Altus AL-722 2000 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı  Yorumları

Altus AL-722 2000 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Evidea aracılığıyla
    İyi

    Fiyatına göre gayet iyi bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2012
    PAHALI MARKALARA ÖZENMEYİN

    ÜRÜNÜ MARKA OLMUŞ BİR FİRMANIN GARANTİSİNDE ÜRETİLMİŞ BİR ÜRÜN OLDUĞU İÇİN DENEMEK AMAÇLI ALDIM.GERÇEKTEN KALİTE İYİ TERCİH EDİLEBİLİR SEÇİM DOĞRU.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2012
    iyi

    ürün kullanmak bugüne kısmet oldu fiyatına göre gayet güzel bir ürün velakin kulanırken cok ses cıkartıyor ama güzel bu fiyata ancak bukadar olur

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2012
    tahminimden daha iyi çıktı...

    sadece elimin altında bi tane bulunsun die almıştım, diğer ürünlere göre en uygun fiyatlısı bu üründü ama gerçekten çok daha iyi çıktı, çok kullanışlı, sadece tek sorunu ağzı biraz dar temizlerken biraz zorlanılıyor ama çokta problem değil...

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2012
    bence gayet kullanışlı

    markasının pek bilindik olamamasından dolayı azda olsa tereddütlerim vardı fakat, bence gayet kaliteli.. Gizli rezisdant olması da ayrıca iyi.. Tavsiye ederim.. Alacaklara da şimdiden hayırlı olsun..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2012
    bence gayet kullanışlı

    markasının pek bilindik olamamasından dolayı azda olsa tereddütlerim vardı fakat, bence gayet kaliteli.. Gizli rezisdant olması da ayrıca iyi.. Tavsiye ederim.. Alacaklara da şimdiden hayırlı olsun..

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2012
    İş Görüyor

    Ürünü iş yerinde kullanmak üzere almıştım. Üzerinden epey zaman geçti bir problem çıkarmadı. Su ısıtma ihtiyacınızı sorunsuz olarak giderebileceğiniz bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2012
    çok iyi

    Selam arkadaşlar, bu ürün tam istediğimiz gibi mükemmel çıktı. Çok fazla pahalı ürünlere göz atıp zaman kaybına neden yok. Alın bunu derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2012
    cok hesaplı ve kaliteli

    arcelik guvencesiyle uretılen bır urun. fiyatıda cok cazip. bu kalite bu fiyata kacmaz bence. almak ısteyen arkadaslara onerırım. ben aldım cok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2012
    güzel

    siparişim 1 hafta içerisinde elime ulaştı şekil ve özellik açısından tatmin edci ama dört beş gündür kullanıyorum içerisinide yıkamama rağmen hala anlam veremediğim bi plastik kokusu var umarım geçer...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Altus AL-722 2000 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Altus AL-722 2000 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat