Fakir Senso Mixx 30 Hand Blender Yorumları

Fakir Senso Mixx 30 Hand Blender yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2015
    Alman kalitesi

    Kesinlikle tavsiye ederim! Bu fiyata bu performansı beklemiyordum doğrusu, beni şaşırttı.. üstelik çok ergonomik, tam elime göre.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2015
    çok güzel bulduk ve çok kaliteli

    görünüşü ve fiyatı çok uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2013
    isabetli karar vermişiz.

    Aldığım ürünü eşim ne zamandan beri istiyordu.marka süper kalite belli.Gönderim süresi uygun sayılır.her zaman buradan alışverişe güvenebileceğimi biliyordum.Yolladığınız tüm ürünler için teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2013
    Harika

    Fiyatı çok uygun. Hem kullanışlı hem pratik. Rengi de hoş kaliteside süper. Herkese tavsiye ederim. Kargo teslim süresi hiç beklemedim. Tedarik süresi de beklemedim. İyi ki almışım. MArkaya güvenim daha da arttı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2013
    Fakire güvenebileceğimi biliyordum.

    Ürünü eşimin ihtiyacı için aldım , kullanmaya başladı ve çok memnun kaldı . Fiyat performans dengesi gayet uygun. Fakire güvenebileceğimi zaten biliyordum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Senso Mixx 30 Hand Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Senso Mixx 30 Hand Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat