Frisby FK-WG54QU Kablosuz Klavye Mouse Set Yorumları

Frisby FK-WG54QU Kablosuz Klavye Mouse Set yorum ve tavsiyeleri

(99 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı bir ürün

    kargo teslimatı hızlı gerçekleşti. ürün özelliklerini beğendim, Mouse plastik kaplamı üzerinde çalışmıyor onun haricinde kullanışlı. pil ömrü uzun olacağını tahmin ediyorum çünkü kullanmadığım zaman belli bir süre sonra kendini kapatıyor. sıvı dökülmelerine karşı gönderilen kaplama çok hoş beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fena değil

    Evet fena değil. Whirlees iyi çalışmıyor. Kasa arkasına takılan kablosuz aleti tam etkin çalışmıyor. Bazen klavyede yazı yazarken 2-3 sn sonra yazıyor. Ayrıca Caps lock açık-kapalı ışık tuşu yok. Aslında ne kadar önemli olduğu, olmayınca anlaşılıyor. Diğer yönleriyle kullanışlı, hatta koruyucu kılıf ile bile güzel yazıyor. tek kusuru bazen geç algılaması. Fiyatına göre güzel bir ürün. Ürün açıklamalrında bu durumlara yer verilmedir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    gerçekten iyi..

    aldığım Firsby Kablosuz Kalavye & Mause seti tanınmış bir marka değil ama kalitesi gerçekten yeterli oldu, bu fiyata alınabilecek bir ürün :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    klavye süper ama mouse kötü

    klavye gerçekten güzel hem tuş hissi hemde görüntü açısından ancak mouse iki açıdan da zayıf.. bu klavyenin yanına çok daha güzel ve ergonomik bir mouse yapılabilirdi. ayrıca alıcı fotoğrafta gözüktüğü kadar küçük değil ve mouse un içinde saklama haznesi de yok pillerin koyulduğu bölüm sayılmazsa. Açıkcası daha önce 20tl ye aldığım bir mouse bundan çok daha iyi tutuş rahatlığı açısından. Klavye için hiç düşünmeden alın diyebilirim ancak mouse yanında gülün dikeni gibi kalıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 31.01.2021

    Urun bence fiyatina gore gayet iyi. Sesli bir klavyesi var ama ben calismak icin kullandigim icin benim hosuma gidiyor sesli olmasi acikcasi. Mouse icinden bir usb cikiyor onu bilgisayariniza takinca ayni zamanda klavye de ordan baglaniyor yani hem mouse hem de klavye icin tek bir usb var. Klavyenin isigi yok o biraz kotu bir ozellik. Yani bilgisyara bagli mi degil mi belli olmiyor. Klavyede kapatip acma tusu da yok. Bir de ilk basta mouse hemen baglandi ama klavyeyi baglamakta biraz zorlandim acikcasi

  • NI1 aracılığıyla, 12.10.2020

    Ürünün plastiği çok basit ve kalitesiz kullanım idare eder

  • NI1 aracılığıyla, 02.10.2020
    hızlı kargo

    Ürün siparişini verdikten bir gün sonra elime ulaştı,ürün bence gayet başarılı herhangi bir sorun yaşamadım alacak arkadaşlara tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 16.09.2020
    süper bir ürün

    Hem tv de hem bilgisayarda rahatlıkla kullanılabilir. Fiyatına göre güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 14.08.2020
    ürün 👍 ama kılıf yok aldanmayın

    ürün iyi beğendim sıkıntı yok, günlük operasyon işlerind idare eder basit bir kurulumu var. Yorumlarda alıcılar klavye kılıfından bahsediyorlardı ama hiç bir türlü kılıf bulamadım kutudan, galiba satıcının satışı yükseltmek için yaptığı marketing.

  • NI1 aracılığıyla, 09.07.2020
    Güzel ürün , tavsiye ederim.

    Beğendik. Orta kalite plastik olmasına rağmen işimizi görür. Çok da iyisine fazla para vermeye gerek yok.

  • NI1 aracılığıyla, 23.06.2020
    Problemsiz ürün,süper hızlı kargolama

    Ürün tertemiz ve orjinal kutusu ile geldi.Pillerin bile jelatinleri üstünde.Tuşları olsun fare olsun gayet güzel ve yumuşak çalışıyor. İhtiyacım olursa bu firmayı ve ürünü tekrar tercih ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 11.06.2020
    güzel ürün

    Klavye + mouse tek usb ile bağlanıyor, Ürün güzel, klavye de mouse da kullanışlı, 2 adet ürün aldım birinin klavyesinde sıkıntı çıktı anında değişim yaptılar, mağaza da o yönden güvenilir

  • NI1 aracılığıyla, 03.06.2020
    anlatildigi gibi

    guzel philips tv ile hemen uyum sagladi, pilleri icindeydi, sorun yok diger ucuz urunler rezil eder, bu iyi aabilirsiniz

  • NI1 aracılığıyla, 10.05.2020
    Çok iyi 5 yıldız beklentiyi karşılıyor ve fiyatı uygun

    Ürün benim beklentimi karşıladığı için 5 yıldız veriyorum. Klavye ve mouse’un boyutu benim için ideal. Hafif, küçük, klavyenin tuşları sessiz fiyatına göre güzel bir ürün. Görsellerinde göründüğü gibi aynı. tv de kullanma imkanım oldu 7 metreden bile sorunsuz çalışıyor

  • NI1 aracılığıyla, 24.02.2020
    Farklı Ürün Gönderildi

    İki modelden sipariş ettiğimi değil, diğerini gönderdiler, sipariş ettiğim modeli özellikle sipariş vermiştim. Ama iade ile uğraşmak istemedim. Ürün ofis kullanımı için uygun. İhtiyacı karşılar.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2019
    Bakacağız

    Ürünü kullanınca bakacağız ama paketleme kalitesi kötü olduğu için uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 17.10.2019
    Oyun için değil

    Oyun esnasında takılma oluyor ve mouse küçük.

  • NI1 aracılığıyla, 11.10.2019
    hızlı kargo uygun fiyat iyi ürün teşekkürler

    Ürün çok hızlı şekilde gönderildi... Mouse, klavye, tek alıcı, 4 adet pil çıkıyor.. kullanışlı ve kaliteli... tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2019
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre kaliteli bir ürün. Biraz plastik kokusu var fakat zamanla o da geçiyor. Çekim gücü gayet iyi. Faresi bir tık klavye ye göre kalitesi düşük ama sorun çıkaracak bir problemi yok. Bu fiyat aralığında gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bir ürün .

  • NI1 aracılığıyla, 15.09.2019
    Güzel

    Güzel klavye ve fare al

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Frisby FK-WG54QU Kablosuz Klavye Mouse Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Frisby FK-WG54QU Kablosuz Klavye Mouse Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat