Conti CT-105 Chai Master 2200 W 0.8 lt Demelme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Yorumları

Conti CT-105 Chai Master 2200 W 0.8 lt Demelme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.10.2020
    "çok güzel ve kullanışlı.."

    Olumlu yönleri: çok güzel ve kullanışlı..

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2018
    Üç Yıldız

    Hangi sıcaklık derecesini seçerseniz seçin alet 30 dk. çalışıyor sonra kapanıyor ve yeniden seçim yapıp başlatmanız gerekiyor. Son çay servisinden 30 dk. sonra yanına uğramazsanız soğuk çayla karşılaşırsınız. Bu özellik saçma olmuş. Bizim evdeki gibi sürekli çaydanlığınız kaynıyorsa tek isteğiniz suyu bitince otomatik kapanan bir makine ise alternatif bişi bakın derim. Şık ama sürekli kontrol yorar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2017
    sorunlu

    Alt kısımdan bardağa su doldurmak sorun ve hiçbir zaman kaynar bir çay içemiyorsunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2017
    KULLANIŞLI

    ÜRÜNÜ 3 YIL ÖNCE ALDIM, OFİSTE KULLANIM İÇİN. EN AZ 15 SAAT HER GÜN FULL TİME ÇALIŞTI. ÇOK KULLANIŞLI VE ÇOK GÜZEL, HAYRAN KALDIM. FAKAT 3 YILIN SONUNDA ALT ISITICININ PLASTİK BAĞLANTI NOKTALARINDA AŞINMALAR OLUŞTU. KAYNARKEN SU SIZDIRIYOR. TEKRAR AYNI ÜRÜNDEN ALMAK İSTEDİM, ÇÜNKÜ MEMNUN KALDIM. AMA FİYATI ŞUAN 3 KATI OLMUŞ. FİYAT DÜŞERSE AYNISINI HEMEN ALABİLİRİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2016
    oneri

    cam olması guzel fakat caydanlık agzı su boşaltırken sorunlu..

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2016
    Dört Yıldız

    gayet güzel ve hoş

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2016
    alan memnun kalır..söylemesi bizden

    ürün diğer ürünlere göre süper cookk memnunum tavsiye ederim . başkalarına bakmayın bu özellik başka makinada yok alman mali nede olsa...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2016
    Beş Yıldız

    ürün elime 4 günde ulaştı. yorumlara güvenerek aldım. güvenim boşa çıkmadı. ürün gayet şık

  • NI1 aracılığıyla, 26.10.2016
    Bu fiyata süper

    Beğendim sorunsuz geldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2016
    beklediğimde den daha harika

    suyu çabuk kaynatıyor çay 10 dakikaya oluyor göründüğünden daha şık duruyor suyu sürekli sıcak tutuyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2016
    Tavsiye ederim.

    Ürün gerçekten çok güzel ve şık duruyor. Kısa bir inceleme yapayım; alt tabanın üzeri cam ve dokunmatik tuşların kullanımı ve hassasiyeti güzel, kablo uzunluğu 70 cm, demlik kısmı ısıtıcı üzerine koyduğunuzda 2 mm kadar boşluk var o yüzden oynama yapıyor. Sıcak tutma özelliği sadece kaynatma tuşu ile birlikte kullanıldığında hafızaya alıyor ve 1 dk aralıkla 10 snlik kaynatma yapıyor, diğer tuşlarda her seferinde tekrar seçmek gerekiyor. Söyleyebileceklerim bu kadar gerçekten tasarım, kalite ve fiyat açısından tavsiye ederim. Son olarak kaynama noktasına yaklaşırken suyu izlemek harika çay içmeseniz bile ısıtıp ısıtıp izleyin 10,100,1000 tane kabarcık görüyorsunuz :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2016
    Mükemmel

    Asla pişman olmayacağınız güzel bir ürün. Kesinlikle tavsiye ederim. Sessiz, sağlam, şık, hijyenik. Valla dükkanda görenin gözü kalıyor :) Tek sorun ise alttaki hazneden su boşaltırken bazen sorun yapması. Su akışı için düzgün olmamış bence. Onun dışında negatif bir şeyi yok. PİŞMAN OLMAYACAĞINIZI tekrar yazayım dedim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2016
    Beklenenin üstünde

    Ürüne yorum yapan arkadaşları dikkate alarak bu ürünü seçtim. Beklediğimden çok daha iyi, çok sessiz, kullanışlı, şık, harika bir ürün. Bir günde teslimat teşekkürler hepsiburada. Not: Tek eksi yanı alttaki bölümden bardağa su doldurukenki kısım daha iyi kullanışlı olabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2016
    Conti CT-105 Chai Master Dijital Çay Makinesi

    TEŞEKKÜR EDERİM.Hızlı ve sorunsuz bir şekilde ürün elime ulaştı"AYRICA YORUM YAPAN ARKADAŞLARDA SAĞOLSUN YORUMLARI OKUYARAK BU SATICIYI TERCİH ETTİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2016
    Harika

    Bukadar güzel gelecegine gercekten inanmiyordum cok beyendim sik ve kullanisli .Paketlemese özenli hasarsiz geldi simdi bitanede yedek alicam evime bu fiyata cok sık ve kullanisli urun zor bulunur tavsiye ediyorum alacak olanlara

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2016
    Tavsiye olunur

    Satıcının diğer alışveriş sitelerinde olumsuz yorum alması beni tedirgin etmişti ama sağolsunlar aynı gün kargoya verildi ve ertesi gün teslim aldım... Ürün gül duruyor ama demlik kısmı sanki küçük gibi... küçük ailelere yeter... teşekkürler hepsiburada ve ilgili firma...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2016
    fiyat performans ok

    Ürün fiyat performans olarak gayet iyi, alt üst cam olduğu için tercih ettim, dokunmatik ekranlıl göstergeli, isterseniz kaynatıp duruyor, isterseniz sürekli kaynatıp sıcak tutuyor, tek dez avantajı üst dem kısmı soğuyor onun için alt kısmı sürekli kaynama konumunda tutmak gerekiyor ama genel olarak memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2016
    fiyat kalite uyumu

    ürünü 1 haftadır kullanıyoruz ve çok memnunuz. tasarımı diğer kullanıcıların dediği gibi oldukça güzel ayrıca, hem demliğin hem de alt kısmın cam olması güzel ve kullanışlı. Fiyat anlamında sıralama yaptığımızda ürünün fiyat kalite dengesinin çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2016
    conti

    Fiyat performans açısından yeterli bir ürün. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2014
    Anneler Günü Hediyesi

    Bu ürünü Anneler Günü hediyesi olarak hem anneme hemde kayınvalideme aldım. Çok şık ve kullanışlı gibi görünüyor. Cam olması ilk tercih sebebimdi. Kendimin olmasaydı kendime de kesinlikle alırdım. Tavsiye ederim. Teşekkürler H.B.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Conti CT-105 Chai Master 2200 W 0.8 lt Demelme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Conti CT-105 Chai Master 2200 W 0.8 lt Demelme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat