Sinbo SK-7318 2000 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı  Yorumları

Sinbo SK-7318 2000 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2016
    Şık

    Çok hoş bir ürün teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2016
    Cam sağlıktır

    Cam ürünlerin sağlıklı pişirmeye katkısı tartışılmaz. Su sıcaklığını uzun süre koruyor. Sık bir duruşu var. Çok havalı.. Al kullan...

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2016
    harikaa ????

    kesinlikle tavsiye ediyorum süper hiç düşünmeden alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2016
    Gayet güzel

    Çok hoş bir görüntüsü var, kullanışlı. Beklentilerimi karşıladı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2016
    Gayet Güzel

    İlk 3 sene önce almıştım. Evde kullanıyoruz. Şimdide ofis için aldım. Gayet şık ve rahat kullanımlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2016
    Fiyatına Göre

    Fiyatına göre güzel ürün... Şık olduğu kesin... Malzeme çok kaliteli değil ama beklentiyi karşılıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2015
    gayet güzel

    uzun zamandır almayı düşündüğümüz Kettle modelidiydi. anneme yeni ev hediyesi olarak aldım. çok beğendi. umarım uzun süre kullanabiliriz. zamanında teslimat için satıcı firmaya ayrıca teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2015
    Her şey yolunda

    Ürün kısa sürede elime ulaştı. Suya temas eden yerler cam ve çelik yapımı olduğu için gayet sağlıklı. Ucuza plastik ürünler alıp sağlığınızı tehlikeye atmayın, sağlığınızı geri almak daha pahalı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2015
    harika

    çok şık ve su kaynatırken mavi ışık ledlerine bayıldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2015
    fiyat kalite birlikteliği

    6 ay önce evlenirken fiyatı uygun olduğu için aldım, fakat bu gün itibariyle çöpe attım. Yanık kablo kokusu vermeye başladı. ömrü uzun olmamasıyla birlikte ilk etapta sizi idare edebilecek bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2015
    şık ama narin

    işyerinde kullanmak için almıştım fakat önce kapağındaki mekanizma yerinden çıktı, sonra da açmakapama tuşu arızalandı. Sağolsun faturamı kaybetmeme rağmen Sinbo da Hepsiburada da çok yardımcı oldular. Ev için uygun bir ürün ama halka açık mekanlara dayanmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2015
    çok memnun kaldım.

    ihtiyacı olan bu su ısıtıcısını almak istiyenlere tavsiye ederim.ben sinbonun "1,5"lt.aldım 2.gün sonra elime geçti.denedim.beğendim.tek. dezavantaj gibi gözüksede ağzının üst seviyeye çok yakın olması.ama estetik olarak fena değil.tutma sapı biraz hantal gözüksede tabana yerleştirilmiş mavi led ışık hepsini kapatıyor.biraz romantik.bir su ısıtıcısı.üstündeki max.işareti geçirmezseniz kaynamaya başladığı zaman dışarıya su kaçırma olayını önlemiş olursunuz.saygılarımla.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2015
    Fiyatına göre ideal

    Herşeyi sorunsuz sayılabilir, yanlız kettle alt elektrik ısıtma haznesine tam oturmuyor gibi ama çalışmasını çok engellemiyor. İdeal bir ürün..

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2014
    Şık.

    Şıklık olarak güzel bir ürün. Isıtması iyi. Wattı düşük oldugu için normal sürede ısıtıyor ama bu oranda da az elektrik harcıyor. Sonuçta güçlü ısıtıcı cok elektrik harcar. Görsellik cok iyi ama sapı kalın. Oturan kısmı sanki netameli. Elektriğe oturan kısmı yerleştirdiğiniz zaman oynuyor. Su kaynaştığınız zaman içindeki isıklar cok şirin duruyor. Maviş maviş. Bana göre idare eder herşeyde rağmen sevdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2014
    sağlıklı ve güvenli

    Bu ürünün 1.5 lt olanını kardeşim kullanıyor ve çok memnun. Bu sebeple 1.7 lt olanını kardeşim gibi bu siteden ben de sipariş verdim. Cam olması ve gizli rezistans olması oldukça sağlıklı. Sıcak suyu dökerken kapağını açmayı unutmayın. Buhar elimize doğru geliyor. Başka da bir sorun yok uygun fiyata iyi kalite.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2014
    Harika!

    Fiyatına göre muhteşem, bir de çok hijyenik. Artık cam tercih ediliyor ne de olsa.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2014
    fiyatı ve urun çok iyi .iyiki almışım

    fiyatı ve ürünün kalitesi çok iyi ,almayı düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2014
    çok kullanışlı ve estetik bir ürün

    Ürün hepsiburada.com kalitesiyle hemen elime ulaştı. Cam olması ve su ısınırken yanan mavi led ışığı ürüne çok hoş bir özellik katıyor. Almayı düşünenlere tavsiye ederim, fiyatça makul ve estetik...

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2014
    tek kusuru var

    Bu ürünü hepsiburadadan aldım çok hızlı bir şekilde elime ulaştı, çok teşekkürler. Üründe sanırım bir dizayn sorunu var, suyu boşaltırken kapak bölgesinden buhar çıkıyor ve elinizi yakıyor. Kapağı açarak kullanmak gibi bir çözümle idare ediyoruz. Onun dışında fiyatına göre iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2014
    baktıkça bakasım geliyor.

    bu fiyata alınabilecek en şık en kullanışlı ürün bence. ben de eşim de çok beğendi.başka markalara göre yarı yarıya ucuz bir ürün olmasına rağmen kullanırken iyi ki almışız dediğimiz bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SK-7318 2000 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SK-7318 2000 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat