Sinbo SJ-3137 400 W 500 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Sinbo SJ-3137 400 W 500 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(165 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 23.12.2016
    Pratik Ürün Güvenilir Alışveriş

    evet ürünü beğendim. Sağlam ve pratik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2016
    Al geç düşünme

    Çok güzel bir ürün geçen gün arkadaşlarla meyve suyu partisi yaptık tam 5 litre meyve suyu sıktık bir saat içinde banamısın demedi maşallah. Ancak meyve suyunun biriktirme haznesine çıkan ağzı yani suyun aktığı yer bazen tıkanıveriyor ona dikkat edin çok önemli bir kusur değil bence. Alınır mı ? ben aldım bile kullanıyorum

  • NI1 aracılığıyla, 08.12.2016
    Güzel ürün

    Ürün kaliteli ve güzel. Ara sıra filtre tıkanmasa daha iyi olacak ama olsun yine de başarılı. Tebrikler.

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2016
    İyi,ama fazla lüx

    Çok ihtiyacınız yoksa boşa bu ve emsali bir ürün almayın derim.Portakal suyu için önce kabuğunu soy,sonra pisliğini temizle ve diğer benzer meyveler.Bence fazla lüx bir ev için,her zaaman kullanılacak bir ürün değil...

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2016
    aldım denedim yıkadım

    fiyatına gore maşallah güzel ürün. alın ve keyifle kullanın yıkanacak 3-5 parça ufak malzeme var 1 dknizi almaz. büyük makinesine zaten sıvı parça vs bulaşmıyor. birde küçük malzeme atmayin . direk büyük parçalar halinde suyunu çıkartın daha iyi olacaktır. memnunum. teşekkürler hepsiburada ve sinbo ailesi..

  • NI1 aracılığıyla, 01.11.2016
    Kargo ve paketleme berbat

    ÜRÜN İDARE EDER GÖRÜNDÜĞÜNDEN DAHA KÜÇÜK

  • NI1 aracılığıyla, 13.10.2016
    Tavsiye edilir

    Gayet başarılı alınabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2016
    Bir Yıldız

    Kullanışlı Değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.09.2016
    bir haftada bozuldu.

    ürünü 1 hafta önce aldım. 3 kere kullandım. farklı şeyler sıkmadım sadece evde elma vardı bide havuç. dördüncü kullanımda koku ile duman çıkardı. şimdi servisi arıyorum. ayrıca o kadar çok yıkamaniz gereken parçası var ki 2 elmanın suyunu çıkarmak için o kadar parçayı yıkayacagıma hiç uğraşmak istemiyorsunuz. sadece posta kısmı değil her parçasına katı kısımlar kaçıyor. sök,yıka kurur tak ugrastırıyor. ayrıca sıktıktan sonra bile makineden meyvelerin suyu sızıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2016
    bir meyve sikacagindan beklediğinizi bunda bulabilirsiniz

    fiyati gayeet uygun meyveleri kisa sürede bebeğim için suyunu sıkıp içmeye hazir hale getiriyor. her türlü türlü meyvenin suyunu sikabiliyor. ben abartip ayvanin da suyunu sıktım. başka markalara hava parasi vermeye gerek yok. tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2016
    Çok iyi

    Çok güzel bir ürün hepsiburada.comdan almadan önce Koçtaşta tanıtımını görmüştüm ve müthiş sıkıyordu ve meyveyi attığınız hazne ağzı Kocaman elmayı tam atabiliyorsunuz hiç düşünmeden alın derim sinbo çok kaliteli ürünler çıkarıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2016
    İyi Ürün

    Daha önceden katı meyve sıkacagı kullanmadım diger urunlerle kıyaslıyamam ama ürün benım ıhtıyaclarıma yetıyor. Portakal mandalına kıvı havuc bunlarda denedım portakal mandalınayı kıvıyı kabuklarını soydum kabuklarla zorlanıyor zorlansada suyunu cıkarıyor nar sıkamadım cekırdeklerı sıkıstırıyor. ürün bu sekılde hepsiburadanın alısverısıde gayet ıyı . fiyat performans olarak alınır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2015
    güzel ürün

    ürünü tavsiye ederim.Kaliteli ve fiyat uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2015
    Harika bir ürün

    Hepsiburada ya çok teşekkür ederim ürün erken den elime geçti çok rahat kullanışlı ve emniyet çerçevesinde tasarlanmış. Alacak olanlar gönül rahatlığıyla alabilir tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 10.12.2015
    meyve sıkacağı

    Ürünü aldıktan bir hafta sonra ürünün motorundan değişik sesler gelmeye başladı.Satıcı ürünü servise göndermemi istedi.Servise yolladık ürün tekrar geldi.Aynı arıza devam ediyor.Tavsiye etmiyorum.Paranızı sokağa atmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2015
    Gecerli

    An itibariyle kullanmaya basladik sahsen begendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2015
    gayet iyi ürün

    şu anda kullanıyorum gayet güzel ama meyveleri kabuklu sıkmayın zorlanıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2015
    Fiyat + kalite + sınbo

    Ürün gayet guzel piyasada ki yuksek fiyatlı bir çok ürünün ımkanlarını dusuk fiyata sunuyor. Her sıkıcıda oldugu gıbı kopürme sorunu var fakat ufak bir parca tulbent ile bu sorunu asabilirsiniz. Ek olarak su ve posa haznesı olması urunu gayet kullanışlı yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2015
    meyva sıkacağı

    çok güzel pratik kullanım, herkese tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2015
    sinbo

    yorumlara bakıp almayacaktım fakat bir anlık gaflet ile aldım. iyiki almışım 3-4 gündür kullanıyorum. nar, elma, havuç, portakal, greyfurt sıkma deneyimim oldu. gayet güzel sıkıyor. daha önce hiç kullanmadığım için diğer ürünlerle kıyaslama yapamayacağım fakat benim gibi tereddüt edenler ve ilk defa kullanacak olanlara tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SJ-3137 400 W 500 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SJ-3137 400 W 500 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat