Vestel V-brunch Serisi 3000 2000 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Inox  Yorumları

Vestel V-brunch Serisi 3000 2000 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Inox yorum ve tavsiyeleri

(56 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kullanışlı, kaliteli bir ürün.

    Öncelikle hızlı ve sorunsuz bir ürün gönderildi teşekkür ederim. Ürün gayet kullanışlı. Tutma yerleri metal alaşımlı. Üst ve alt plaka çıkarılıyor ve ısıları ayrı ayrı ayarlanabiliyor. Tostları kurutmadan yapabiliyorsunuz. tasarımı ve görüntüsü çok güzel. ayrıca tutamaç yerinden bastırdığınızda eşit seviyede baskı uyguluyor ve her iki tabla tam olarak açılabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Hem şık hem de çok kullanışlı bir ürün. Kesinlikle yanma ve yapışma yapmıyor, temizliği çok kolay. Zamanlayıcısı ve iki farklı dereceye ayarlama seçeneği harika. Daha önce de Vestel'den Mix Go ve buhar kazanlı ütü almıştım bu 3 ürün resmen markaya bakış açımı değiştirdi. Umarım tost makinesi de aldığım diğer ürünler gibi uzun ömürlü olur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    BU FİYATA DAHA İYİSİNİ ARAMAYIN.

    Hem kargo hem ürüne 5yıldız!

  • HepsiB. aracılığıyla
    kargo hala gelmedi

    ürünü sipariş edeli 4 gün oldu hala kargoya verilmedi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Gayet Güzel Bir Ürün

    Olumlu yönleri: Gayet Kullanışlı bir makine tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    "süperrr"

    Olumlu yönleri: Ürün oldukça şık ve sağlam. Kaliteli malzemeleri ile uzun süre kullanılabileceğini düşünüyorum. Açma kapama düğmesinin olması, 180 derece açılarak ızgara olarak kullanılması, güçlü ısı derecesi ile her şeyi sorunsuz pişirmesi, plakaların kalitesi ve temizliğinin kolaylığı, oldukça şık tasarımı, fiyatının benzerlerine oranla oldukça düşük olması, yağ damlama tepsisinin bulunması ürünün üstün özelliklerini oluşturuyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.10.2019
    "Memnunum "

    Olumlu yönleri: Beyaz eşya dendiğinde tabiki hem yerli malı olduğundan hem de güvenilir marka olduğundan Vestel ilk tercihim. Bu tost makinesi de çok kullanışlı. Kolay rahat pratik çabuk pişiriyor. Üstelik temizlenmesi de kolay. Fiyatının da uygun olduğunu düşünüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Kaliteli inox bir tost makinesi. Aynı anda 4 adet tost yapabiliyorsunuz. Yapışmaz ve yıkanabilir plakaları var. Temizliği gayet kolay. 4 farklı ısı kademesi var. Tasarım olarak da sade bir ürün. Vestel markasının tost makinası iyi olur mu olmaz diye tereddütlerim vardı ama iyi çıktı. Beğendim. Sabahları kahvaltı yapmaya üşendiğimde ya da öğün aralarında güzel tostlar yapıyorum artık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Kahvaltı yapmayı pek sevmiyorum tostla aram daha iyidir bu makineden bizde var süper bir ürün çıkartılabilir döküm plaka zaman ayarı sesli uyarı yanmaz yapışmayan kaplama sayesindede ızgaralarda cok müthiş oluyor cok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2019
    MEMNUN KALMADIM

    VESTEL MARKA DEDİK ALDIK AMA BİZİ PİŞMAN ETTİ ÇOK ÇABUK BOZULDU ALACAKLARA DAHA KALİTELİ BİR ÜRÜN ALMASINI TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2019
    Kalitesiz

    2 haftada kırıldı kilit sistemi çalışmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2019
    MUADİLLERİNE GÖRE ÇOK İYİ

    Önce Schafer in tost makinasını sipariş verdim fakat tutma yeri çatlaktı iade ettim sonra vaz geçtim.Bu cihaza karar verdim.tutma yeri çok sağlam geldi bana bir çok cihaza kıyasla.cihazın tok bir yapısı var .kolayca açılıyor ve üst bölüm sallanmıyor.dokunmatik oluşu ve ekranı aynı fiyata bir çok cihaza oranla büyük bir artı. 180 derece yatırdığınızda yağları orta altta çekmeceye topluyor.5 dakikada 150 dereceye varıyor ne hikmetse kolay kolay soğumuyor.1 saat sonra bile elimizi yakıyordu.Plakaları keşke demir döküm olsayı fakat alüminyum döküm ve teflon kaplama.Ama sıkıntı olacağını düşünmüyoruım.Plakalar kolayca çıkıyor ve sallanma yok. alt üst bölümü ısıtmayı ve zamanlamayı bağımsız ayarlıyorsunuz.bence bu fiyata çok yugun inşallah ilerde sıkıntı çıkarmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2019
    Bir Yıldız

    önce el tutma yeri çıktı sonra makine komple bozuldu hiç açılmıyor şuan yani açıkçası dayanıklsız tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2019
    Gönül rahatlığı ile alın...

    Öncelikle hızlı ve sorunsuz teslimat için teşekkür ederim. Ürün oldukça şık ve sağlam. Kaliteli malzemeleri ile uzun süre kullanılabileceğini düşünüyorum. Açma kapama düğmesinin olması, 180 derece açılarak ızgara olarak kullanılması, güçlü ısı derecesi ile her şeyi sorunsuz pişirmesi, plakaların kalitesi ve temizliğinin kolaylığı, oldukça şık tasarımı, fiyatının benzerlerine oranla oldukça düşük olması, yağ damlama tepsisinin bulunması ürünün üstün özelliklerini oluşturuyor. Gönül rahatlığı ile alıp uzun süre kullanabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2019
    Gayet iyi bir ürün

    2018 yazında yaklaşık 300?’ye almıştım. Piyasaya göre ürün çok ucuzdu. Ürün sorunsuz geldi fakat ürünün kulp kısmının iç tarafında çizik varmış çok sonradan fark ettik. Ürün gayet iyi. Tostu hızlı yapıyor. Plakaları döküm kaplama ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Plakalarında yapışma olmuyor. Ürünü alt ve üst kısımlarını ayrı ayrı çalıştırabiliyorsunuz ve ısılarını ayrı ayrı ayarlayabiliyorsunuz. Sonuç olarak bence fiyat performans olarak iyi bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2019
    İyi

    Genel olarak beklentileri fazlasıyla karşılayan bir ürün ama alt plaka ile üst plaka arasında 5-6mm lik bir eksen kayması var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2019
    Beş Yıldız

    Excellent product

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2019
    Bir Yıldız

    aman diyeyim ben yandım siz yanmayın. çok kötü

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2018
    on numara beş yıldız

    Uzun zamandır araştırıyorum sonunda karar verdik ve aldık kaliteli süper bir ürün allt üst ayrı ısı ayarı olsun zaman ayarı olsun herkese tavsiye edilir teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2018
    Mükemmel

    Hem fiyatı piyasanın en düşüğü hem piyasadaki tek digital ürün hem tostları harika. 10 yaşımda oğlum var o bile yapabiliyor. Zaman ayarı olduğu için yakma sorunu yok. Digital ekran çok pratik çocuklarda dedelerde kullanır. Şiddetle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel V-brunch Serisi 3000 2000 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel V-brunch Serisi 3000 2000 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat