Electrolux EEWA 5210 2400 W 1.5 lt Kapasiteli Su Isıtıcı Yorumları

Electrolux EEWA 5210 2400 W 1.5 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2015
    Bu marka için uygun fiyat ve ürün yüksek kalitede

    İş yerimde kullanmak için aldım. Evimdeki kahve makinam ve su ısıtıcımda electroluxtü. Markanın kalitesini bildiğim için yine tercihimi bu yönde kullandım. Ürün hem şık, hem de kaliteli. Kireç filtresinin olması artı bir özellik. İş yerimde yapacağım çay ve kahvelerin suyunu süzerek koyabiliyorum. Böylece içeceklerimi kiraci süzülmüş berrak bir su ile hazırlayabiliyorum. Piyasadaki inoks kaynatıcıların bir kısmında kireç filtresi bulunmuyor. Belki eleştirebileceğim bir yönü kapağının menteşesinin biraz ortaya doğru olması. Menteşenin kenarda olası ve kapağında böylece ağız kısmından tam ayrılarak açılması daha iyi olabilirdi. Ama bu haliyle bile sıkıntı yaratmıyor. Bu fiyata, bu marka ve kalitedeki ürünü düşünmeden alabilir ve severek kullanabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2014
    İşini iyi yapıyor

    2 tane aldım ve iki gündür kullanıyorum. Sade, gereksiz ayrıntılardan uzak, kaliteli bir cihaz. Açık rezistanslı cihazlar çok kireç yaptığı için aldım. Ayrıca plastik ısıtıcılar sıcak suyla temasa geçip, suya partikül bıraktığı için, çelik ısıtıcıların daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2013
    Beklentileri karşılar

    Ürün güzel inox olması hijyen ve sağlık açısından önemli, gizli rezistans olduğu yazıyor fakat içinde sap kısmına doğru dışarıdan rezistans var aynı zamanda gizli rezistansı var mı onu anlamadım. kaynatma süresi ortalama değerlerde, fiyatına göre güzel bir ürün...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2013
    Çok daha iyisi

    Fiyatına göre çok şık, çok kullanışlı kayınvalideme hediye almıştım, oda cok beğendi ihtiyacı olanların düşünmeden alabileceği bir alet , kesinlikle tavsiye ederim ;)

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2013
    sağlam ve görünümü harika

    severek kulanabileceğiniz bir ürün ihtiyacı olanlara kesinlikle tavsiye ederim.fiyatı emsal ürünlerden çok daha uygun, inox görünümlü sağlam bir ürün ben beğenerek kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2013
    harika

    öncesinde bunun iki katı fiyatına tanınmış bir marka almıştım ama ondan daha çok özelliği var tek elle açılabiliyor inox u güzel iki taraftan içi gözüküyor beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2012
    kaliteli urun dogrusu

    Ürünü henüz kullanmadım fakat çok kaliteli bir ürün . elektrolux güvendiğim bir marka . 1.5 litre yeterli inoxu ii parmak izinsiz kalmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2012
    kullanışlı

    gayet güzel, inoxu hemen leke olan türden değil, kapağının düğmeyle açılması kolaylık sağlıyor, güzel, hafif ve kullanışlı. Sesi de gayet iyi, çok az.. bana göre en avantajlı yönü, tek elinizle tutup kapağının açılabiliyor olması. Susuzken ve kapağı açıkken güvenlik sistemi devreye giriyor, süper.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EEWA 5210 2400 W 1.5 lt Kapasiteli Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EEWA 5210 2400 W 1.5 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat