Arzum AR1021 Prochopp Nar 600 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Kırmızı Yorumları

Arzum AR1021 Prochopp Nar 600 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(252 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Siparişimiz hemen teslim oldu hediye almıştım teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    arzum sa rondoda uzak dur

    Çok iyi dıye yorum yapanlara şaşırıyorum.Herhalde yılda bir rondo kullanıyorlardır. Birçok rondo markası kullandım yerli diye en son arzum rondo aldım.2 ay dolmadıbıçağının oturduğu yuva arızalandı.yetkili servise götürdüm değiştirdiği plastik bir dişli yolda bulsan almassın 50 tl tamir ücreti verdim. yeni takılan dişli bayağı sağlammış altı ay gitti yine çarkları boşaldı.sesinden vazgeçtik iki l limon bir portakalı doğrayıp içine atıyorsun motor ateş gibi oluyor kokular gelmeye başlıyor. yerli rondo dan uzak durun marka vermek istemem ama teçrübemle söylüyorum en kullanışlısı t...l yerrli imalat çin malları ile montaşlanınca evlere şenlik bir ürün çıkarıyor arzum.3 yıl garantili neresi acaba.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok hızlı geldi. Ürünü de beğendik.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ???????? çok güzel

    Şahaneee çok iyi doğradı soğanı

  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi

    1 yılı aşkın zamandır kullanıyorum memnunun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet kullanışlı

    Ürünü oldukça beğendim. Ben fıstık ezmesi yapabilmek için aldım. Yaparken fıstıkları oldukça uzun süre çekmek gerektiği için dört bıçaklı bir rondo mu alsam diye düşünmüştüm ama bu da gayet işimi gördü. Sadece çok uzun süre bir şey çekeceğiniz zaman makineyi dinlendirerek çekmek gerekiyor; o da her rondo için geçerli zaten. Bu fiyata kaçırmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün parasına göre kaliteli

    Kaliteli güzel bir rondo fakat Hepsiburada'nın kargolama işlemleri epey yavaşlamış ve Pazar günü sipariş verdiğim ürün 6 gün sonra (Cumartesi) teslim edildi.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.06.2023
    ilk geleni iade ettim yeni gelen de çalışmıyor

    ürün geldiğinden hiç çalışmadı ikincisini talep edip iilk geleni aide etti bir hafta sonra galiba aynısı geldi çünkü bu da çalışmıyır sağlık nedenlerinden dıolayı şimd, yazabildim ne yapmalıyım tamir ya da değiştirme bana yol gösterin

  • Amazzon aracılığıyla, 18.04.2023
    Harika !

    Yorumlara inceleyerek aldim. Hızlı bir şekilde ulaştı. Ceviz olsun, soğan domates olsun istendiği şekilde doğrama yapıyor. Hanesini cam oluşu harika. Şiddetle tavsiye ederim Teşekkürler amazzon....

  • Amazzon aracılığıyla, 15.11.2022
    Fiyat perfoans urunu

    Kaliteli

  • Amazzon aracılığıyla, 01.05.2022
    İyi ama makinası çok sesli

    Aynı üründen elimizde vardı. İyi bir ürün. 20 sene kullandık. Eskisinin Motor kısmı yuvarlaktı. Bunda konik. Çalışınca diğerine göre çok ses yapıyor. Neden bilmem.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Eşimin ısrarları üzerine aldığımız bir ürün. Kullandıktan sonra ve performansını gördükten sonra iyi ki de almışız dedim. Çift çelik bıçağı sayesinde kısa sürede sert sebzeleri bile doğrayan çok kaliteli bir cihaz. Rengi de görseldekinden çok daha canlı ve hoş. Eşim de çok memnun. Almak isteyenlere tereddüt etmeden tavsiye edebileceğimiz bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü yaklaşık 2.5 ay önce aldım. Eşim 2-3 kere ancak kullandı. İçindeki dişli sıyırmış. Öğrendiğime göre azıcık zorlanınca dişli siyiriyormus. Biraz daha bütçeyi artırıp daha iyisini almadigima pişmanım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kaliteli,çok beğendim

  • Trendyol aracılığıyla, 11.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    hemen denedim. tam istediğim gibi. cok iyi doğmadı ve çok pratik

  • Trendyol aracılığıyla, 11.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    10 numara 5 yıldız 🌟

  • Trendyol aracılığıyla, 10.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    1 DEFA KULLANDIM ZORLA CALIŞTI BENDE BAKTIM 2014 GARANTİ BİR İŞE YARAMICAK DİYE ATTIM 2.SİNDE MALESEF ÇALIŞMIYOR GARANTİSİ DE YOK MECBUREN TAMİRE VERMEK ZORUNDAYIM CEBİİMDEN ARZUM FİRMASI İLE İLK DEFA BÖYLE BİRSEY YASIYORUM

  • Trendyol aracılığıyla, 10.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünün tabanındaki kaydırmaz parçası eksik geldi yenisini gönderebilirmisiiniz

  • Trendyol aracılığıyla, 10.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Dişlileri kırık çıktı.İlk kullanma teşebbüsümüz 20. Günde olduğu ve dişliler garanti kapsamında olmadığı için 80 TL ödemek zorunda kaldık.Lütfen tazmin ediniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sağlam ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR1021 Prochopp Nar 600 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR1021 Prochopp Nar 600 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat