Braun KF 610 Kahve Makinesi Yorumları

Braun KF 610 Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyatının yüksek. Kalitesi iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Makinenin yarı fiyatına aldım. Maalesef tekrar makineyi mi alsam yoksa bunu mu diye çok karadız kaldım :(

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo çok hızlı geldi ve gerçekten özenliydi. Orijinal kutusu içinde orijinal karaf geldi.

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2016

    Hediye olarak aldım, o yüzden kullanımı ve performansı konusunda yorum yapamıyorum. Ancak mağazanın iletişimi, kargolama süresi gayet iyi. Dolayısıyla 5 yıldız değerlendirmeyi alışveriş sürecinin sorunsuz olmasına verdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2016
    12'den Vurmak İçin

    Çalıştığımız yerde yapıldıktan sonra 1-1,5 saat kadar sıcaklığını ve tazeliğini koruyacak kahve yapma ihtiyacı dolduktan sonra bu cihazı almaya karar vermiştik. Nitekim termos haznesi sayesinde kahvenin tazeliğini cam haznelere göre daha uzun süreli koruyacağını düşündük. Yanılmamışız. Yaptığımız kahve böylelikle hiç ziyan olmuyor (illa ki bir talibi çıkıyor kalanın :) Bu özellik dışında diğer filtre kahve makinelerinden kendisini ayırt edecek farklı bir özelliği yok: Klasik, kağıt filtrenin içinden filtreleme... Bunlar dışında fazla yer kaplamaması, şık görüntüsü, otomatik kapanma özelliği benzer fiyatlara satılan makinelere göre bu cihazı öne çıkarıyor kanaatimce. Üstelik temizlenmesi de oldukça kolay. Tek olumsuz özelliği -ki bence çok önemli değil- filtreleme biterken hafif bir buhar çıkarması ve bu sebeple makinenin kağıt filtre koyma kapağının üzerinde damlacıklar oluşması. Ancak bence bu durum sıkıntı yaratacak nitelikte değil. Zira söz konusu kapak plastik ve belli süre sonra damlacıklar uçup gidiyor. Yine de rahatsız olursanız silmeniz 5 saniye sürer. Tavsiye olunur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2016
    Beklentiyi Fazlasıyla Karşılıyor

    Bir filtre kahve makinesinden ne beklenir ki zaten? Gayet de güzel ve yeterli bir ürün. Ben termos karaf olduğu için tercih ettim. Gönderi çok hızlıydı şaşırttılar beni açıkçası.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2016
    Harika

    Kesinlikle alınabilitesi çok yüksek olan muhteşem bir ürün kaçırmayın derim

  • Webden Al aracılığıyla, 03.08.2016
    harika

    özellikle karafı için aldım, kahve yapışında ekstra bir şey yok. karaf yarım gün bile sıcak tutuyor kahveyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2016
    Sanki soğuk gibi

    Hızlı geldi sağlam geldi tamam şık bir makine ama kahve sanki ılık gibi geliyor. Çok sıcak zaten sevmem ama azıcık da ağzını yaksın insanın. İade sürem dolmadan iade etsemmi diye düşünüyorum hala...

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2016
    istedigim sıcaklıkta

    termos karaf oluşu ve ısı tabanı ile arasında küçük takozlardan dolayı temasın saglanamaması nedeniyle görece soğuk eleştirisi alıyor bu ürün. Birden fazla kişiye anında servis için mükemmel bir seçim. Masaya pot servisinde de termos özelliğiyle otmatik kapanan tüm cam karaflı makinelerden daha uzun süre içilebilir kalitede ve ısıda bekletiyor kahveyi. Kişisel tercihim iri yudumlarla kahve içmek olduğundan ısısı bana çok uygun geldi. Cam karaflı modeli daha da ucuz. Termos potlu modeli seçiş sebeplerimden biri de cam karafın kolayca kırılması ve makinenin yarı parası olması. Bu bilgisayar yazıcısı kartuşu anlayışı beni sinirlendiriyor. Maalesef her markada bu böyle. Kahve filtreleme ve aroma işlevlerine gelirsek, hiçbir sorun yok, gayet iyi. Daha önceki makinem bunun 3 katı fiyattaydı. Bir fark göremedim. Beni rahatsız etmiyor ama filtre işleminin sonuna doğru kapaktan bir miktar buhar sızıyor. Belki aromayı ortama yaymak içindir diyelim.. Filtre gereksiz. Saçma bir tüketim kalemi..

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2016
    çok güzel

    filtre kahve deyince alınacak en iyilerden kesinlikle. çok pratik şık ve rahat bir makine. hazne çıkarilabilir, temizliği çok kolay. kahve severler için kesinlikle en ideali.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2016
    gayet başarılı

    filtre haznesinin çıkarılabilir olması çok güzel. damlatmiyor. termos olması çok iyi. gereksiz şu filtresi eğer damacana su kullanıyorsanız. Zaten damacana su kullanınız güzel bir aroma için

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun KF 610 Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun KF 610 Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat