Conti Gratella Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Conti Gratella Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2013
    ihtiyacı karşılıyor

    ürünün geniş iç hacmi var.1 somun ekmeği rahatlıkla sığmaktadır.alırken kriterimiz buydu.birde ekonomik olması tabi.kalite olarak iyi sayılır inşallah uzun yıllar kullanırız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2013
    Gratella

    Ben de bu ürünün siparişini verdim.Conti cg 905 tost makinesi hem kalitesi ile hemde fiyatının uygunluğu ile göze çarpmaktadır.Bu nedenle dikkate değer bir ürün oluşturmaktadır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2013
    kullanışlı

    Beklentilerimin ötesinde gelen bir makine kalite mükemmel kullanışlı ayrıca hepsi buradaya teşekkürler çünkü kaliteli ürün ucuz fiyat daha ne olacak sadece kargo biraz sıkıntı bulunduğumuz yere hergün kargo gelmediği için gecikmeli olarak ürün teslim ediliyor o kadarda olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2012
    güzel bir ürün

    Geniş ızgalaraları, dik konumda tezgah üstünde fazla yer kaplamaması ve termostat ayarı ile tasarruflu ,şık bir tost makinası . fiyatıda emsallerine göre gayet uygun..

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2011
    mükenmel

    ürün çok güzel tostları mükenmel ekmekği tam olarak alabiliyor. bildiğimiz ekmeği dik olarak saklanabildiğinden az yer kaplıyor plakaları kolayca çıkıp temizlenebiliyor ayar düğmesi var ışıklı termostat kontrolü var ve çabucak ısınıyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Conti Gratella Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Conti Gratella Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat