King P 948 Multissimo Çok Amaçlı 150 W Doğrayıcı Beyaz Yorumları

King P 948 Multissimo Çok Amaçlı 150 W Doğrayıcı Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(47 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Daha pahallısına kesinlikle gerek yok. Mutfakta kolaylık. Kargolama süresi, paketleme çok çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2020
    Bir Yıldız

    uzun süre önce almıstım . bir kere bile kullanamadım. paranızı çöpe atmayın derim. yorumlara bakıp da aldım maalesef aynı memnuniyete sahip olamadım. oyuncak gibi ve bir işe yaramıyor. rendelemiyor doğru düzgün hiçbir şeyi

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.02.2019

    en çok rende aparatını kullanıyordum ama makine bozuldu artık sert sebzeleri havuç turp gibi rendelemiyor. dönerken araya sıkışıp kalıyorlar. döndüren parçası gevşemiş yedeğini bulabilir miyim bilmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2018
    KULLANIŞLI BİR ÜRÜN

    Güç düğmesine sürekli basılı tutarak çalıştırmak zorundasınız...bunun dışında kullanışlı bir ürün...benim gibi boyun fıtığı olup kolu ağrıyanlar için salata yapmayı kolaylaştıran bir alet...tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2018
    fiyat performans başarılı bir ürün

    En iri aralıklı ucuyla cevizi rendeleyebildim, biraz havanda dövülmüş gibi olsun istiyordum çünkü, çok iri olmasa da yine de işimi gördü, en küçük parçalayıcı gibi olan ucuyla sebzeler özellikle sulu sebzeler rendelenmiyor, sebzeler için ince sicim gibi yapan ucu denemenizi tavsiye ederim, manuel rende yapmaktan pek hoşlanmayan ben bu ürünün performansından memnun kaldım, kısa sürede kekim için balkabaklarını ve cevizi rendeleyip hazır hale getirebildim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2017
    kesinlikle alınacak bir ürün

    Diğer marka ve daha pahalı muadillerini inceledim ve hepsiburada kullanıcı yorumlarını okuyarak sipariş ettim, iyi ki de etmişim. Kullanalı daha 3-4 gün oldu ama resmen mutfakta ki oyuncağım oldu. herşeyi rendeliyorum. havuç,turp, kereviz. Hemde servis yapacağım tabağa! ben kesinlikle tavsiye ederim, hoş şuan sadece rende yapıyorum diğer bıçakları kullanmadım ama benim amacım zaten rendeydi ve tam puan aldı. ayrıca çok kolay temizleniyor :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2017
    Beş Yıldız

    mutfağımda baş köşeye yerleşti, temizlenmesi çok kolay, artık salata yapmaya üşenmiyorum. tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2017
    Fiyatına göre

    İşlevini yapıyor çok bir beklentiye girmeyin fiyatına göre ürün salata yaparsınız işte başka bişey değil

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2017
    super

    Cok guzelmiş tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2017
    Elektrikli rende

    Beğendim. Pratik, ihtiyacı karşılıyor ve temizlenmesi de çok kolay. Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 13.10.2017
    Salata için çok iyi

    Salata malzemeleri ve soğan doğrama da kullanıyoruz.Gayet tatmin edici sonuçları var. Mutfağımızda kullanışlı bir mutfak aleti oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2017
    Beğendim

    Ürün çok güzel görünüyor. Ben beğendim. Havuç ve patates denedik. Motor gücüde ev mutfakları için yeterli ve sesi hiç rahatsız etmiyor. Her sofranızda rendesi yapılabilir salatalar yapabilirsiniz.. kullanımı ve temizlemesi çok kolay. King'e bu ürünü için teşekkür ederim. Umarım uzun süre kullanırım. Pahallı ürünlere fiyatı ile kesinlikle rakip olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2017
    Beğendim

    Ürün çok güzel görünüyor. Ben beğendim. Havuç ve patates denedik. Motor gücüde ev mutfakları için yeterli ve sesi hiç rahatsız etmiyor. Her sofranızda rendesi yapılabilir salatalar yapabilirsiniz.. kullanımı ve temizlemesi çok kolay. King'e bu ürünü için teşekkür ederim. Umarım uzun süre kullanırım. Pahallı ürünlere fiyatı ile kesinlikle rakip olabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 04.03.2017
    güzel

    rende ve dilimleyiciyi denedim işe yarıyor

  • NI1 aracılığıyla, 02.03.2017
    Fazla beğenmedim

    Rendelerken araları tıkanıyor ve tam rendelemeden çıkarıyor parça parça. Patates dilimleyicisi de çok ince ve yine parçalıyor. Çok da kullanışlı bir ürün değil açıkçası.

  • NI1 aracılığıyla, 01.03.2017
    güzel

    gayet güzel ürün. tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 21.02.2017
    Gayet kaliteli bir ürün

    Üründen memnun kaldık evet hediye olarak almıştım ve beni mahcup etmedi

  • NI1 aracılığıyla, 19.02.2017
    rende yapmak daha kolay artık

    çok beğendim iyiki almış eşim hem eşime hemde size teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 07.02.2017
    Memnun kaldığım bi alışveriş oldu.

    Siparişimin hemen ardından kargoya verildi. Kargo çok hızlı, yalnız paketlemeye biraz özen gösterilebilir. Üründen ise memnun kaldım, fiyatının hakkını veriyor.

  • NI1 aracılığıyla, 28.01.2017
    Fiyatına göre başarılı

    Ürünle ilgili herhangi bir sıkıntı yok, kargolama vesair. Ama biraz sesli çalışıyor, havuç ve benzeri sert sebezeleri rendelerken. O sebeple mekanizmaya ittireceğiniz plastik parçayla biraz sert bastırın aşağı doğru daha hızlı sonuç alırsınız

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King P 948 Multissimo Çok Amaçlı 150 W Doğrayıcı Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King P 948 Multissimo Çok Amaçlı 150 W Doğrayıcı Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat