Trust GXT 101 Oyuncu Mouse Yorumları

Trust GXT 101 Oyuncu Mouse yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2017
    Dört Yıldız

    Bu fiyata alabileceğiniz en iyi ürünlerden biri DPI seçeneği 4800'a kadar çıkabiliyor fakat değişebilir DPI ayarı olması eksiklik tabi fiyata göre olmamasıda çok normal diğer bir sıkıntısıda serçe parmağınız azıcık acıyabiliyor uzun kaldıkça o zamanda serçe parmağımı bırakıyorum parmak boşta kalıyor ona göre gayet güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2017
    Beş Yıldız

    kesinlike verdiğim paraya deydi efsane

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2017
    Süper

    everest sgm x7 den daha iyi sağlam ve ele iyi oturuyor. teşekkürler hepsiburada ve satıcı

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2017
    Hiç Fena Değil

    Dün sipariş verdim bugün geldi.Hem ucuz hem kullanışlı.Bu fiyata bundan başka 4800 dpi li mouse var mı bilmiyorum.Eğer profesyonel oyuncu değilseniz ve makro aramıyorsanız diğer oyun mouselarına dünya para bayılmaya gerek yok.Fps türü oyun oynuyorum.Mouse pad bile yok masanın üstünde ona rağmen sıkıntı çıkarmıyor rahat rahat hedef alıyorum:). Ayrıca malzemesi de everest gibi dandik degil.Sağlamlığı konusunda herhangi birşey diyemem daha 1 gün oldu geleli :)) Eğer razer mousedan sonra bu mouseyi alırsanız begenmezsiniz ama benim gibi everestten sonra buna geçerseniz memnun kalırsınız :D

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2017
    Beş Yıldız

    Farenin eline oturması çok güzel, orta tuşuyla dpi ayarları hızlı bir şekilde değiştirilebiliyor. Faredeki logo renk değiştiriyor. Oyun için fiyat/performans açısından en iyisidir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2016
    Tasarruf modu var ve kötü

    Fareye 5 sn dokunmayınca tassarruf moduna geçiyor ve reflek falan atarken sıkıntı oluyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2016
    Fiyat/Performans Ürünü

    Mouse un genel hatları elinize iyi oturuyor.Kablosu hariç geri kalan heryeri özellikle ağırlık kısmı hoşuma gitti.Kablosunda ip değil standart kauçuk kablo kullanılmış ama bence değer.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2016
    Beklenenden İyi!

    Ürün ele tam oturuyor. Kalitesi fiyatına göre çok iyi.Oyun dışında normal bilgisayar kullanımında da çok kullanışlı. Uygun fiyata kaliteli mouse arayanlara.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2016
    mükemmel

    cs go oynamak için tereddütlüydüm dpi nin 800 de olsa yeteceğini söyleyen kişiler vardı ama iyi ki almışım diyorum gerçekten oyun performansım çok gelişti eskiye nazaran. tavsiyemdir çok güzel ürün bir mausedan alabileceğiniz max perf ile kullanıyorsunuz. sadece oyun için değil günlük kullanım için de mükemmel bir ürün. bence kaçırmayın. tabi ki hepsiburada.com un da zamanında kargoya verişi ve kalitesi tartışılmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2016
    Harika ya

    Emin olun her anlamda işinizi görücek ihtiyacı olan varsa 4-5 tane alsın pişman etmiycektir kutusu cok guzel ağırliklari var dpi ve ledi var daha neki macrosu var makro porgramlamak için cdsi var Ve burda görülduğunden kat kat güzel gözükuyor açıkcasi burdaki fotografla alakası yok burdaki çok kötü cikmis ama gercekte gordugumde iyki almisim dedim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2015
    Mükemmel Mouse

    Özellikleri ve görünümü bununla aynı olan Bross L103G kullanmaktayım. Yorumumu kullandığım cihazı baz alarak yapacağım. Piyasadaki birçok bilinen markalı oyun mouseuna toz yutturacak bir mousedur. Ağırlık ve DPI ayarı var. Ayrıca, ileri geri tuşlarına 3er farklı macro atamsı yapabiliyorsunuz ve bu atamalar arasında tek tuş ile dolaşım mümkün. Bugüne kadar kullandığım en harika mouse. 3 yıl önce tanesi 3 tane alıp stoklamıştım. Şimdi fiyatı görünce daha çok stok yapmadığıma pişman oldum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Trust GXT 101 Oyuncu Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Trust GXT 101 Oyuncu Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat