekiyor. eğer temizliklerini düzenli yaparsanız, düzgün kullanırmasız verim alırsınız. saygılar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2018
    Dört Yıldız

    Çekirdekleri alırken neredeyse her seferinde hata veriyor, kahve bölümü boş sanıyor. soğuk sütleri çok ısıtamıyor. bu iki sorun dışında diğer işlevleri çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2018
    1 yıllık kullanım sonu düşüncelerim

    Ürünü buradan 1 yıl önce aldım. 1 yıldır aktif olarak kullanıyorum. Kaliteli kahve çekirdeği kullaanız durumunda lezzetli kahveler alıyorsunuz. Süt bazlı kahvenin soğuk olmasını istemiyorsanız sütün ılık olmasına özen gösterin. Temizlik işlemini sürekli yapıyor olasından dolayı su tüketimi biraz fazla. Fakat fiyatına göre alınabilinir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2018
    Beş Yıldız

    Sorunsuz bir ürün. Sütü iyi ısıtıyor, önemli olan sütü oda sıcaklığında vermeniz. Dolaptan çıkmış sütü tabi ki yeterince ısıtmıyor. Espresso sıcaklığı iyi, ayarı var, 4 kademe, 3. kademe tanımlı geliyor ve yeterli oluyor. Onun dışında açılış ve kapanışlarda yaptığı otomatik temizlik iyi. İstendiğinde sütün geçtiği tüm yerleri süt temizleme özelliği ile kolayca temizleyen bir seçeneği var. Kahve seçenekleri göründüğü gibi gayet yeterli. Tek olumsuzluğu dokunmatiği çok rahat basmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2018
    Beş Yıldız

    Gerçekten çok başarılı bir ürün. Çok az kahve tüketimi ile çok lezzetli ve hızlı kahve yapıyor. Seçimleri sertlik ve miktarları vs dokunmatik ekrandan çok kolay yapabiliyorsunuz. Daha önce kullandığım Breville makinadan çok daha başarılı buldum. En güzeli de temizlik derdi yok. Kendi temizliğini yapıyor ve siz belli sürelerde sadece alttaki hazneyi boşaltıyorsunuz. Hızlı teslimat için Hepsiburada ya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2018
    Begendim

    Ürünü çok begendim. Evde starbucks havasinda kahve yapmak gayet mumkun. Malzeme kalitesi 4 yildiz. Gorunum 5 yildiz. Su tuketimi biraz fazla yikamadan dolayi. Sut kopurtmek icin surahisinin olmamasini begeniyorum ayrica temizlik derdi yok. Kahve eger sutsuz ise sicakligi gayet iyi sutlu ise ya mikrodalgada 30 sn isitacaksiniz yada oda sicakliginda sut kullanacaksiniz. Aromasi kokusu harika oluyor gercekten kahvenin sertligini ve boyutlarini ayarlamak ta mumkun. Bu ozelliklere alinabilecek en uygun cihaz emsal delonghiler 4000 lira civari

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2018
    Beş Yıldız

    Ürün çok başarılı 8 aydır kullanıyoruz. Süt temizleme seçeneği ile kendi kendini temizliyor sorunsuz bir şekılde. kahve ısı ayarı mevcut, yuksek secıldıgınde oldukca sıcak oluyor. Süt ısısı ıcın buzdolabında ısısında olan sutu dırekt kabından cekerse cok ıyı ısıtamıyor ama cozum olarak yapılacak kupaya bır mıktar sut koyup sut cekme pıpetını de bardagın ıcıne koyarsanız cok guzel ısınıyor. temızlemesı cok kolay. su haznesı buyuk kahve yogunluk ayarı mevcut, cekırdegı kendısı cekıyor ama cekılmıs kahvenız varsa onun ıcın de ayrı bır bolumu var cekılmıs kahveyle de kullanılabılıyor. kucuk orta buyuk boy mıktar secenegı mevcut. menusu cok basıt.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2018
    Beş Yıldız

    Çok indirimli bir fiyata HB den EQ6 300 serisi olanı almıştım, özelliklerinin tamamı gözönüne alınıp diğer emsalleri ile kıyaslandığında bu fiyata çok uygun,ayarlar içerisinde max sıcaklık seçildiğinde bariz olarak fark ediyor,diğer kullanıcıların belittiği gibi sütü ısıtılmış olarak kullanılırsa sorun çözülür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2017
    Harika bir makine

    Harika bir makine. Tek tuşla pahalı kahve mağazalarındaki kahvenin aynısını 1 dakikada yapabiliyor. Çekirdeği otomatik çekmesi, sütü kutudan otomatik alması inanılmaz kolaylık. Süt kanalının temizliği uğraştırıyor diyen yorumcular makinenin otomatik süt temizleme fonksiyonunu bilmiyorlar heralde. Sütlü kahve yaptıktan sonra her seferinde bu programı kullanarak kanalı kaynar suyla temizleyebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2017
    Beş Yıldız

    her açıdan ev tipi yarı profesyonel makina . eksi yönü her açılıp kapanma ve süt kullandığınız taktirdesüt kanalı temizleme için uğraştııyor ve kahve posa haznesinin ve çekirdek haznesi (250mg) küçük olması .

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2017
    Dört Yıldız

    Ürün fiyatına göre gayet iyi. Oldukça hızlı kahve yapıyor. Sıcak kahve sevenler hayal kırıklığına uğramayacak. Sıcaklık çok tatminkar. Gördüğüm olumsuzluklar cihazın her açılış ve kapanış sırasında temizlik yıkaması yapması... Çok su harcıyor ve altta sürekli bir kupa bulundurmanız lazım. Aksi halde damlama haznesi çok çabuk doluyor. Kullanımı ve menüleri basit. İçinden Türkçe kılavuz çıkmıyor ancak menü Türkçe ve biraz kurcalamayla tüm ayarları kendiniz yapabilirsiniz.. Satıcı firma gayet iyi... 24 saatte ve gayet güzel bir şekilde ürün elime ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2017
    Beş Yıldız

    Çok güzel bir Kahve Makinesi, Sütü yalnız soğuk veriyor, hafif ılıtıp koyulursa süper oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2017
    Bu fiyata çok iyi

    Ürünün basit bir kullanımı var ayrica türkçe dili de mevcut kahveler önceden ısıtılmış bardaklar ile yanabileceginiz kadar sıcak oluyor sütlü içecekler oda sıcaklıgında süt ile biraz ılık lakin kaynar verebilecek bu ayarda başka makine de bulamayiz 70 derece sicaklik sütlü içecekler icin gayet makül tabi ki bardagımızı ısıtmsyı unutmamalıyiz ??

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.09.2017

    Fiyatı gereksiz pahalı,bu makine için gerçekten büyük bi dezavantaj daha uygun fiyatlı ve güzel kahve makineleri mevcut

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.09.2017

    1500 w hem performansı iyi hemde fiyatı. Siemens kahve makinesi bence kaçırılmaz

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    Evde de zahmetsizce lezzetli kahve içmek istiyorsanız iyi bir seçim.Cimri.com dan gayet uygun bir fiyatla satın alınabilir

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    kahve tiryakileri için vazgeçilmez bi makine sabah hazır bekleyen bi kahve ve tabi ki bol köpüğüyle özellikle geniş aileler için sürekli devam eden kahve keyfi

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    Siemens TE603201RW Espresso ve Kahve Makinesi ni aldım kullanıdım ve çok zengin olduğum için yenisi adlım evet yaptım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.09.2017

    Siemens TE603201RW Espresso ve Kahve Makinesi çok kaliteli ve ucuz bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens TE603201RW Espresso ve Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens TE603201RW Espresso ve Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat