Philips Viva Collection HR1864/00 700 W 80 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Philips Viva Collection HR1864/00 700 W 80 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(46 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2019
    Beş Yıldız

    Ağustos 2014 de aldığım ürünü halen kullanıyorum. Maşallah. Kaliteli fazlası ile iş görüyor. Tek sıkıntısı iş bitince yıkama olayı. Ama bıçağı olsun parça kalitesi olsun 1 numara. Motoru çok sağlam. İnşallah uzun süre daha kullanmaya devam ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2017
    Tavsiye ediyorum.

    2014 senesinde almıştım. Çok kullanışlı.

  • NI1 aracılığıyla, 08.12.2016
    oncede açılmış

    ürün önceden açılmış.alüminyum gövdede ezik vardi

  • NI1 aracılığıyla, 03.11.2016
    Süper

    Temizliği kolay dizaynı güzel tavsiye ederim hanım bayıldı

  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2016
    Ürün faturasız gönderildi

    Evet ürün gayet güzel ve iyi meyve suyu çıkarıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2016
    Güzel makine

    Anneme aldım gayet memnun ama pahalı biraz

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2015
    İdeal Bir Ürün

    Ürün 3 gün içerisinde (09.12.2015) elime geçti.Ürün gayet başarılı ve güzel.Çok pratik bir şekilde katı meyvelerin suyunu elde edilebiliyorsunuz ve yıkama ve temizlemesi de çabuk yapılabiliyor.(bekarlar için özellikle :) Ürünün bıçak kısmını Ana makinaya sabitlerken biraz sıkıntılı oluyor ama çok büyük sorun değil.Bir de sıkılan meyveler bayağı köpüklü çıkıyor ama bu da benim için sorun değil.Herkese tavsiye ederim kullanışlı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2015
    Muadiliyle karşılaştırmayın bile

    Arkadaşlar tasarım çok başarılı , meyveden çıkan su oranı olsun temizlik olsun çok tasarruflu ve sizi bıktırıp usandırmıyor.. acaba muadilinimi alsam ne gerek var bu kadar paraya diye düşündüm ama iyi ki almışım posayı görünce çıkan meyve suyunuda görünce diyosunuz mükemmel tavsinin kralını öneririm.. bu arada hepsiburadaya en büyük teşekkür çok hızlı ve uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2015
    mükemmel

    Temizlemesi kolay. Çok güç sarfetmenize gerek yok. Posası kuru çıkıyor sulu değil. En altta vakumları var yani zemine yapışıyo sıkarken sağa sola oynamıyor. Bıçakları keskin temizlemek için çıkartırken yanlışlıkla elimi bile kesti. Öyle köpük köpük su çıkartmıo ama elma portakal gibi ürünler hariç zaten köpüklü meyveler. Alınabilecek ürün. Fiyat olarakta iyi diğer sitelere göre uzun araştırmalar sonunda aldım zaten philipsin bunu ve marathon elk. süpürgesini öneririm

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2015
    HARIKA

    Daha önce markasını vermek istemediğim posa kabı yanında olan model olarakta birbirine benzeyen tiptendi posa ve akıtıyordu .Temizlemesi ise işkenceydi. Bu bir harika akıma yok posa kabı altta ve boşaltmak çok kolay.temizlemesi ise görmezden inanmazdım 1 dakika.diğerinin temizlemesinden bak eşim hergün çocuklara meyve suyu yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2015
    Hızlı ve Kolay

    Temizlemesi kolay hızlı ve gürültü seviyesi de normal ürün kesinlikle bu fiyata alınabilecek bir ürün.. Teşekkürler HB

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2015
    tek kelime MÜKEMMEL

    ürün gerçekten üstün kalite.. uzay teknolojisi.. sağol hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2015
    Eskileri unutun

    Cok pratik ve guclu phılıps yapmış eskileri unutun bu yeni alet bu işte çağ atlatmış teşekkürler philips yine ilklere imza attığın için

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2015
    Posayı kurutun un diye kullanın

    Çok güçlü bir motoru var, haznesi çok geniş öyle ki iki havucu birlikte atabilirsiniz. İttirmeye bile gerek kalmıyor motorlu bir hızar gibi çekiyor havuçları.Ama makinenin etkinliğini asıl gösteren adeta un haline getirdiği posa!Ve evet söküp temizlemesi gerçekten çok kolay

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2015
    Harika

    BU ÜRÜNÜ ALDIM ÇOK MEMNUNUM, KALİTELİ, KULLANIŞLI,TEMİZLEMESİ KOLAY,ÇOK YER KAPLAMIYOR,FAZLA PARÇASI YOK, İHTİYACI OLANA TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2014
    fiyatının hakkını veriyor

    ürün gerçekten kalite gerek plastik aksamı gerek sesi gerek işlevi temizlemesi gerçekten kolay sade metal süzgeç sizi biraz oyalar o kadar daha önce ucuz bi ürünü 2 sene kadar kullandım sesi ona göre gayet makul köpük ayracı da güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2014
    Fiyat/Performans Gayet Başarılı

    Ürün ~36 saat içinde (geceyarısı sipariş verdiğimi düşünürsek çok başarılı bir süre bence) ulaştırıldı. Arkadan haznelilere göre daha az yer kaplıyor. Sesi kategorisi için güzel denebilir. Sıkma performansı güzel; posalar gayet kuru. Tavsiye ediyorum. Sadece posa haznesi biraz ufak (denildiği gibi tek sefer 1-1.5lt meyve suyu çıkıyor, sonra haznesi doluyor) ve boşaltmak için tüm cihazı sökmek gerekiyor. Ancak bu işlem gayet basit ve hızlı işleyen bir süreç.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2014
    odenen paranin hakkıni veriyor

    Siparis vermeden once tereddutlerim vardi acaba bu paraya deger mi diye? Ama gercekten degdi tavsiye ederim oyle cokta fazla ses cikarmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2014
    harika bir ürün.

    bence philips markası tartışılmaz zaten. ürünü denedim gerçekten mükemmel. parasının hakkını veriyor. meyvenin bütün suyunu alıyor.posa haznesi yeterli evde kullanacaklar için ideal.temizlenmesi pratik parçaları hemen çıkarıp temizleyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2014
    müthiş

    ÇOk hızlı.Kullanması ve yıkaması çok kolay

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips Viva Collection HR1864/00 700 W 80 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips Viva Collection HR1864/00 700 W 80 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat