Fakir Trex 1000 Cam Rondo 400 W 1 lt Kapasiteli 1 Kademeli Doğrayıcı Yorumları

Fakir Trex 1000 Cam Rondo 400 W 1 lt Kapasiteli 1 Kademeli Doğrayıcı yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) FAKIR TREX

    Olumlu yönleri: TÜRÜNÜN EN İYİSİ ...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: ürün gerçekten güzel ve kullanışlı soğanının suyu çıkana kadar doğruyor. Üründen çok memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Mutfak ta ki en çok kullandığımız ürün. İnanılmaz kullanışlı mutfakta insanın eli kolu resmen. Ben yemek yapmayı çok seviyorum. Genel de de ev de yemekler bana ait. Bu doğrayıcıyı en çok ben kullanıyorum yani :) Kesinlikle on numara beş yıldız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: İyi bir doğrayıcı, alttaki bıçağın kabın altına yakın mesafede olması çok işe yarıyor. Fındık ezmesinde kullandım çok işime yaradı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Kargodan kirilmis vaziyette gelen bir ürün.

    Olumsuz yönleri: Cok kötü ambalajlanmis ve kirilmis.Geri göndermek icin Kargo sirketiyle mücadele.Geri göndermek icin kargo ücreti taleb etme.Gönderen sirketle yapilan telefon görüsmeleri.Kredi kartindan cekilen ücretin simdiye kadar geri dönüsünün olmamasi.Birdaha hicbir zaman Gittigidiyor dan internet alisverisi yapilmamak üzere verilen karar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2017
    Tam bir trex.

    Başka bir ürün arayarak vakit kaybetmeyin.Muthis bence ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2016
    verdiğiniz paraya değer

    ürünü yorumlara güvenerek aldım.gerçekten de tereddüt etmeden alabilirsiniz.çok güçlü iki basmada kolayca doğrruyor.kesinlikle tavsiye ederim.tesekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2016
    toptancıları al

    teşekkürler çok iyi bir satıcı daha öncede ürün almıştım çok memnun kaldım şimdide çok memnun kaldım cok güzel bir ürün bir daha ki alışveriş görüşmek üzere saygılar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2014
    kullanışlı pratik

    ürünü anneme yeni yıl hediyesi olarak aldım. özellikle, soğanı düzgün doğrayabilen bir rondo istiyorduk. Üründen oldukça memnunuz. Hem çok pratik-tek dokunuşla kolayca doğrama işlemini yapıyor hem de temizlemesi çok kolay ve cam olduğu için de sağlıklı. Fakir kalitesi kendini belli ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2013
    çok güzel

    araştırdım kalite ve sağlamlık artı hijen hepsi fakirde kullanımı çok basit çok da hızlı tavsiye ederim çok ürün aldım mağzadan ne ise o

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2013
    Kullanışlı ve uygun fiyatlı

    Çok araştırdım ve sipariş ettim.Gerçekten de çok kullanışlı bir rondo, her zaman elinizin altında olacak, fiyatı da uygun, ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2013
    Eşim beğendi

    Eşim cihazı beğendi. Ucuz olarak diğer aldıklarımızdan daha iyi çalışıyor. İçinden çıkan plastik altlık sayesinde zemine iyi tutunuyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2013
    pratik ve küçük

    çok fazla yer kaplamıyor kolay bir kullanımı var fiyatı da uygun fakir markasına göre anneme almıstım anneler gününde rahat etsin diye beğendim kendimede aldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2013
    çok begendim

    ürünü hepsiburada ki puanımla aldım yani hediye olarak geldi gibi gelir gelmezde kullandım cam haznesi gayet iyi altında ürünün kaymaması içinde plastik tabak gibi aparatı var teşekkürler hepsi burada..

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2012
    pratik ve kullanışlı

    miktar olarak haznesi yetersiz kalsa da günlük kullanımda pratik ve kullanışlı bir ürün, cam haznesi ayrı kullanım sağlıyor. temzilenmesi de kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2012
    Hem sağlam, hem kullanımı kolay,.

    Ürün kullanım açısından çok pratik , cam hazne sağlıklı ve temizliği kolay, motor ve kapak kısmı kaiteli malzemeden üretilmiş, küçük oluşu nedeniyle tezgahta fazla yer kaplamıyor, marka iyi olunca ürün de kaliteli oluyor, çok memnun kaldım...

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2012
    Mükemmel

    Doğrama kalitesi mükemmel. Şık tasarım. Cam Kase mikrodalga fırına girebiliyor ve çok rahat yıkanıyor. Bu fiyata muhteşem bir ürün. Oldukça hızlı ve pratik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2012
    çok kullanışlı

    ürün zahmetsiz bir şekilde elime ulaştı...çok hızlı ve kullanımı kolay... elimin altında her an kullanabileceğim küçük bi rondom olsun diyorsanız hiç düşünmeden alın derim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2012
    ideal bir ürün

    eşim beğendi. şimdilik güzel ve kusursuz bir ürün.teslimat konusunda da sıkıntı yaşamadık.kısacası alınabilecek bir ürün.cam kapak olmasından dolayı kullanımı daha ideal

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2012
    İyi bir ürün

    Doğrama kalitesi açısından iyi bir ürün ancak malzemenin büyük kısmı kapağın altında toplanıyor. Bir de kaymayı engelleyen taban doğrayıcıdan bağımsız. Tabanı koyuyorsunuz sonra üstüne rondoyu yerleştiriyorsunuz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Trex 1000 Cam Rondo 400 W 1 lt Kapasiteli 1 Kademeli Doğrayıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Trex 1000 Cam Rondo 400 W 1 lt Kapasiteli 1 Kademeli Doğrayıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat