Bluehouse BH515JE Compacta 700 W 700 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Bluehouse BH515JE Compacta 700 W 700 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2013
    çok memnun kaldım

    tereddütsüz tavsiye ederim, iyiki bu ürünü almışım portakal, nar, elma, havuç, devamlı sıkıyoruz, bebeğim için çok faydalı oldu, yıkamasıda, kullanımıda, çok kolay, seside çok değil, her eve lazım....

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2013
    hızlı teslimat, güzel ürün...

    Merhaba ürünü bir hafta önce satın aldım. hemen denedim. portakal,greyfurt,nar gibi meyveleri kabuğuyla beraber sıktığında oluşan meyve suyu çok acı oluyor. Elma da problem yok. Bir püf noktası var mı acaba. Kabuklarını soyup meyveyi o şekilde mi sıkıcaz.Püf noktası önerirseniz sevininirm. Bu arada ürünün performansı iyi. 700w olduğundan meyve sıkmada problemi yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.09.2013
    kesinlikle tavsiye ederim

    selam ürünü yeni doğacak bebeğimize hazırlık için aldık geldiği gibi kullandık süper bir cihaz aldığıma çok memnun oldum. az önce de havuç üzüm elma armut portakal karışık sıktık posası kuru harika su çıkarıyor temizlemesi rahat ısınma sorunu yok çok güçlü. ben aldım iyiki almışım sizlerede tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2013
    Harika bir ürün

    Sıkma performansı süper. Parçaları kolay sökülüp takılıyor, yıkaması çok basit. Süzgeci hariç diğer parçaları sadece suyun altına tutmak yeterli. İyi ki bunu aldım dediğim bir ürün. Çevremde gördüklerimden çok daha iyi. Açıkçası alırken aklım çok karışıktı. Bir üst modelinin yorumu vardı ama buna yorum yapılmamıştı. Hiç kullanmadığım bir markaydı ama helal olsun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bluehouse BH515JE Compacta 700 W 700 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bluehouse BH515JE Compacta 700 W 700 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat