Arzum AR285 Minimax Tost ve Waffle Makinesi Yorumları

Arzum AR285 Minimax Tost ve Waffle Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(40 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.03.2019

    Bende aldım mini tost makinası plakaları çıkıyor rahat yıkayabilyorum.biraz geç pişiriyor.ekmek.de kuruma oluyor açma kapama düymesi yok direk prize takılıyor küçük şirin olması ğüzel

  • NI1 aracılığıyla, 21.08.2017
    Minimal, kullanışlı bir ürün

    Ürün ihtiyacı karşılayacak şekilde minimal tasarlanmış. Yer kaplamıyor, normal tost makinesi performansına sahip. Dik durabiliyor, masada yer kaplamıyor. Dış malzeme plastik kaplı ve resimde göz yanılgısı ile ürün üst yüzeyi içbükey gibi duruyor ancak dışbükey. Yine de şık. Tek eksik diyebileceğim, ürün üzerinde güç tuşu yok. Aç/Kapa için yalnızca priz kullanıyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2017
    Harika

    Waffle ve tost özelliği harika ızgarayı denemedim, öneririm

  • NI1 aracılığıyla, 23.05.2017

    Hızlı ve sorunsuz geldi. Üründen memnunum, kullanımı çok basit ve güzel waffle yapıyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2017
    çok güzel ürün.

    Gayet hızlı geldi. Denedim. Çok kullanışlı bir ürün. waffle bir yana balık bile pişirebiliyorsunuz.

  • NI1 aracılığıyla, 01.05.2017
    Çok yavaş.

    Çok yavaş pişiriyor. Kalabalık iseniz uzun süre beklemeniz lazım. Sabır işi yani.

  • NI1 aracılığıyla, 14.04.2017
    Çok başarılı

    Elime gecer gecmez hemen waffle yapmayı denedim ve sonuç çok başarılı. Cihaz önceden ısıtılınca 2-3 dk gibi bir sürede pofuduk waffle lar hazırdı.

  • NI1 aracılığıyla, 24.03.2017
    Eh İşte

    Çok Kaliteli bir ürün değil. Fiyat performans açısından tatminkar. çıkarılabilir plakaları olması ve hem tost hem waffle aparatı olması ve fiyatı cazip kılıyor. küçük yer kaplamıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 19.03.2017
    Teşekkürler güzel ürün kaliteli

    Yer kaplamayan sağlam güzel bir ürün teşekkürlerr

  • NI1 aracılığıyla, 16.03.2017
    Çok hılzı kargo ve kaliteli ürün, dürüst ve ilgili satıcı

    Ürünü ve satıcıyı herkese tavsiye ederim, kargo 1 gün dolmadan geldi, harika...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    Zaman Tasarrufu

    Tamamen zaman tasarrufu. Fişe takıyorsun, sen tostunu hazırlayana kadar ısınıyor, fişten çıkarıyorsun ve bir dakikada tostun hazır. Çok hızlı ve güçlü ısındığı için zamanın sana kalıyor. Sabah işe giderken tost hazırlamak için zaman ayırmaya gerek kalmıyor. Makinenin içine standart tost ekmeklerinden iki tane sığıyor. Küçük olduğu için tezgahta yer de kaplamıyor. Plakaların içi derin olduğu için tost ekmekleriyle yapınca ekmekler çok ezilmiyor. Plakalara ekmek, peynir, salam yapışmıyor. Kullandıktan sonra peçeteyle silsen yeter; ayrıca çıkarılabilir olduğu için sabunlu suyla güzelce yıkanabiliyor. Akşam işten gelince de güzel bir waffle keyfi. Ooh daha ne olsun :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    Tavsiye etmiyorum

    Sadece ekmek isitilir baska amaclı kullanimda makineyi temizlemek cok zor kapalı oldugu icin buharlasan yağ makinenin icini kapliyor

  • NI1 aracılığıyla, 13.03.2017
    OLDUKÇA İYİ

    YORUMLARDA UZUN SÜREDE PİŞİRDİĞİNİ OKUDUĞUMDA ASLINDA BİRA TEREDDÜTE DÜŞMÜŞTÜM. ELİME ULAŞIR ULAŞMAZ AÇIP DENEDİM. BENCE MUHTEŞEM. HEM HIZLI PİŞİRİYOR HEMDE HİÇ BİR YERE BULAŞMADAN YAPIŞMADAN. PİŞEN 2 WAFFLE IN ÜZERİNİ SÜSLERKEN DİĞER İKİSİ PİŞMİŞ OLUYOR BİLE. BİZ ÇOK BEĞENDİK. ELİMİZEDE ÇOK HIZLI ULAŞTI. FİYAT OLARAK DA EN UCUZ MAĞAZAYDI. TEŞEKKÜRLER.

  • NI1 aracılığıyla, 17.02.2017
    HAYAL KIRIKLIĞI

    İlk denemede fiyasko ; arzum kalitesi dedik cacık çıktı, maalesef hepsi Çin de eski kalitesi kalmamış, evde 1 hafta 10 gündür bozuk bekliyor ...

  • NI1 aracılığıyla, 10.01.2017
    Yeni tost makinem

    Ürün rengini beğenerek aldım. Küçük olması rezistans gücününde düşük olması sebebiyle tost hazırlamak biraz uzun sürüyor (eski 1800W makineme göre). Tostu yakmıyor. Henüz waffle denemedim. Aynı anda en fazla 2 tost yapılabiliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 02.01.2017
    kusurlu ürün

    Kapakların kapandığı kısımda köşede kırık var. bir parça kırılıp düşmüş ama pişirmeyi olumsuz etkileyecek bi durum olmadığı için cok önemsemedim. Pişirme kitapta yazan süreden biraz daha uzun sürdü ama sonuç güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 22.12.2016
    mukemmel

    Evet Cok pratik bir ürųn rengi de cok guzel .fiyatina gore cok kaliteli .Tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 14.12.2016
    Gayet güzel

    Zamanında teslim özenli paketleme teşekkür ederim 😊

  • NI1 aracılığıyla, 12.12.2016
    Tam istediğim ürün

    Orijinal ürün . Çok beğendim.Teşekkür ederim

  • NI1 aracılığıyla, 08.12.2016
    Çok memnunum

    Gerçekten beklentilerimi karşılayan bir ürün. Kullanışlı. Küçük ve ergonomik olmasından dolayı tercih etmiştim. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR285 Minimax Tost ve Waffle Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR285 Minimax Tost ve Waffle Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat