Trust 19863 Smart TV Klavye Yorumları

Trust 19863 Smart TV Klavye yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2017
    Bir Yıldız

    Kullanışlı ve şık orası ayrı ama özellikle samsung tv için alıyorsanız almanızı tavsiye etmem, arkadaşla beraber başka bir yerden 4 tane almıştık ama samsung tv de çalışmadı, sadece kablo takılıyken çalışıyor

  • NI1 aracılığıyla, 30.09.2016
    TEŞEKKÜRLER.

    YARDIM VE YAKLAŞIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2016
    Trust 19863 Mouse

    Ürün şarj ile dolduruluyor ama şarj cihazı yok. Bir de herhangi bir şarj cihazı ile şarj edemiyorum. Şarj tutmuyor. Boşa para vermeyin kullanışlı değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2016
    Kullanışlı ve kaliteli

    Ürün 2 gün içinde teslim edildi. Gayet şık ve sağlam bir yapısı var. Okulda akıllı tahtada kullanmak üzere aldım. Deneyimlerimi şöyle açıklayım; şarjlı olması akıllı telefon adaptörü ilede şarj olması çok kullanışlı. USB dongle takılınca hemen tanıyor ve kullanmaya başlıyorsunuz. Mouse tarafında ses açma kapama, arama motoru açma, sayfa aşağı yukarı mouse sağ ve sol tuşu fonksiyonları var arka kısmıda yumuşak ve full fonksiyon klavye mevcut. mouse tarafınından klavye tarafına çevirince air mouse devre dışı kalıyor buda çok güzel bir özellik. Eksi yölerinide açıklayayım; air mouse sabit tutunca ekrandaki imleç kendi kendine yukarı kaymaya başlıyor. Bu da kullanımda zorluklar yaşatıyor. klavye kısmında ise türkçe karakterlere fn tuşu kullanılarak ulaşılıyor yalnız!!! bunlar klavyede yazılı değil ve yazılı olan tüm noktalama işaretlerininde yeri karışık; mesela noktaya basacakken ünlem çıkıyor; tek tek denemek gerekiyor işaretleri... Yine de fiyatına göre uygun ve fonksiyonel bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2016
    PARASINI HAKEDİYOR

    Samsung ju6070 4k televizyonum için aldım. 2saatlik şarj ile günlerce kullanabilirsiniz. Ya çalışmazsa diye endişeli idim ama nano alıcısı sayesinde çok iyi çalışıyor. Ayrıca televizyonumun program ve ses kısmını bile tanıdı , çalıştı. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Trust 19863 Smart TV Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Trust 19863 Smart TV Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat