Vestel V-Brunch 2000 2200 W 1.8 lt Kapasiteli Su Isıtıcı İnox  Yorumları

Vestel V-Brunch 2000 2200 W 1.8 lt Kapasiteli Su Isıtıcı İnox yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı

    ürün gayet güzel. düzgün ve sağlam paketleme ile çok kısa sürede elimize ulaştı. teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürünü alalı üç yıl oldu hala kullanıyorum dayanıklı.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü ikinci kullandığımda altından bütün suyu akıttı. Paketledim teslim edeceğim. Üründe hata varsa neden hala satışta anlamıyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 13.04.2021

    Ürün güzel fakat suyu kaynatma başlarında çok ses yapıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 15.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    bu fiyata bu performans gerçekten çok kötü 2 ay kullandık heryerinden su akıtmaya başladı bayiye götürdük sorun çıkardılar garantisini attığımız için iade de yapamadık param boşa gitti kesinlikle tavsiye etmem

  • NI1 aracılığıyla, 15.03.2021
    Vestel cam Su Isıtıcı

    Şuanda bir sorun gözükmüyor

  • NI1 aracılığıyla, 12.02.2021
    uzay su ısıtıcı çok güzel

    Çok şık ve gayet iyi bir su ısıtıcı. Çikan ses rahatsızlık vermiyor. Gaet kaliteli ve fiyat çok uygun. Ve sağlıklı yapılmış. Beyendim.

  • NI1 aracılığıyla, 03.02.2021
    Hızlı kargo kaliteli ürün

    Daha önce kullandığım üründü memnun kalırım inşallah.

  • NI1 aracılığıyla, 22.01.2021
    Çok şık su ısıtıcı

    Çok şık ve kibar su ısıtıcı. Suyu Çok sıcak da ısıtıyor. Teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 21.01.2021
    Şık estetik ürün .

    Ürünün cam dışındaki kısımları plastik evet ama en azından cam ve ışıklı oluşu mutfagima estetik kattı. Ne yazık ki her şey ateş pahası

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2020
    Dört Yıldız

    Gayet güzel. Memnun kaldım. Çok sesli diyenler var ama normalde zaten hepsinde aynı ses var. Şu ısıtıcısının normal sesi. Daha ne kadar sessiz olabilir ki,rahatsız edici değil .tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    .

    Olumlu yönleri: ürün resimlerde göründüğü gibi gayer şık ve başarılı. malzeme kalitesinin 50 liralık muadillerinden çok daha iyi ve sağlıklı gözüktüğü ortada. ayrıca firmada çok iyi ambalajlayıp göndermiş. Biz arkadaşımıza ev hediyesi olarak aldık ihtiyacı olduğu için kendisi de çok beğendi ve mutlu oldu görünce.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Işıklı oluyor oluşu ışıksız ortamlarda dikkat çekiyor. Isıtma süresi gayet tatminkar. Fazla beklemiyorsunuz. Maksimum çizgiyi aşmadığınız sürece de damlatmıyor. Ben şahit olmadım hiç değilse. Ayrıca otomatik kapanıyor olması da iyi bir özelliği.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.10.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Ürün kullanışlı ama devasa köpük beklemeyin köpük oluyor ama çok değil ancak kahvenizi hep sütlü içiyor sütü de devamlı taşıyorsanız süt ısıtmanız için ürün ideal

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) köpürtücü

    Olumsuz yönleri: Süt köpürtücü kolları çok zayıf.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.08.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Çok başarılı değil

    Olumsuz yönleri: Şirketimizde de aynı ürün var ancak eve aldığım ofisteki kadar köpük yapamıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.08.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ev hediyesi

    Olumlu yönleri: Üründen daha önce kendimize almıştık, çok memnun kaldık ve kayınvalideye ev hediyesi olarak tereddüt etmeden aldık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.07.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) güzel

    Olumlu yönleri: Artıları: gayet güzel, köpüğü de hiç fena değil, herhangi bir kahve dükkanından aldığınız kahveden lezzet olarak bir farkı yok, fiyatı da gayet uygun. Eksileri: çok yavaş ısıtıyor, yoğun köpük elde etmek için 2 kez çalıştırmanız gerek eğer kahveyi sıcak yapacaksanız bir de onun için çalıştırmanız gerekiyor. bu da yaklaşık 10-15 dakika sürüyor. elektrik aksamı nedeniyle yıkaması zor, köpürte köpürte yıkayamazsınız yani. ürün kocaman ama işlevi için en fazla yarısına kadar doldura biliyorsunuz. içinde süt pişirdiğiniz için detarjan kullanmak gerek eğer kullanılmazsa bir süre sonra koku yapacaktır. ama yine de aldığıma pişman değilim. evde köpüklü bir kahve içmek istiyorsanız ve çıkmaya üşeniyorsanız almalısınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2019
    SİZ BENİ DİNLEYİN...

    Bu kadar yıldızı bu ürüne neden ve nasıl verdiler hiç anlamadım. OLUMSUZ YÖNLERİ: 1- Kargolama berbat. Ürün sadece kutusunun içerisin de geldi. Ürünün dışına baloncuklu naylonla sarmadınız bari Vestel bunu düşünüp kutu içerisinde ki ürünü güvene alsaydı. 2- Suyu ısıtmaya ilk başladığın da sesi yüksek, su ısınmaya başladıkça sesi azalıyor. (konuşmaya engel bir gürültü değil) 3- Su kaynadığında kapak, ürünün dışı ve alt taban çok sıcak. Allah muhafaza çoluk çocuktan uzak tutun. 4- Su ısıtıcıyı açtığınız da yanan ışık çok zayıf, çok küçük ve kulpun arkasında kaldığı için görünmesi pek de kolay değil. 5- Seviye göstergesi de kulpun arkasında kaldığı için ve yaklaşık olarak 0.5 lt den sonrasını gösterdiği için çok kullanışlı değil. OLUMLU YÖNLERİ: 1- Rengi güzel 2- Isıtma süresi iyi sayılır. İlk defa Hepsiburada dan aldığım bir ürünü beğenmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2018
    Vadesi 2 yıl sürdü

    Aynı ürünü 2 yıl önce hepsiburada’dan almıştım. 2 yıl boyunca sorunsuz kullandık ve rezidansı yandı. Garantisi bittiği için servis 70 tl ye değiştiririm dedi. Ben tamir ettirmektense bir çaycı almaya karar verdim. Bu yorumu olumsuz bir düşünce oluşsun diye yapmıyorum sonuç olarak elektronik ürünler birazda şans işi belki uzun yıllar kullanan olacaktır bu ürünü.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel V-Brunch 2000 2200 W 1.8 lt Kapasiteli Su Isıtıcı İnox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel V-Brunch 2000 2200 W 1.8 lt Kapasiteli Su Isıtıcı İnox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat