Homend Handmaid 1910 El Blender Seti Yorumları

Homend Handmaid 1910 El Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(59 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    düşünmeden alın

    en güzel özelliği SESSİZ olması güç ayarıda var kaliteli bir ürün tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 12.05.2019
    Homend bir efsane

    Kısaca anlatmak gerekirse 800 lira ödemeniz gereken bir ürünü bu paraya alıyorsunuz evet tam olarak böyle o meşhur ithal markanın aynısı aynı sessizlik, güç, kalite, tasarım bu dördüncü homend ürünüm Elk. Süpürge tost makinesi ve şarjlı el süpürgesi deneyimimden sonra gene homend i tercih ettim gene yanilmadim elinize aldığınızda kalite nedir anlıyorsunuz tereddütsüz tercih edebilirsiniz kullandıkça bana hak vereceksiniz. ..

  • NI1 aracılığıyla, 08.05.2019
    Çizik geldi

    Ürün cok güzel ve kaliteli ama bana gelen bu şekilde çizikti. Benim için cok problem olmadıgından iade ile ugrasmadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2019
    kullanışlı ürün

    devir ayarı ve turbo hız güzel, sesi kabul edilebilir seviyede, çırpma teli iyi, blendır kilitleme daha iyi olabilirdi birde start butonları plastik kaplaması bir süre sonra çıkacak gibi. Genel olarak fiyatına göre performansı ekipmanları çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2019
    Alınır

    Parmağını kaldiramamak çok yorucu oluyor umarım slikonu yıpranmaz güç kullanmak gerekiyor ya da biz henüz doğru yöntemi bulamadık. Ama güzel ürün benzerlerine çok daha fazla ücret ödemeye gerek yok şık ve zarif. Kargo ve paketleme iyiydi üründe çizik kırık vs yoktu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2019
    Düğme konusuna dikkat..!!!!

    Ürün kalite olarak iyi fakat çalıştırma düğmesi ve turbo düğmesinde neden çok fazla basma ile çalıştırmayı gerektirecek bir düzen oluşturuluş anlayamadım.Kendim düğmenin üzerine yükseklik oluşturacak bir aparat taktım kullanıyorum.Düğme işini çözerlerse ismini daha iyi duyurabilir.Bunun dışındaki her şey gayet iyidir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2019
    Beş Yıldız

    Ürün bekledigimden cok iyi hızlı kargo güvenilir Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2019
    Dört Yıldız

    Teslimatı hızlı oldu ve paketlemesi özenliydi. Ürün fena durmuyor, yorumlara bakarak aldım henüz kullanmadım tek sıkıntı çalıştırma düğmeleri silikon sadece orada tereddüt ediyorum.İnşallah korktuğum gibi olmaz :))

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2019
    güzel kaliteli

    bu tarz elektronik eşyalar kulancı yorumlarına bakarak alıyorum.gerçekten güzel cihaz fiyatıda uygun tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2019
    ürün çok şık

    ürün geldi . ürünün plastik makine gövdesi kauçuk özel plastikten tutması kolay elden kayma yok. power tut bırak butonu yumuşak silikon tam parmak oturunca çalışır parmağın bir kısmı ile basarsan çalışmaz . katalokları kendinden emin bir marka kaliteli marka gibi garanti vs güzel . ben beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2019
    Estetik bi görünüm

    Siyah yerleri plastik bekliyordum kauçuk tarzı bişey çok güzel ben beğendim eksiksiz tam bi şekilde geldi zaten çok araştırma yaptım yorumlara ve fiyatlara bakarak bu markanın tost makinesini de almıştım oda iyi çıktı homend favori markam artık

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2018
    Beş Yıldız

    Ürün çok iyi ve çok sessiz ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2018
    Ürün fiyatina göre muazzam.

    Boşuna diğer markalarda kalite aramayın. Bu işi çok daha uygun fiyata ve daha kaliteli yapan homend var. Kesinlikle alın pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2017
    Üç Yıldız

    ürün görüntü olarak güzel,fakat düşük devirde de kullansanız doğramak istediğniz ürünün resmen posasını çıkarıyor,bu anlamda benden eksi puan aldı ürün 750 ml olduğundan ancak 1-1,5 soğan ya da domates geçirebiliyorsunuz kalabalık aileler için uygun değil,blender ve çırpıcı kullanışlı

  • NI1 aracılığıyla, 10.11.2017
    HIZLI KARGO GÜZEL ÜRÜN

    Dün sipariş verdim bugün geldi gerçekten harika. Ürünü henüz denemedim ama güzel görünüyor. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2017
    On numara

    Malzeme kalitesi çok iyi. Sesi çok az ve güç ayarı sayesinde istediğiniz devirde çalışma imkanı sunuyor. Bende Braun marka brender var. Fiyat olarak yaklaşık bunun üç katı ama kalite ve özellik olarak bu ürünle aynı. Bu ürünü hediye olarak aldım, keşke bende kendime alırken bunu tercih etseydim. İhtiyacı olanlar hiç düşünmeden alabilirler. Yorumları inceleyerek bu markayı tercih ettim gayet iyi bir tercih yapmışım. Faydası olur diye bende yorum yapmak istedim. Üstelik yerli malı, parası ülkemizde kalıyor, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2017
    Şiddetle Tavsiye Edilir

    ürün çok güzel fiyatına göre kaliteli daha önce çay setini almıştık çok memnun kaldık şiddetle tavsiye edilir haftasonuna denk gelmişti sipariş fakat pazartesi elime ulaştı teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 13.10.2017
    begendmmmmmm

    rahatlıkla alabilirsiniz

  • NI1 aracılığıyla, 26.09.2017
    blender seti

    Güzel bir ürün beğendim tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 24.09.2017
    Ürün kalitesi beklenenin üzerinde

    Motoru beklediğimden daha güçlü. Bu memnun edici.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Handmaid 1910 El Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Handmaid 1910 El Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat