Fakir Slow Juicer 150 W 800 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Fakir Slow Juicer 150 W 800 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 07.03.2019
    Bayildim

    Cok sessiz calisiyor. Sabahlari, gece istediginiz saatte gonul rahatligiyla calistirabilirsiniz. İcine ne atarsaniz atin ezip suyunu cikariyor. İyi ki aldim, cok dogru kararmis ❤️

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 21.02.2018
    öneriyorum

    Ürün gayet beklendiği gibi sorunsuz işini görüyor. İstanbul Bilişim'e de teşekkür ederim. Kargo konusunda çok hızlı davrandı.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 04.04.2016
    RAHAT KULLANIM

    Bu tarz bir ürün arıyorsanız eğer tavsiye ederim. Rahat kullanımı var ve haznesi geniş. Temizliği de kolay. Ben aldım memnunum.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 22.03.2016
    Mükemmel

    Ürünü satın aldığımdan bu yana çok memnunum.Kullanımı çok rahat ve kaliteli.Hizmet kaliteniz adına çok teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2014
    Beklediğim kadar iyi.

    Bir katı meyve sıkacağı almaya karar verdikten sonra tam iki ay araştırdım.onlarca video izledim,yüzlerce ürüne baktım eşe dosta sordum sonunda bu ürünü aldım. Santrifüj sistemli katı meyve sıkacaklarını hiç bir yakınımın düzenli kullanmadığını öğrenmiştim zaten. Temizliğinden,sesinden , köpüğünden şikayet ettikleri için yılda en çok iki kez kullandıklarını belirtti bir kaç yakınım. Söz verildiği gibi 3 günde geçti elime. Montajı çok kolay,çok sessiz çalışıyor,hiç içini temizlemeden 4-5 farklı meyvenin litrelerce suyunu çıkarabilirsiniz.posası çok kuru oluyor.bu posa kek yapımında da çok iyi kullanılabiliyormuş. Oldukça oturaklı sağlam malzemeden yapılmış.Meyve hangi renkse aynı renk suyunu çıkarıyor.bulanıklık yok.havuç suyu şahane. Parasının hakkını veren ve hergün kullanabileceğiniz ,dolap altı değil tezgah üstü bir ürün.Temizlemesi ise 3 dakika. Herkese tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Slow Juicer 150 W 800 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Slow Juicer 150 W 800 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat