Arçelik K 8140 TB Blender Yorumları

Arçelik K 8140 TB Blender yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2017
    Kalitesiz parça kullanımı

    Ürün ağır cam sürahisi ile kaliteli bir izlenim verse de sürahinin altındaki plastik bağlantı kısmı malesef zayıf, ağır sürahinin altında masaya veya tezgaha biraz sert konması ile rahatça kırılıyor. Mikser bıçaklarının yatakları ise sıkı ve bıçaklar yeterince iyi dengelenmediği için makina özelikle üst hızlarda çalışırken çok titriyor ve birkaç saniye içinde sebepsiz yere devirden düşüyor. İyi yanı ise geniş bir hız seçeneğine sahip olması ve ayran aparatı içermesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2017
    Beş Yıldız

    Güzel ürün.Teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2015
    Arçelik

    Başarılı kullanıyoruz hızlı bir şekilde geldi Herşeyi gayet iyi durumda kullanışlı pratik bir ürün herkese tavsiye ederim memnun kalacaksınız iyi günler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik K 8140 TB Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik K 8140 TB Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat