Braun J300 Katı Meyve Presi 800 W 1250 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacaği Yorumları

Braun J300 Katı Meyve Presi 800 W 1250 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacaği yorum ve tavsiyeleri

(50 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Braun markasının kullanıcılar tarafından çokça tercih edilmesi neticesin de ben de Gittigidiyordan katı meyve sıkacağı alma girişiminde bulundum. İyi ki almışım diyorum şahane bir ürün. Bu sat-yede kendi meyve suyumu, içeceğimi kendi ellerimle güvenle hazırlayabiliyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Braun Katı Meyve sıkacagı

    Olumlu yönleri: Hızlı kargo braun zaten kalitesi orta da mükemmel bir cihaz tavsıye ederım meyveyi çok güzel sıkıyo Olumsuz yönleri: Kargo ucretı anlaşmalı olmadığı ıcın mağaza 180 TL ödedim ayrıca ürün numune ürün olduğu ıcın garantı belgesi ve fatura çıkmadı ıcınden Oyuzden 3 yıldız verıyorum tavsıye edermıyım kararsızım cunkı tamam ürün numune ama garantı belgesı ve faturası olmaması ılgınc

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Çok fazla yorumu okuyarak, inceleme videolarını izleyerek aldığım ve çok memnun kaldığım bir ürün oldu. Severek kullanıyorum. Hem çok kullanışlı hem görüntüsü çok şık :))

  • NI1 aracılığıyla, 29.12.2018
    Braun katı meyve sokacağı

    urunu begendik çok teşekkür ederiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2018
    dahasi

    urunu degil markayi tercih etmist cunku annem yillar once ayni markadan Almanya uretimli meyve sikaca getirmis yillarca kullanmistik ve posasi guneste kurutulmus meyveler kadar kuru oluyordu annem hep iki elmadan bi buyuk bardak dolusu cikar derdi oyle olacagini umarak aldim markanin kalitesine diyecegim goruntu guzel diyolar dogru ama muzeye koymayacagiz sonucta tek ve en onemli kusuru posalar yenecek kadar sulu cunku o da mekanizmasinda bir kevgirden gecip cop kismina giden gidiyor oysa eski urunde meyve bu haznede surekli donerek tipki camasir makinasinin kurutma sisitemi gibi suyunu sikiordu bu ise pure haline getiriyor resmen bi suru meyveden cok az su cikiyor dahasi yikamasi kolay falan filan.

  • NI1 aracılığıyla, 24.08.2017

    Ürünü gelir gelmez kullandım oldukça hızlı bir şekilde meyve suyu oluşturuyor.İlk kullanım itibarı ile beğendim.Temizliği beklediğimden kolaydı,temizlik fırçası oldukça işlevsel.Fiyat kalite anlamında güzel bir ürün.İlk heyecan geçtikten sonra da bakalım temizlik kolay gelecek mi bana bunu da zaman gösterecek..

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2017
    güzel

    kargo hızlı geldi 3günde elime aldım daha kullanmadım inşallah begeniriz

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2017
    Beş Yıldız

    Güzel bir ürün, hızlı kargo, herşey yolunda.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2017
    Harika

    Kargolar tam zamanında eline geçiyor hem güvenli hem hesaplı Katı meyve sıkacagından oldukça memnunum bütün tanıdıklarıma tavsiye ediyorum etmeye devam edeceğim teşekkürler hepsiburada ailesi

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2017
    Harika

    Kargolar tam zamanında eline geçiyor hem güvenli hem hesaplı Katı meyve sıkacagından oldukça memnunum bütün tanıdıklarıma tavsiye ediyorum etmeye devam edeceğim teşekkürler hepsiburada ailesi

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2017
    Beş Yıldız

    TAM İSTEDİĞİM Bİ ÜRÜN ÇOK GÜZEL VE BAŞARILI

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2017
    Al gerisini dusunme

    Yaklasik iki ay dir kullaniyorm iyiki olum suz yorumlar a bakmadm super bi urun goruntu $Ik ben memnunum kisacasi temizligi vs kolay keskin bicak lari var alin arkadaslar supheniz olmasn birde singer buharli utu aldm bu satici da n ayni anda o kalkmis yorum yapamadm burdan yazayim inanilmaz rahat ve guzel bi urun pratik cabuk utu yapma olanagi arkadaslar herkese tavsiyem mutlaka bakin 200 ve 285 herlde iki urun vardi ben 285 olani almistm utu sevmeyen bile eglenceyle yapar inanin satici ya sesleniyorm tek bi sorun var bi parcasi eksik camasir asma kisminda onu tam inceleme firsatim olmadi donus yapacam umarim yardimci olursunuz tesekkr ederim

  • NI1 aracılığıyla, 18.01.2017
    GÖNDERİCİ SÜPER KARGO REZALET

    evet beğendim kargo tam bir rezalet

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2016

    Ürünü beğendim; zaten birkaç yıl kullandığım bir ürün. memnun kaldığım için bir yakınıma hediye olarak almıştım.Hizmete teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 22.12.2016
    Başarılı

    Fiyat perfırmans açısından güzel bir ürün.. uzun süre kullanacağımı düşünüyorum. Tek sıkıntısı (belki de tüm meyve sıkacakları için geçerli) her sabah uyanıp meyve suyu keyfi yapacağım diyemezsiniz. Sürekli temizlemek gerekiyor ve bu da biraz zahmetli.

  • NI1 aracılığıyla, 22.12.2016
    Tavsiye edilir ilgili bir satıcı

    Braun kalitesi tartışılmaz J500 ün fiyatı bütçeme fazla geldiği için j300 aldım ama pişman olmadım çok kaliteli ve çok iyi bir ürün posa kuru hiç bir sorun olmadı çok da güzel sıkıyor temizlemesi de 2 dk almıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2016
    ALMAN MALI

    Yaklaşık yirmi yıldır başka bir Alman markası katı meyve suyu sıkacağı kullanıyordum. O makinayla kıyaslayacak olursam, çok sessiz ve parçaları çıkartıp temizlemesi çok pratik. Posaların çıktığı kaba poşet geçirirseniz posa kabı temizliğinden de kurtulmuş oluyorsunuz. Meyveleri iyi sıkmadığını düşünen arkadaşlar sanırım sıktığı meyvelerin yüzde yüzünden su çıkartmak istiyorlar. Ben öyle bir meyve ile karaşılaşmadığım için yorum yapamayacağım. Bir başka arkadaşsa meyve parçaların üst kaba bulaştığından yakınmış. Üst parçaya meyve parçalarının sıçramadığı bir makine eğer icat edilirse yılın buluşu olacağını garanti ederim. Sanırım bazı arkadaşlarımız katı meyveleri yüzde yüz sıvıya dönüştürecek ve makineyi hiç kirletmeyecek bir alet arıyor. Güzel olurdu tabi ama o alet icat edilene kadar Alman makineleri ile sanırım çalışmaya devam edeceğim.

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2016
    kaliteli malzeme

    ürün malzeme kalitesi gayet güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2016
    ürün harika!!!

    kargo taahüt edildiği tarihde gönderilmedi. ürün harika

  • İnce Hesap aracılığıyla, 26.07.2016
    sanırım değiştircem

    braun kaliteli olabilir fakat bence iyi sıkmıyor bi kaç meyveyi. bi kaç kere ağzıma tortu şeklinde gelince ben değiştirmeyi düşünmeye başladım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun J300 Katı Meyve Presi 800 W 1250 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacaği kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun J300 Katı Meyve Presi 800 W 1250 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacaği yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat