Arnica AA170D Ekovita Profesyonel 700 W 2000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Arnica AA170D Ekovita Profesyonel 700 W 2000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2016
    Her eve lazım tek kelime Mükemmel

    Bu ürünü alalı bir hafta oldu. Akşamları meyve şöleni oluyor. Eylenceli Çok rahat ve kullanımı basit. Güçlü ve kaliteli. Posasını iyi ayırıyor. Temiz ortalığı batırmıyor. Bi kez ve sağlam almanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2016
    iyi

    ben aynısının 1200 watt ını aldım ama gerek yokmuş 700 yeter bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2016
    Tavsiye edilir

    Buradaki yorumlara bakarak anneme aldım. Motoru 700w gerçekten çok güçlü. Birinci kademesi bile işinizi görüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2016
    ÜRÜN

    bugün elime ulaştı gayet hoş ve güzel tşkler hepsi burada hızlı kargo ile elime ulaştı

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2016
    Beğendim..

    Ürün gayet güzel beklediğimiz gibi bizi yanıltmadı tavsiye edebilirim güzel ve kullanışlı... Ve bence en uygun fiyat da bu sitede hepsi burada da çünkü aynı ürün popüler bir kaç site ile kıyasladım fiyat olarak burası daha uygun..

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2016
    ÜRÜN GÜZEL VE KULLANIŞLI

    sipariş 2 gün sonra elime geçti kullanışlı ve temizlemesi kolay bir ürün :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2016
    Başarılı

    Elime tam zamanında 2 gün içinde teslim edildi. Çalıştırdım bir problem yaşamadım. Ancak aksesuarları kalitesiz malzemeden yapılmış. Arnica ya yakıştıramadım. Hepsiburadaya Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2015
    Fiyatına göre iyi

    Özellikle havuç suyu için aldım kullandım gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2015
    Tavsiye edebilirim

    Ürün kısa sürede elime ulaştı. Siparişi verdikten sonra üçüncü gün elimdeydi... Motoru oldukça güçlü, meyveleri de iyi sıkıyor. Meyve suyu fazla ziyan olmuyor. 2 kademeli çalışabiliyor, ama 1.kademesi bile çok iş görüyor. 2.hız kademesini kullanmaya çok da gerek kalmıyor diyebilirim. Posasını arkadaki kaba döküyor, kaptan dışarıya sıçrama görmedim. Arka kapta toplanan posasını çıkarıp tekrar sıkıp denedim, acaba kalan meyve suyu var mı diye. Çay bardağının yarısına kadar yine çıkarabiliyor. Biraz gürültülü çalışıyor gibi, cihazı mutfak tezgahına ya da masaya iyi oturtmak için cihazın tabanında emzikler var, cihazın sarsılmasını engelliyor. Zaten meyveleri sıkmak uzun sürmüyor, anında yüksek verimle sıkıyor. birkaç saniyede çıkan gürültü ve sarsıntı çok da sıkıntılı olmuyor. Fiyatı kendisiyle benzer ve hatta kendisinden düşük özelliklere sahip piyasada ismini bile hiç duymadığınız birçok ürüne göre oldukça ucuz, cazip bence. Garantisi belgesi kutusundan çıkıyor. Faturası da kargoyla beraber geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2015
    Harika

    Beklentiyi fiyatla kıyaslayınca gayet kullanışlı ve başarılı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2013
    harika

    ürün çok kısa sürede tarafıma gönderildi teşekkürler hepsi burada.Ürüne değinicek olursak ürün harika elmaları bütün olarak atabiliyorum meyve aldığı hazneyi baya bi geniş yapmışlar 2. kademede çalıştırın diyor katı meyveleri kullanım kılavuzunda ama 2. kademeye gerek bile kalmıyor 1.kademe yetiyor motoru çok güçlü 700w gerçekten güçlü motor ve gayet yeterli.Eeee Arnica farkını hissettiriyor arnicanın ürünlerini devamlı kullanırım hiç sorunum olmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2012
    pişman olmazsınız

    Ürün siparişimi gece vermeme rağmen 3 gün içerisinde geldi ayrıca yazılan ve gösterilen bütün özellik ve parçaları kullanabiliyorum.Meyveleri maximum kullanılabilirliğinde kullanıyor makine meyveden herhangi bir kaybınız olmuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2011

    3ay önce aldım. diğer markalar çok pahalıydı, daha öncede arnicanın sulu süpürgesini almıştım memnun olduğum için bu markaya güvenip aldım. Gayet iyi performansı,ben memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2010
    bence berbat

    bence hiç bir işe yaramıyor. elmayı çok pulplu çıkarıyor. bir bardak elma suyu için 3-4 elma gerekiyor zor ve zahmetli bir şey. en güzeli normal yemek daha iyi. havuçtada denedim iyi değil. tavsiye etmiyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arnica AA170D Ekovita Profesyonel 700 W 2000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arnica AA170D Ekovita Profesyonel 700 W 2000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat