Arçelik K-8382TG 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Arçelik K-8382TG 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2019
    Kalite

    Çok memnun kaldım çok güzel tost yaptık ve akşama ızgara köfte yapacağım ayrıca Waffle ızgaraları da var toplam 4 plakadan oluşuyor paketleme çok güzel hiçbir zarara uğramamış ????herkese tavsiye ederim ????

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.02.2019
    harika

    Olumlu yönleri: üründen memnun kaldım çok kullanışlı

  • NI1 aracılığıyla, 27.01.2018
    ürün güzel teşekkürler hayırlı işler dilerim

    ürün güzel teşekkürler hayırlı işler dilerim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2016
    Beş Yıldız

    pişirmesi kullanımı görüntüsü her şeyiyle süper makine... arçelik bir kez daha gözüme girdi

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2016
    Güzel

    Bugün geldi elime tost makinam daha kullanamadım fakat görüntüsü çok şık. Ama makina hakkında hiç bir bilgi yazmıyordu çok çekinerek aldım beklediğimden genişlik olarak biraz küçük ama aynı zamanda waffle yapmak için ayrı ızgarası olduğunu görünce çok mutlu oldum. Çok güvenli ve sağlam geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2016
    Harika

    3 gündür kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Öncelikle çok şık. Mutfakta sırıtmıyor. Ayrıca güçlü ısısı sayesinde tostların dışı çıtır içi de yumuşacık oluyor. Kademeli ısı ayarı da tost dışındaki şeyleri pişirirken faydalı. Örneğin önce sucukları 1. derecede pişirip sonra tostu 3. derecede yapabiliyorsunuz. Pişirme plakaları çıkartılabiliyor ve takılı olduklarından yerlerine sıkıca oturuyor. Önceki tost makinesinde sallanırdı. Izgara özelliğini kullanmadım henüz. Ama onun da başarılı olacağından eminim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik K-8382TG 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik K-8382TG 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat