Altus AL-724B 2200 W 1.6 lt Kapasiteli Su Isıtıcı  Yorumları

Altus AL-724B 2200 W 1.6 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2012
    genel olarak iyi

    Ürünün rengi çekici geldiği için tercih etmiştim.(Beyaz-gri-mavi) Görünüşü gerçekten güzel. Termostat gizli değil, kapak zor açılmakta (bir kapak butonu olsaydı iyi olurdu), ısıtma hızlı sayılır. Fiyat performans açısından iyi sayılabilecek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2012
    fiyat harika

    mrb piyasadaki ismi cismi belli olmayan markalardan da uygun gercek anlamda garantisinin oldugunu bilmek guzel. sonucta yaygin arcelik servis agi var arkasinda fiyatta uygunsa eden baska bir marka seceyim. isitici isiticidir:) su isitiyor sonuc olarak

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2012
    Uygun fiyata kaliteli ürün

    Fiyatı uygun. Malzemesi kalitesiz değil. Gayet güzel çalışıyor. Pahalı benzerlerinden hiçbir farkı yok. Çok iri olmadığı için etejer üzerinde fazla yer kaplamıyor. İş yerimde kahve çay gibi ihtiyaçlarım için kullanıyorum. Ben memnun kaldım. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Altus AL-724B 2200 W 1.6 lt Kapasiteli Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Altus AL-724B 2200 W 1.6 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat