Era SM-21 Izgaralı 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Era SM-21 Izgaralı 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(132 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.04.2020

    KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM Yorum yapanlara bakın hep paketlemeden ve kargo dan bahseder,... Sanki paketleme kargo taşıma yada ambalaj yiyeceğiz,... Yerli firma kazansın diye aldım lakin hiçte iyi yapmamışım,... saclar çıkarılabilir ama tekrar yerine takmak ölüm ve yanlarda mandal diye koydukları incecik yapılan mandal saclar plakanın altına giriyor ve tam tutmuyor,... ve en kötüsü de granit diye yazılmıştı lakin bildiğiniz alüminyum üzeri teflon kaplama sac çıktı çok fazla geçmeden de teflonların soyulması gibi soyuldu da... tabiiii bunlar kullandıkça ortaya çıktı,... yorum yapanlar genelde ilk gördükleri haliyle yapıyor. kimse kullanımdan sonra ki durumundan bahsetmez. ben bahsediyorum kardeşim ve net bir şekilde söylüyorum ""KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM"" Almayın ve paranızı çöpe atmayın

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.02.2019

    Era tost teflon izgarali makinesini 9 senedir kullanıyorum hic bir sorun yaşamadım. Özenli kullanmakta makinenin ömrünün uzamasına yardımcı olur. Mühim olan düzgün kullanmak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2019
    Bir Yıldız

    Beş sene kullandım. İki senede plakalarını değiştirmek zorunda kaldım. hiç verimli çalışmadı kaplamalar kalktı. Isınma sorunu var.Yeni bir marka araştırıyorum.pişman olursunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2018
    Tavsiye etmiyorum

    bu ürünü yaklaşık olarak 7 yıl kullandım. Aldığıma pimanım. zamanında çok para vermiştim. geç ısınıyor ve geç soğuyor. ızgara modunda ısıtıcı hemen kapanıyor. buyüzden et vb. pişirme şansınız sıfır. tostuda bu yüzden geç yapıyor. ben ürünü söküp ısıtma özelliğini devre dışı bıraktım. artık hiç kapanmıyor. tost yaparken arka kısım havaya kalkıyor. en sonunda da döküm kolu kırıldı. nihayet yenisini araştırıyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.10.2018

    Merhaba era tost makinasını ben 2 yıldır kullanıyorum gayet başarılı ısısı muhteşem yukarıda saçma yorum yapanların amacını merak ettim neden kötü diye yorum yapmışlar ben şimdi tekrar iş yerimizede aynı üründen aldım düşünmeden alın sadece fiat olarak iyi araştırın bazı firmalar farklı fiat ta satıyor. Gönül rahatlığıyla kullananilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2018
    goruntusune aldanmayin

    görüntü olarak guzel , isinmasi iyi , gel gelelim malzemeye izgaralarin kaplamalari cobuk kalkiyor pisirdiklerinize yapisiyor hos bi goruntusu kalmiyor sonrasinda, birde menteseleri tutan vidalari zamanla gevseme yapiyor , alacaksaniz dokum izgarili alin derim

  • NI1 aracılığıyla, 20.12.2017
    Profosyonel mağaza...

    Ürün başarılı , ikinci ürünü aldım...Bunu hediye edeceğim....

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2017
    Güzel bir alışveriş oldu. Teşekkürler..

    ürünü henüz açmadım. ama kargo zamanında elime ulaştı.

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2017
    Ürün Yorumu

    Ürünü sipariş ettikten sonra 2 gün içinde elime geçti. Hızlı teslimat için teşekkürler. Makinanın termostatında son kademesi olan 3 e kadar getirmeme rağmen çok çabuk devreden çıkıyor, muhtemelen plakaların aliminyum olması erken ısınmasına ve çok sıcak hale gelmesinden dolayı oluyor. Alt plaka çok iyi ısınırken üst plaka daha az ısınıyor. Haliyle tostların altı ve üstü eşit kızarmıyor )) Fiyatına göre fena bir ürün sayılmaz, ızgara özeliğini denedikten sonra ayrıca yorumlarım.

  • NI1 aracılığıyla, 03.12.2017
    Harika ürün

    Ürün orjinal kutusunda ve tertemiz mükemmel tostlar yapabilirsiniz :)

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2017
    güzel

    beğendim süper de değil

  • NI1 aracılığıyla, 12.10.2017
    ERA SM 21 ÇIKARILABİLR TOST MAKİNASI

    GAYET GÜZEL TEŞEKKÜRLER.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2017
    KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM...

    Ürünün malzeme kalitesi,görüntüsü v.s.söylenecek çok fazla bişey yok.Fakat gel gelelim asıl amacına tost yapmak.Makine son ayarında dahi kesinlikle ısınmıyor,ısınacak gibi oluyor geri soğuyor.Tost yada başka bişey yapmak kesinlikle eziyet,aldığıma bin pişman oldum ve eşimin diline düştüm aldığın makine bu mu diye?Hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum...

  • NI1 aracılığıyla, 12.08.2017
    vasat makine

    evimde korkmaz tostkolik var. bunu yazlık için almıştım tam bir hayal kırıklığı tost makinesi bile denemez. plakalar ısınmıyor, tost yapmak değilde ısıtmak için kullanılabilir. tek olumlu tarafı tostun yanma şansı hiç yok.

  • NI1 aracılığıyla, 27.07.2017
    başarılı

    Granir plakaları olduğu için ve uygun fyatlı olduğundan bu modeli tercih ettim. Hayal kırıklığına uğramadım, ürün güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 19.07.2017
    Era SM-21 tost makinası yorumlarım

    Tost makinası ilk çalışmasında 1800 watt çekmekte iyice ısındığında 1730 watt a kadar düşmekte . Makina içerisindeki 2 adet plaka aliminyum olup üzeri granit kaplama yapılmıştır. Makinanın termostatı son kademesi olan 3 e kadar getirmeme rağmen çok çabuk devreden çıkıyor çünkü plakaların aliminyum olması erken ısınmasına ve çok sıcak hale gelmesinden dolayı oluyor. Alt plaka çok iyi ısınırken üst plaka daha az ısınıyor. Bana göre plakalar döküm olsa daha bir kaliteli tost yapardı kanısındayım alacak olanlar dikkate almalı yazdıklarımı.

  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2017
    tatmin edici

    satış danismani olarak ürünün ağırlığı çok iyi kalitesi diyatina göre çok çok yüksek fiyati görüp yok değildir demeyin alin ürün şuan geçti elime temizlemeden denemek istemiyorum.

  • Ereyon aracılığıyla, 13.06.2017
    Fiyat / performans yeterli

    1 hafta evvel aldım, kalitesi fiyat / performans olarak yeterli.

  • NI1 aracılığıyla, 13.06.2017
    guzel

    tavsiye edilir, alinabilecek urun

  • NI1 aracılığıyla, 30.05.2017
    surat kargo

    urun gayet guzel ve kullanisli

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Era SM-21 Izgaralı 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Era SM-21 Izgaralı 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat