Tefal Blendforce BL310A38 Blender Yorumları

Tefal Blendforce BL310A38 Blender yorum ve tavsiyeleri

(98 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    ilk kullandığımda yanık kokusu geldi. Ayrıca plastiği kalitesiz ve sürahi yerinde sıkı durmuyor. çok sesli. ve çin malı. Aldığımdan pişman oldum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Kargo elime biraz geç ulaştı, paketlemede biraz özensizdi ama sorun etmiyorum. Bu fiyata bu ürünü hak etmiyor verdiğim para üzülüyorum. Bu gibi önemli ürünlerin fiyatına değil kalitesine bakılması lazım sonuçta bir kere alınıyor. Biraz daha kaliteli olsa beğenebilirdim. Kötü bir ürün değil ama iyi olduğunu da söyleyemeyeceğim. Araştırılırsa daha iyi ürünler alınabilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Tek kelimeyle harika bir blender diyebilirim. Annem kolay kolay memnun kalan biri değildir. Aldığımız çoğu meyve suyu sıkacağını beğenmedi ve kullanmadı. Ama bu gerçekten beğenilmeyecek gibi değil. motoru çok güçlü direkt servise hazır şekilde hazırlayabiliyorsunuz, posa filan kalmıyor. Elimize sorunsuz bir şekilde ulaştı. Verdiğiniz parayı sonuna kadar hakkediyor. Kesinlikle tavsiye ederiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2021
    Beğendim

    Olumlu yönleri: Tefal blender satın aldım markayı çok beğeniyorum ve her zaman tercih ediyorum Kahve çekirdeği öğütmek için ayrıca öğütücü almak gerekmiyor. Öğütücü, karıştırıcı ve doğrayıcı işlevleri görüyor. Haznesi cam, bıçakları keskin kısa sürede doğrayabiliyor. Aşırı ısınmaya karşı korumalı bir blender. Buz da parçalayabiliyor. Farklı hız seçenekleri arasında seçim yapılabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Uzun süredir kullanıyorum bazen cam sürahiye bağlanan bıçak kısmımkullanım sırasında açılıyor ve içerik blenderın motorunun olduğu yere doğru dökülüyor. İyice sıkıştırmadan mı çalıştırıyorum diye kendimi sorguladım fakat işin aslının blender zorlanınca olduğunu anladım. Yumuşak meyve sebzelerde sorun olmuyor fakat nohut gibi daha yoğun şeylerde alt hazne açılıyor. Alacak olanların bunu bilmelerinde fayda var

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.09.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Aklınıza gelebilecek her şeyde kullanıyorum. el blender felan hikayeymiş. meyve sıkaçağı olarak bile kullanıyorum. potasını atmamış içinde karıştırmış oluyorum. ayrıca yanında iki küçük kap ile mama ve domates püresi yapıyorum en çokta onlar yaradı işime. mutfağımın vazgeöilmezi oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün bana tr nin diğer ucundan geldi çok uzun bi süre de bilsem ki bu kadar uzun sürecek sipariş vermezdim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.08.2020
    "TAVSİYE EDERİM"

    Olumlu yönleri: Pürüssüz yapmak için kaliteli bıçakları var, 800 watt gücü ile doğrama öğütme ve karıştırma işlemini başarılı bir şekilde yapıyor, bıçakları çelik olduğu için paslanmıyor ve bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanabiliyor, sesi çalışırken çok çıkmıyor ve performansından memnunum kaldım mükmmel bir performansa sahip, kesinlikle tavisye edebileceğim bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.08.2020
    "kaliteli"

    Olumlu yönleri: Ürünü çeyizin için aldim.Kaliteli bir blender cam olması çok iyi keşke küçük kısımları da cam olsaydı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.06.2020
    tefal blender

    Olumlu yönleri: Fiyatından ötürü biraz tereddüt ettim ancak hem makinada kullanılan malzeme çok kaliteli hem de çok iyi çalışıyor. Kahve öğütmesi harikaaa. Maydonoz kürü yaparken kullandım çok iyi doğrama yapıyor. Mekanik olarak bir sorun çıkmazsa kesinlikle ömürlük bi ürün. Farklı bir blender kullanıyordum ve motoru yandı aslında bu makinalarda da sorun bu malesef benim tefali tercih etme sebebimde motordaki ısınmayı önleyen mekanizması korkmadan kullanabilmek için.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2020
    "TAVSİYE EDERİM"

    Olumlu yönleri: Ne zamandır istiyordum bu smothie blenderlardan. Karantina sürecinde aldım. Çocuklara muhteşem içecekler hazırladım bunlarla. Tefal markası öyle bir marka ki özellik bu mutfak gereçlerinde çok çok başarılı. Almayı düşünen herkese keisnlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    500 w Güç yetersiz. Sert yiyeceklerde hazne içeriğini karıştıramıyor. Kaşık ile alt üst yaptıktan sonra anca parcalayabiliyor. İlk çalışmada koku oluyor. Ayran güzel oluyor. Daha güçlü bir makina öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    bugün aldığımız ürünü ilk defa kullandık görünüşü gayet hoş fakat altı çıkıyor tüm malzemelerimiz çöp oldu ve 1 aydan önce aldığımız için geri teslimde edemiyoruz bu ürünü almayın paramızla rezil olmakla kalmadık 2 deneme yaptığımızdan malzemelerimizede yazık oldu

  • HepsiB. aracılığıyla

    Çok iyi smoothie ler yapabiliyorum farklı farklı çok kaliteli bir ürün kullanımı ise kolay

  • HepsiB. aracılığıyla

    Uzun zamandır almayı düşündüğüm bir üründü ve gayet memnun kaldım. Spor yaptığım için her gün pratik bir şekilde kendime blendforce ile smoothie hazırlıyorum ve parçalar çok kolay çıkarılıp yıkanabiliyor ve çok kolay geri takılabiliyor bu yüzden herkese tavsiye edebilirim :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.12.2019
    Bıçak

    Olumsuz yönleri: Kaç bıçaklı yaaa kimse yazmamııışşş?????

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok sesli calisiyor. Kullanmak istemiyorsunuz o derece rahatsız ediyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.11.2019

    Tefal ultraBlend aldım dün geldi arkadasLar 2 greyfurt 2 elma kattım smoothie ayarına verdim yeterli derecede sıvı akıskan göremedim onun dısında sonrasında 2 havus parcaları attım onları da bıcaklar denk getiremedi dogramadı ayarlarını mı yanls yapıyorm anlamadm yardmcı olursanz memnun olurum ürün kalitesi gayet iyiydi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Ürün çok kullanışlı. Düşünmeden alabilirsiniz. Tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.07.2019

    ürün hem sıcak hem soğuk şeyler yapabiliyor gerçekten çok memnunum herkese tavsiye ediyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Blendforce BL310A38 Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Blendforce BL310A38 Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat