Goldmaster GKT-7311R Lady 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı  Yorumları

Goldmaster GKT-7311R Lady 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 30.04.2020

    Senelerdir kullaniyorum çok memnunum bana sorun cikartmadi. sadece yillar içinde ağız kısmını catlattim. fiyatı çok yüksek.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Goldmaster Lady kettle

    Olumlu yönleri: Ürün çok güzel, kapagı kulpu güzel bir tasarıma sahip. Calistirildiginda haznesinde mavi ışık yaniyor. İnşallah uzun ömürlüdür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2018
    Tesekkurler Hepsiburada

    ürünü "firuze" isimli satıcıdan 4 şubat aksamı sipariş verdim. 6 şubat salı sabahı teslim aldım. Sağlam paketlenmis, garanti belgesi ve faturası eklenmişti. Görünümü şık. Kapağının üstten bir düğmeye basılarak açılması, suyu çavuk ısıtması, çalısirken yanan mavi led ışık ve tabii camın verdiği şeffaflık ve sağlık hissi ilk kullanim için söyleyebileceklerim. Tutma sapının ısındığı, el yaktığı yorumlarına şimdilik katılmıyorum. Ürüne, Firuze adlı satıcıya ve hicbir alisverisimde hayal kırıklığı yaratmayan hepsiburadaya tesekkurler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2017
    En sağlıklı en kullanışlı su ısıtıcı

    Harika bir ürün. İki yıl önce aldığımı bir arkadaşıma vermek zorunda kaldım. Tekrar aldım. Hiç tereddüt etmeden alın. Piyasada daha iyi, daha kaliteli cam su ısıtıcı yok.

  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2017
    Ürün yerine tam oturmuyor sallanıyor. Ayrıca ürün camı çok ince.. mutfak tezgahına falan çarpsa paramparça olur. Bence başka ürün bakın.

    Ürün yerine tam oturmuyor sallanıyor. Bence üretim hatalı. çünkü su kaynayınca ürün yerinden oynuyor. Dans eden bi su ısıtıcımız oldu :) Ayrıca ürün camı çok ince.. mutfak tezgahına falan çarpsa paramparça olur. Bence başka ürün bakın. kargo da çok geç geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2017
    Ürün güzel ama...

    Ürün gayet güzel.Ancak suyu ısıttıktan sonra tutma kolu açma kapama butonundan aşağıya doğru başlayarak aşırı ısınıyor.Elinizi nerdeyse yakacak şekilde bir sıcaklık var.Onun dışında herşey normal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2016
    ...kaliteli...

    Cam su ısıtıcısını çok uyguna aldık ve performansından gayet memnun kaldık. Resimdeki gibi çıktı hatta suyu ısıtırken yanan mavi led ışığı güzel bir süpriz oldu. Tesekkurler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Goldmaster GKT-7311R Lady 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Goldmaster GKT-7311R Lady 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat