Cloer 189 Profesyonel Waffle Makinesi Yorumları

Cloer 189 Profesyonel Waffle Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 04.10.2016
    En iyi ürün ve firma

    Mükemmel bir ürün.yapışma veya az yada çok pişirme korkunuz yok

  • Ereyon aracılığıyla, 05.11.2014
    Mükemmel bir ürün

    Ürün amatör'den Profesyonel'e kadar tüm kullanıcıların işine yarayacak türden. ısındığında zil sesi ile uyaru veriyor. hamur kızarınca tekrar ses ile uyarı veriyor. kalitesi ve sağlamlığı çok iyi. düşünmeden alabilirsiniz. Ayrıca Hızlı Kargo için Ereyon Çalışanlarına teşekkür ederim. siparişimden 1 gün sonra teslim edildi.

  • Ereyon aracılığıyla, 08.11.2013
    TEŞEKKÜR

    SİPARİŞ ETMİŞ OLDUĞUMUZ CLOER 189 WAFFLE MAKİNAMIZ 3 GÜNDE ELİMİZE GEÇTİ.ÜRÜN ORJİNALVE ÇOK GÜZEL.RESİMDE NE GÖRDÜYSEK O GELDİ.HEMEN İLK WAFFLE'IMIZI YAPTIK.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL OLDU.BU ÜRÜN HARİKA...HERKESE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUZ.AYRICA EREYON AİLESİNEDE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ BİZİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMADIĞI İÇİN..BAŞKA BİR ALIŞVERİŞTE BULUŞMAK DİLEĞİYLE...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Cloer 189 Profesyonel Waffle Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Cloer 189 Profesyonel Waffle Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat