Homend Toastbuster 1301 Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Homend Toastbuster 1301 Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(66 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2018
    Çıtır Çıtır Tostlar, Mis Gibi Kızarmış Ekmekler

    Evlenmeden önce çeyiz niyetiyle hem kendime hem de anneme farklı bir marka tost makinası almıştım. Annemgil benden önce kullanmaya başlamışlardı fakat ben o ürünün ısısını hiç beğenmemiş iade etmiştim. Daha sonra kendi evime geçince tost makinasına ihtiyaç duyduk ve Homend marka bu tost makinasını aldık. 1 haftadır ürünü hergün kullanıyoruz ve sonuç mükemmel. Bir kere kol aparatı tam ortadan geldiği için tostu bastırma imkanı sunuyor size ve bu işinize yarıyor. Ayrıca ısısı gerçekten çok iyi. Hem çabuk ısınıyor hemde ekmekleri çıtır çıtır yapıyor. Biz genelde afyonun patates ekmeğini kullanıyoruz ve kızarmış ekmeğin resmini ah bir gösterebilsem keşke :) 4-5 kez pazar ekmeği ile tost yaptım ve öğrenciyken yediğim tostların tadını buldum diyebilirim. Dışı kıyır kıyır, içi yumuşacık tostlar. Kaşarlı ve sucuklu tost yaparken içine domates dilimleri ve domates salçayı sürmeyi denerseniz eminim çok lezzet alırsınız. Ketçap yerine çok az sulandırılmış salça bana daha lezzetli gelmiştir her zaman. İçine hafif acı isotta serptik mi daha ne olsun. İşte tostu hem bastırması hemde ısısın çok iyi oluşu ile bu sonuca ulaşabiliyoruz.Eski tost makinasıyla karşılaştırınca aradaki farkı çok net görebiliyor insan. Daha sonra ekmeğiniz kızardığında makina hazır olduğuna dair bir yeşil ışık yakıyor.Bunu da az önce fark ettim.Tostun büyüklüğüne gelecek olursak normal büyüklükteki yarım pazar ekmeğini rahatlıkla alıyor. 3 adet yarım dilim afyon ekmeği... Biz çok büyük istemiyorduk zaten, yer kaplamasını pek istemiyorduk.Şirin bi tipi var zaten. Tabakları teflon. Çıkarabiliyor. Zararlı ama demir döküm bir tost makinasına yürek yetiremedik. Görüşlerim bu şekilde. Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2017
    Harika bir ürün

    Tost makinesini anlatmaya bence gerek yok. Herşeyiyle muazzam ve tostu harika. Malzeme kalitesi zaten çok iyi. Bence kesinlikle alınması gereken bir makine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2017
    cok iyi

    ben baska bir siteden daha uygun fiyata aldım.tost makinesini ekmek kızartmak ve tost yapmak icin istiyorsanız cok güzel. vaktinde makineden alirsaniz ekmekleri hic kurumuyor hem de ekmegi cok guzel kızartiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2017
    Tavsiye ederim.

    Ürün çok iyi. Fazla yer kaplamıyor. Çok şık duruyor.Hızlı ısınıyor ve güzel pişiriyor. Fiyat/performans olarak iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2017
    BENCE ÇOK MARKADAN İYİ

    DÜŞÜNEREK ALDIM YORUM BENİM İÇİN DE ÖNEMLİ OLUYOR ÜRÜNÜ ALIRKEN GERÇEK TEN GÜZEL BİR ÜRÜN YAPMIŞLAR ÇIKABİLİR TAKLALAR ÇOK İY DİZAYN EDİLMİŞ TEŞEKKÜR EDERİM

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2017
    Dört Yıldız

    henüz kullanmadım. görseli ile aynı.

  • Media Markt aracılığıyla, 07.09.2017
    Çok şık ve kullanışlı.

    Avantajlar : Fiyatı ve kullanışlı olması.
    Dezavantajlar : Yüksekten düşürmeyin.
    Bizde büyük modeli de vardı. Markanın ürünlerini beğeniyorum. Küçük olduğu için az yer kaplıyor ve oldukça pratik, kullanışlı bir ürün. Termostatlı olduğundan her ısıda kullanma imkanı veriyor. Plakaları makinede kolayca yıkanabiliyor. Şık ve zarif bir görünümü var. Kullanma kolu fazla yüklemede bile makineyi yerinden oynatmıyor. Dayanıklı ve kullanışlı bir ürün isteyenler kesinlikle düşünmeden alabilirler. Oldukça hesaplı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2017
    Beş Yıldız

    Çok iyi ürün, temizlemesi kolay, çabuk ısınıyor ve son derece şık.

  • NI1 aracılığıyla, 29.12.2016

    Çok beğendim, biraz zor ısınıyor döküm olduğu için ama gayet kullanışlı, boyutları da gayet güzel ne çok büyük , ne çok küçük

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2016
    Dört Yıldız

    ürün beklentileri karşılayacak derecede düşünmeden alabileceğiniz bi ürün ufak fakat marifeti büyük dedikleri şeye uygun bir ürün hayırlı alışverişler dilerim.

  • NI1 aracılığıyla, 26.10.2016
    çok güzel

    homend ürünlerinden çok memnunum. bu üründe tam istediğim gibi çıktı. teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2016
    Açma Kapama Düğmesi yok

    Sürekl. prizden çıkarmanız gerekiyor. Çocuğunuz tost yapmak istese çok pratik değil.

  • NI1 aracılığıyla, 19.09.2016
    Teşekkürler

    Üründe güzel, mağazada iyi. Teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 14.04.2016

    Urun beklediğim gibi geldi teşekkür ederim 😀

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2016
    mükemmel

    ürün çok güzel ve estetik, çabuk ısınıyor ve ısıyı koruyor. ızgara olarak kullanmadım. Tost için kesinlikle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 24.01.2016
    Yavaş ısınıyor

    Beğendim, biraz daha hızlı ısınmalı

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2016
    iyi

    plaka kanalları derin olduğu için temizliği biraz zahmetli oluyor, ısınması ve ağırlığı gayet iyi, açma kapama düğmesi yok ve prizden çekmeniz gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2016
    Fena değil

    Döküm plâka Yazılmış. Bildiğiniz aliminyum plâka, üstü Teflon. Inşallah çabuk çizilmez. Homend. Ürünlerini kullanan biri olarak beklentimi karşılamadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2016
    10 numara 5 yıldızı hak ediyor

    tost makinası arayan varsa bu ürünü hiç düşünmeden alabilir çünkü uzun araştırmalar sonucu buldum bu cihazı çok kaliteli duruşundan belli zaten tostu jilet gibi yapıyor kapağı ağır dökümü çabuk ısınıyor çabuk soğumuyor plakalar çok kolay çıkıyor ayrıca hızlı kargo bir günde elime ulaştı siteye ve üretici firmaya çok teşekkürler...

  • NI1 aracılığıyla, 28.07.2015
    Geldi.

    Anlatıldığı gibi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Toastbuster 1301 Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Toastbuster 1301 Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat