King P996 Gourmet Blender Seti Yorumları

King P996 Gourmet Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.04.2020

    kesınlıkle almayın israf dönmuyor bıle ....

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.08.2018

    Bu markada kararsız kaldım ar memnun mu yazarsanız sevinirim

  • NI1 aracılığıyla, 23.10.2015
    tavsiye ederim

    fiyatına göre gayet kaliteli ve kullanışlı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2015
    ÇOK İYİ KAÇMAZ...

    28,09,2015 tarihde sipariş verdim 29,09,2015 öğlen elimde oldu şehirler arası olduğu halde. Daha kullanmadım fakat benim aradığım tüm özellikleri taşıyor.4 yıl garanti cazip taraflarından.Ayrıca blender ı istememin asıl sebebi domates doğrama ve tarhana yapımında kullanmak için bu blender la harika oluyor.Fiyat da bu siteden başka yerde daha uygununu bulamasınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2015
    MÜKEMMEL BİR ALET

    UZUN ZAMNADIR SÜREKLİ ALIŞVERİŞ YAPIYORUM.HER ZAMAN AYNI KALİTE VE UYGUN FİYATLARLA HEPSİBURADA YA TEŞEKKÜR EDERİM.BU ALET DİGER ÜRÜNLERE GÖRE ÇOK KULLANIŞLI VE UYGUN.HERKESE TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2015
    uygun fiyat kaliteli ürün

    Fiyat ve kalite çok iyi çok kullanışlı ürün tasfiye ederiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2015
    Güzel ürün

    Yerli marka bilinen marka üründen iki adet kullandım üç ayda dağıldılar nede olsa çin üretimi. Bu ürünü kullandım onlardan daha dayanıklı olacağı hissiyatını verdi. Bu fiyatlara alın işiniz görün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2015
    gayet güzel

    önceki doğrayıcımız doğramıyor resmen bulamaç haline getiriyordu. bu tam kıvamında doğruyor. çok güzel. çok memnunum. dilimleyicisini henüz kullanmadım. onun hakkında bir şey diyemem. çırpıcısı da gayet güzel. sorun yok. çırpıcısı zayıf filan değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2015
    memnunum

    ürünü geldiğinden beri kullanıyorum çok kullanışlı yumurta çırpıcı biraz zayıf ama diğer aparatlar çok güzel. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2015
    memmun kaldım

    gayet kullanışlı çalışırken cok ses çıkarmıyor doğrayacı haznesi çok buyuk.. eşim çok begendi.. 4 yıl garanti kapsamında olması da cabasi..fiyatı da gayet ideal aynı ürün sordum soruşturdum dışarda daha pahali..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2015
    Fiyat performansı iyi

    Bu fiyata gayet iyi. Daha kullanmadım ama görüntüden anlaşılan fiyat performansı iyi gibi.

  • NI1 aracılığıyla, 14.07.2015
    Modern mağazacılık

    Tavsiye ediyorum.Mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2015
    Kolay alışveriş

    Ürunü perşembe sipariş verdim salı günü geldi.hemen kontrol ettim fiyatına göre normal dış görünüşü ve karıştırıcı tel biraz zayıf basit gibi geldi daha blender performansını denemesini yapmadık diğer pahalı ürünleri görmediğim için fazla kıyaslama yapamıyorum 4yıl karantisine inanarak aldım dış görüntü kalitesini aramıyorsanız alabilirsiniz umarım memnun oluruz hepsiburadaya teşekkür ederim güvenilir alışveriş sitesi

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2015
    En uyguna en iyisi

    Ben ürünü çeyiz olarak aldım dün sipariş verdim bugün elime ulaştı. Gayet kullanışlı, pratik, hem uygun hemde kaliteli.. Ürünün gövdesi çelik ve resimde gözüktüğünden daha iyi, ayrıca çoğu sette doğrayıcı aparatları yok ama bunda hepsi mevcut ;)

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2015
    Alınabilir.

    Ürün belirtilen sürede kargoya verildi ve kısa sürede elime ulaştı. Eski robotumuzdan daha iyi doğrama yaptığını düşünüyorum. Gelen ürünün küçük bir boya atması dışında bir kusuru yok. Belki plastik kalitesi biraz daha iyi olabilirdi belki ama hemen kırılacak gibide değil. Bulunduğum yerde aynı ürünün, peşin fiyatı bile buradakinden fazla olduğunu düşünüldüğünde bu fiyatlar için ayrıca hepsiburada ya teşekkür etmek lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2014
    hesaplı ve güzel bir ürün

    fiyatına göre çok şık ve kullanışlı bir ürün. doğrama haznesi geniş,temizlemesi kolay. hepsi burada kalitesi ile 1 günde elime ulaştı. tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2014
    Harika

    Çeyiz olarak almıştım ve kutuyu açtığım gibi ilk denemeyi yaptım ki bence harika bi ürün... Bu özelliklerin bu fiyata oldukça uygun olduğunu düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2014
    pratik ve işlevsel

    ürünü benzerleri ile kıyaslarken fark ettim malzeme kalitesi gayet yüksek ve özellikle full metal blendır ucu ısıya dayanıklılığı, sağlamlığı artırmış.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2014
    çok iyi

    Çok güzel bir ürün, görselindeki gibi çok şık ve her türlü ihtiyacı kolaylıkla karşılayan bir ürün, kafanızda soru işaretleri olan düşünmeden gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2014
    ürün neysede site mükemmel

    yağ falan yakmıyorum ürün fiyatına göre güzel şık kullanışlı. ben orda değilim hizmet ilgi alaka müşteri memnuyetini düşünme mükemmel. site ailesine teşekkurler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King P996 Gourmet Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King P996 Gourmet Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat