Fakir Assist Rondo 600 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Krem Yorumları

Fakir Assist Rondo 600 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Krem yorum ve tavsiyeleri

(54 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Gerçekten harika bir mutfak aleti Ben uzun zamandır bu kadar kaliteli bir doğrayıcı kullanmamıştım bu doğrayıcı sayesinde doğramak istediğin tüm sebze ve meyveleri Saniyeler içerisinde doraya biliyorum gayet kaliteli bir ürün. kesinlikle paranız çöpe gitmeyecek Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve bu alet sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Fakir marka doğrayici Ben de Geçtiğimiz günlerde gittigidiyor alışveriş sitesi üzerinden uygun fiyatlı diye sipariş etmiştim Fakat şu an satın aldığımı çok pişmanım keşke almasaydım hiç kaliteli bir Rondo değil bu fiyata daha kaliteli ve yüksek performans sergileyen bir Rondo sipariş edebilirdim ben performansından hiçbir şekilde Memnun kalmadım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Evdeki bozulduğu için yeni bir tane almak istedim. Fakir markasını denemek istedim çok övüyordu çünkü herkes. Övüldüğü kadar da varmış. 1ltlik haznesi var. Fazlasıyla yeterli oluyor bence. Çok sert besinleri parçalayamıyor tek eksisi bu olabilir onun dışında gayet kullanışlı bir ürün. Parçaları tek tek sarılmıştı kargosu çok özenliydi. Sıkıntısız elime ulaştı ben memnunum genel anlamda.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Sevdim

    Olumlu yönleri: Çocuğuma ara öğünler hazırlarken kolaylık olması amacıyla bu ürünü aldım. Fakir kalitesi ile beni şaşırtmadı. Üründen beklediğim performansı alıyorum. Havuç, turp gibi doğranması zor olan sebzeleri bile rahatlıkla rendeliyor. Rengi ve modeli de çok güzel, mutfakta çok şık duruyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    cok guzel bir urun hizli ve ozenli kargo magazaya tsk ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.10.2019
    "kullanışlı güzel"

    Olumlu yönleri: Bizim ev de ben eşimden daha çok yemek yapıyorum. Eşim yemek yapmayı pek bilmiyor yeni yeni öğrenmeye çalışıyor. Ban daha profosyonelim ona göre. Mutfak eşyalarını da ben daha çok kullanıyorum:) Bu doğrayıcı yı da ben almıştım. Özellikle soğan doğrarken çok zorlanıyorum gölzerim çok hassas ona bir çözüm bulamadım :) Benim çok işime yarıyor. Ben çok memnunum. Hem zamandan kazandırıyor hem de işinizi kolaylaştırıyor. Almayı düşünüyorsanız gönül rahatlığıykla tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.07.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: 1 ltlik kapasitesi var. Benim için yeterli. Standart bi rondo. Doğraması falan gayet normal. Ancak biraz sesli çalışıyo. Fiyat performans ürünü.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.02.2019

    Yorumlara bakarak aldım hiç memnun kalmayıp üstüne 6 ay içinde bozuldu plastik dişlileri sıyırdı. serviste kullanıcı hatası dediler tamam hatalı ben olayım yapın dedik onada rondo kadar fiyat istediler kısacası bu markaya yakışmayan bir kalite...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2018
    "ÇÖP"

    Olumlu yönleri: - Olumsuz yönleri: ÇOK KISA SÜREDE ARIZA YAPTI VE ÇÖP OLDU. BU URUNLERİN TAMİRİ DE SONUÇ VERMİYOR.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2018
    "Tavsiye etmem"

    Olumsuz yönleri: Sert bir cismi parçalama imkanınız yok. Motoru taktığınız plastik dişli çok zayıf, anında eriyor. Kimseye tavsiye etmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.05.2018

    Olumlu yönleri: Teşekkür ederiz ürün bikac gün içinde kargo şubesine ulaşmış gidip teslim zldılar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.05.2018
    "Süper"

    Olumlu yönleri: İyi Paketlenmiş,Teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2017
    kullanırken dikkat

    Bu ürünü 3 ay önce aldım. Maalesef çok büyük bir hata yaptığımı bir kaç kullanımdan sonra anladım. cihaz bu süre içinde 3 kez dişli sıyırdı, bir kez de dokunmatik sensörü bozuldu. yetkili servis dişli sıyırmasını garanti kapsamında kabul etmedi. kullanıcı hatası?! şeklinde iddiada bulundular. her seferinde rondonun yarı fiyatı tamir masrafım oldu. ürünün motoru çok kuvvetli olmasına rağmen kullanılan dişliler çok zayıf. Çin malı oyuncak arabalarda bile bu kadar değil. Soğan bile koysanız dişliyi sıyırıyor. Bebe büsküvisi, haşlanmış yumurta vs gibi yumuşak şeyler için kullanaksanız alın derim. aksi takdirde sinirlerinizin bozulduğu ile kalırsınız. Üretici firma hiç bir şekilde malının arkasında değil. cevap vermeye bile tenezzül etmiyorlar. Benim için bu marka ilkti. son da olacaktır. Keşke sikayetvar.com sitesine bu ürünü almadan bir baksaydım. Benim başıma gelenler çok sayıda kişininde başına gelmiş.

  • Media Markt aracılığıyla, 06.12.2017
    beğendim

    ün gerçekten iyi bir ürün çok iyi bir doğrayıcı paslanmaz bıçakları var gerçekten harika tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2017
    Şaşırtan Marka

    Bu ürünü satın alıp kullandım. 1 yıl dahi olmadan bozuldu. Zaten kullanırken de doğrama özelliğinden hiç memnun kalmamıştım. Şerit şerit parçalıyor ve çok fazla da gürültülü çalışıyordu. Piyasadki ucuza satılan diğer markalardan bir farkını görmedim. Tavsiye etmem.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.10.2017
    "yenilenmiş ürünler satıyor uzak durun"

    Olumsuz yönleri: istemediğim ürün geldi ( cam kase yazmış plastik göndeerdi) kargo nedeni ile iade edemedim,almak zorunda kalmıştım,ve ürün 2 ay sonra bozuldu, anladım ki satıcını ürünleri yenilenmiş (tamir görmüş ve ya refurbished ürünler) bilginiz olsun

  • NI1 aracılığıyla, 14.09.2017
    Fiyatına göre güzel bir ürün.

    Önceki yorumları okuyarak aldım. Genelde söylendiği gibi tam bir F/P ürünü, tavsiye ederim. Cam olanı almaya bence gerek yok.

  • NI1 aracılığıyla, 13.09.2017
    kaliteli güvenilir bir satıcı

    bu fiyata alinabilecek en iyisi.

  • NI1 aracılığıyla, 11.09.2017
    kullanışlı ve güçlü

    kefal xxl rondo gibi başarısız bir deneyimden sonra aldık. güçlü bir rondo.hazne plastik ama sağlam görünüyor. ilk izlenime göre bizi mutlu etti.fiyat/performans olarak çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 09.09.2017
    berbat

    hayır hiç beğenmedim önermiyorum mağaza olarak

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Assist Rondo 600 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Krem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Assist Rondo 600 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Krem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat