Era SM-19 Rapido 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Era SM-19 Rapido 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(56 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    yoruma kanma

    Içinden garanti belgesi fatura yada tanıtım belgesi gibi hiç bisey çıkma ürünü yeni aldim plastik kokuyor açınca hiç memnun degilim

  • NI1 aracılığıyla, 21.03.2019
    gayet iyi

    Ürün benim gözümde arzumun 250 300 liralık kutu kadar tost makinelerini 2 ye katlar fiyatıda gayet güzel rahatlıkla alınabilir. Paketleme gayet özenliydi ilk defa aldığım bi ürünün kutusı hiç hasar görmeden geldi.

  • NI1 aracılığıyla, 13.03.2019
    Güzel Ürün

    Markası bilinmiyor ama son derece kaliteli ve fiyatı da çok uygun bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 06.12.2018
    tost makinası

    süper ürün ...umduğumdan iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2018
    Sakın almayın

    Ürünüm istediğim renk değildi çok da önemsemedim. Bugün üçüncü kez kullandım ve gerçekten hiç memnun kalmadım. içine koyduğum tostu sanki buharda pişiriyor kesinlikle kızartmıyor. Henüz ızgara denemedim ama onu da pişireceğini hiç sanmıyorum. Yorumlara bakıp almıştım ama pişman oldum. İşin kötü yanı artık iade de mümkün değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2017
    Parasının hakkını veriyor.

    Ben iş yerim için aldım beklentimi gayet iyi karşılıyor,tost yapışı gayet iyi yalnız plakaları ince ben de her seferinde plakaları çıkartıp temizlememek için içine yağlı kağıt koydum plakanın iki yüzünde içine tostumu koyup yapıyorum.Izgara hiç yapmadığım için nasıl olduğunu bilemiyorum sonra deneyeceğim.Ama tost yapmanın hakkını veriyor.Ben gayet memnunum teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2017
    Beş Yıldız

    Son derece kullanışlı,çokta çabuk elime ulaştı.Teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2016
    beğenilmedi

    Eve sürpriz yaptım ama ürün hayal kırıklığı. Yorumlara kandım. Tasarımı kötü plakalar bıçakla çıkıyor eski moda. Yağ filtresi çıkıyorsa zor. Tasarım göründüğü gibi değil Pişmanlık

  • NI1 aracılığıyla, 25.09.2016
    Yeterli

    Ürün anlatıldığı gibi. Ürün ne mükemmel ne de kötü. Benim işimi görüyor. Mağazaya teşekkür ederim. Saygılarımla. Tamer

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2016
    hızlı kargo

    erken teslimat için bir mesaj attım ve 21 mart teslimatlı ürün sipariş den bir gün sonra teslim edildi sağolun

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2015

    Ürün resimlerde göründüğü gibi hemen kullanmaya başladık,ısı ayar kademesini sona aldığımız halde tostu istediğimiz kadar kızartmıyor, ısı yetersiz geliyor.Belki bu durum diğer tost makinelerindede vardır.Malzeme kalitesi ilerleyen zamanlarda belli olacaktır.

  • NI1 aracılığıyla, 18.02.2015
    harika ve güzel ürün

    harika ve güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2015
    PARASINA DEĞER

    Bu fiyata alınabilecek bir ürün. Malzeme kalitesi kötü değil. Sadece tostu sıkıştırırken el ile üstten baskı yaparak sıkıştırmalısınız. Tabiki bu sizin kalın ya da ince tost isteğinize bağlı. İhtiyacınızı rahatlıkla karşıyabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2014
    Hızlı ısınma ve pişirme.

    Uzun zamandır tost makinası araştırmaktaydım. Era markasını seçmemdeki en büyük etken firmanın kendi web sitesinde ürünlerine duyduğu güveni, müşterisine yansıtması. Ayrıca ürünlerine ait videolu anlatımları markaya olan güvenimi daha fazla arttırdı. Geçen hafta sipariş ettim 2 gün içinde elime ulaştı ve izlenimlerimi haksız çıkartmadı. Çok kısa sürede ısınıyor ve mükemmel tost yapıyor. Kesinlikle doğru seçim.

  • NI1 aracılığıyla, 03.12.2014
    güzel

    güzelgüzelgüzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2014
    GAYET İYİ

    Bu markanın şiş kebap modelini satın almıştım çok memnun kaldım, aklımda soru işareti kalmadan aldım ve ürün yine başarılı, teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2014
    FİYATINA GÖRE ÇOK GÜZEL AMA ERA-20 PRESS MODELİNİ ALMADIĞIMA PİŞMANIM.

    BU TOST MAKİNESİNİ YAKLAŞIK 2 YILDIR KULLANIYORUM VE MEMMUNUM FİYATINA GÖRE ÇOK GÜZEL MALZEME. TEK SIKINTIMIZ EKMEKLERİ İÇİNE KOYDUKTAN SONRA PRESLEME İŞLEMİ BİRAZ ZOR. TAVSİYEM BİRAZ DAHA FAZLA PARA VERİP ERA SM-20 PRESS MODELİ. ÇÜNKÜ ERA-20 DE AYRICA METAL KOL VE KİLİTLEME APARATI VAR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2013
    harika

    plakaları oldukça rahat bir şekilde sökülüp takılabiliyor. geniş yüzeyi ile harika tostlar yapılıyor. ızgara yapmak için 180 derece açılabilen üst kapağı ile oldukça geniş bir ızgara yüzeyi elde edebiliyorsunuz. alırken zaten yorumlardan yola çıkmıştım. yanılmadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2013
    Beğendim

    Bidiğim ve duyduğum bir marka olmadığı için tereddüt etmiştim; ama yorumları okuyunca fiyatı da diğer markalara göre uygun olduğu için aldım. Hepsiburada belirttiği tarihte gönderdi.Kullanmaya başladım ve memnun kaldım ızgara olarak kullanmadığım için yorum yapamayacağım; ama tostları güzel oluyor:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2013
    ÇOK GÜZEL

    ÜRÜNÜ ARKADAŞIMLA AYNI ANDA ALDIK, ÇOK GÜZEL TOST YAPIYOR, FİYATINA GÖRE ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN. AYNI ZAMANDA TAVUK IZGARA YAPTIM, IZGARA OLARAKTA ÇOK GÜZEL. 3 AYDIR KULLANIYORUZ ARKADAŞIMLA İKİMİZDE MEMNUN KALDIK. KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Era SM-19 Rapido 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Era SM-19 Rapido 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat