Sinbo SJ-3128 Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Sinbo SJ-3128 Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(133 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2016
    Harika bir Ürün...

    Ürün 1 günde elime ulaştı.kargo çok hızlıydı.Gelir gelmez denedim.meyveleri 2.kademede gayet güzel sıkıyor.Çok memnun kaldım.teşekkürler..

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    1000 W lık bir motor gücüyle meyvelerinizi tam anlamıyla sıkamazsınız.Daha güçlü bir makina tercih edin.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Motor gücü olarak 1000 W yazıyor ama daha pahalı alman parkalarının yanında gerçekten başarısız bir cihaz. yurt içi servis ağı güçlü bir marka fakat ürünleri çok kısa sürede zarar görüyor. Bu cihazın işinizi kolaylaştıracağınızı söyleyemem ama ekonomik bir cihaz arayanlar için uygun denebilir. Alınabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2012
    hesaplı+çok iyi

    ürün elime geçer geçmez denedim,, ve umduğumdan iyi çıktı, 1000 watt olması da cabası, teşekkürler. eğer evinizde çocuğunuz varsa hemen alın derimm

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2012
    Çok Memnunum

    Ürünü geçen hafta sipariş ettim, ve 2 günde elime ulaştı, Yorum yapmak için önce kullanmak istedim. Daha önce kullandığım makinaya göre artılar: Gücü, haznesinin büyüklüğü, posa haznesinin büyüklüğü ve de meyveleri fazla ziyan etmemesi. Eksi yanı yok denecek kadar az olmakla birlikte yeri dar olanlar için büyük bir cihaz, ve de az da olsa meyve suyunu köpüğrtüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2012
    gönül rahatlığı ile tavsiye edilebilir bir ürün

    15 gündür kullanıyorum almadan önce çok fazla araştırma imkanım olmadı ama çok memnunum motor gücü ve paslanmaz çelik oluşu kesinlikle bir avantaj aldıktan bikaç saat sonra kargoya verildi ve ertesi gün elimdeydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2012
    FAZLA SÖZE GEREK YOPK

    DÜŞÜK FİYAT+YÜKSEK KALİTE+ HIZLI GÖNDERİ=MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ. OLUMSUZ YORUMLARA ALDIRIŞ ETMEYİN KOKU YOK MOTORDA. ALDIĞIMA PİŞMAN OLMAYACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM VE TAVSİYE EDEBİLECEĞİM BİR ÜRÜN.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2012
    tavsiye ederim

    Ürünü bir aydır hergün kullanıyorum oğluma taze meyve suyu sıkıyorum ve çok menunum almayı düşünenlere tavsiye ederim ayrıca temizlemeside kolay

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2012
    harika bir ürün

    ürün elime 3 gün önce geçti çok güzel ve kullanışlı diger pahalı ürünlerden eksigi yok fazlası var 1000what olması posanın daha kuru çıkmasını saglıyo gayet kullanışlı bir ürün alacak olanlar hiç düşünmeden alabilirler hb ye tşk.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.09.2012
    İşe yarar

    İlk başta plastik aksamı fazla kokuyordu, iki gün kavunlu suda bekleterek giderdim. Fiyat kalite dengesi iyi bir ürün. Vişne gibi çekirdekli meyvelerde kullanmamak şartıyla...

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2012
    çok güzelmiş

    ürünü çocuklarım için aldım. gerçekten çok güçlü bir motoru var. bazı yorumlarda motordan yanık kokusu geldiği ifade edilmiş ama ben böyle bir durumla karşılaşmadım Allaha şükür. meyveleri büyük büyük parçalar halinde, hatta bazılarını da bütün olarak atabiliyorsunuz. çok kullanışlı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2012
    çok güzel

    ürün ile ilgili özellikleri okudum. uzun zamandır almayı düşünüyordum. siparişini verdim. son derece güzel yorumlar var. ürün elime geçtikten sonra memnuniyetimi dile getiririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2012
    Satış sonrası hizmet tam anlamıyla falaket.

    bu siteden aldığım sj-3122 katı meyve sıkacağı hasrlı olarak çıktı. Dolayısıyle geri gönderdim. Bu gün itibarıyle 17 gün geçti ve hala bi sonç yok . siz siz olun hepsiburadadan uzak durun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2012
    yorumu okuyun öyle alın

    ürün elime bir günde geçti.performans bölü fiyatta cidden iyi.kullanıma gelince 1000 watt cidden köpürtüyor ama kabın içindeki süzgeç problemi çözmüş.yorumlardaki motor kokusuna gelince evet koku var zorlanınca makina koku yapıyor yanmış gibi ama hiç bi sıkıntısı yok.diğer ürünlerde olduğu gibi posa üstte birikiyor o yüzden o parça sökülüp takılabilen bi parça 2kg meyvede bi çıkartıp takılınca canavar gibi çalışıyor.aldığım performanslar= 1kg havuc=660ml meyve suyu 1kg elma=530ml meyve suyu 1kg portakal(kabuğu soyulmuş)=700ml paranız varsa çok iyi bir marka alın yoksa en iyi ürün budur .kullanıldı onaylandı

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2012
    1000 w olması iyi

    küçük ev aletlerinde sinbo herzaman uygun fiyatta kaliteli ürün yapıyor.düşük vatlı ürünlerle karşılaştırmayın 1000 w farkı gerçekten iyi.malzeme kaliyeli tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2012
    Bundan iyisini tahmin edemiyorum

    Mümkün olan en kısa sürede elime geçti.Meyve sıkacağı olanlar bu makineyi denerlerse ellerindekini emekli etmeyi kesinlikle düşünürler.Tek kelimeyle olmayanlar mutlaka almalı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2012
    gercekten çok iyi

    biz uzun zamandır araştırıyoruz ve bu ürünü almaya karar verdik ürün gerçekten iyi meyvelerin suyunu iyi sıkıyor sadece bir sorunu var çıkan köpük çok fazla ama meyva suyunu süzgeçten geçirinceköpügü gidiyor bence ürünü alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2012
    Güçlü bir ürün

    oldukça güçlü ben de buradan almıştım. en sert meyveleri bile çok zorlanmadan sıkabiliyor. Ama biraz fazla çalıştığında hafif yanık kokusu yapıyor çok da rahatsız edici değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.02.2012
    yeni alıyorum

    yeni alıcağım inşallah pişman olmam sıkıcagım en sert meyve elma olacak :) :) yorumlara göre oldukça iyi bir makina indirimide yüzümü güldürdü sinbo olmasıda ayrı bi güzellik

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2012
    harika bir makina

    arkadaşlar makina elime dün gecti tek kelime ile mukemmel bir meyve koktely yaptım cok süper alacaklar hiç düşünmeden alsın derim ben

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SJ-3128 Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SJ-3128 Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat