Sunny SN5MYVS05 Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Sunny SN5MYVS05 Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2016
    güzel ürün

    gayet yeterli,almak isteyenler tereddüt etmesin,fiyatıda cok uygun.hızlı ve kuvvetli randımanı var..

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2016
    gayet başarılı

    gelir gelmez denedim.çok memnun kaldım güclü verimli bi alet. marka diye fazla para vermeye gerek yok ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2014
    Cok Guzel

    Biz 05.05.2014 Tarihinde Aldık Ve Su Anda Kullanıyoruz Cok Guzl bir Urun Meyveleri Cok Güzel Sıkıyor Temizlemesi Biraz Zahmetli Ama Bn Tavsiye Ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2014
    harika

    ürünü sipariş etmemden sonra çok kısa sürede elime geçti. geyet kullanışlı ve güzel , havuç elma portakal karıştırarak yapıyoruz , oldukça fazla su çıkartıyor , tek dez avantajı parçaları büyük

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2014
    Posayı tekrar 2 defa daha sıkın

    Diğerlerine göre biraz daha küçük boyutta. Çalışma hızı güzel. Posayı ben 2 defa daha sıktım ikisinde de su çıktı. Bu fiyata makul.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2013
    mükemmel

    2 elma ve 2 portakalın tam 500ml suyunu çıkardı, 1 kasenin yarısı kadar da posası çıktı. iyi ki almışım. tek sorunu 6 parça kocaman yıkanan parçaları var, tek bardak için büyük sorun. kendileri baya küçük. orta boy elma sığar ama büyük boyları 2ye kesmeniz gerekiyor. portakalın bile suyunu gayet iyi çıkartıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2012
    çok güzel tavsiye ediyorum

    Ürün elime 3 günde ulaştı dış görünüşü şık ve sağlam. havuç sıktım hiç bir sorun olmadı gayet güzeldi ses seviyesi biraz yüksek ama rahatsız etmi yor.alacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2012
    fiyatına göre çok iyi

    hepsı buradadan yaklasık 1 ay once aldım urunu .fıyatına göre kesınlıkle çok iyi bir urun. teslımat hızlı urun guzel. herkese tavsıye ederım..

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2012
    oldukça kullanışlı

    tereddüt ederek almıştık ancak çok kullanışlı ve şık görünümlü bir ürün memnun kaldık küçük çocuklu aileler için ideal bütün meyveleri sorunsuzca sıkabiliyor motorunun güçlü(700w),iki kademeli olması ve meyve suyu kabının köpük süzgeçli olması ekstra yanları

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2012
    Çok küçük

    Kitapçığında 1 dk çalıştırın, 1 dk bekleyin, 3 defadan sonra en az 15 dakika bekleyin diyor; çünkü çok ısınıyor. Zaten devam ederseniz kendi duruyor. Ebatları da çok küçük, sürahisi 600 gr. Gücü yerinde.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2012
    tek kelimeyle harika

    ürünü sipariş ettim 2 gün sonra elime geçti ve kullanmaya başladım tek kelimeyle harika ürünü herkeze şiddetle öneriyorum rahatlıkla alip evinizde kullanabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2012
    boyut olarak güzel

    ürünü sipariş ederken tereddüt etmiştim mutfakta kaba durur diye ancak elimize ulaştığında mutfakta çok şık durdu.alacak olanlar tereddüt etmeden alabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2012
    fiyatına göre mükemmel..

    bu fiyata göre tek kelimeyle mükemmel..meyve ve sebzelerin posasında tek damla su kalmıyor ve makine çok sessiz çalışıyor .. ayrıca temizlemeside çok basit .

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2012
    fiyat performans

    ürün beklediğimden ufak tefek çıktı daha büyük bir sey bekliyordum doğrusu, gerçi bunun da bir artısı var fazla yer kaplamıyor, bu gün kullandım bikaç elma ve havuç sıktım, performans ii di yanlız büyük elma veya diğer meyveleri keserek sokamak zorunda kalacaksınız çünkü ağzı o kadar büyük değil. temizlik işine gelince sadece bir bardak meyve suyu için zahmetli diyebilirim , yani yıkaması bir bardak için zahmetli şöyle 1-2 lt re çıkaracam derseniz kullanın makineyi, bide motoru biraz koku yaptı umarım bu sadece ilk kullanım olduğu içindir. posalar kuru çıktı zaten elmalar biraz kendinden geçmişti. fiyatına göre suan için memnunum üründen.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2012
    fiyatda kendiside gayet güzel

    2 adet almısrım denemek amacıyla musterılerme sattım ve şikayet gelmedı kullananlar memnun kaldığı ıcın 2 adet daha sıparıs verdım gercekten guzel alıcılara tavsıye ederım.hepsiburada.com a teşekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2012
    Kaliteli ve uygun

    Aynı modelin 700 Watt olanını da almıştım. Bu ona göre biraz daha küçük ve kibar. 450 Watt olmasına rağmen meyveleri çok güzel sıkıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2012
    Çok fazla beklenti yoksa ürün alınabilir

    Ürün aldıktan sonra bir kaç defa kullandık, fazla beklenti içinde değilseniz bu para için uygun bir ürün, zaten çok fazlada kullanmaya gerek olmuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2011
    takdir sizin,

    katı meyve sıkacağı satın alan ve kullanan kişilerin yorumlarını okuyarak, motor gücünün büyüklüğünü ve fiyatını dikkatte bu ürünü satın aldım. ürünü, kullanma kılavuzu okuyarak kullandım, 5-6 denemem oldu, atık posa içinde meyve suyu oranı bir hayli fazla, yani çok iyi meyve suyu çıkarmıyor. paylaşmak istediğim için yazma gereğini duydum. selamlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2011
    fiyatına göre kullanışlı

    700 w olması güzel, iki kademesi ile hızlı-yavaş modu var, bu da kullanışlı, sesi çok değil, sessiz de değil ama rahatsız etmiyor. Beğenmediğim kısım ise; alet 7parçadan oluşuyor, kullanımda 6 parçasını yıkamanız gerekiyor, bir meyve suyu için 6 parçanın yıkanması biraz zor oluyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sunny SN5MYVS05 Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sunny SN5MYVS05 Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat