Homend Foodrunner 425 W 4 Kademeli Mikser Yorumları

Homend Foodrunner 425 W 4 Kademeli Mikser yorum ve tavsiyeleri

(35 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre güzel.

    Üründen memnun kaldım. Çırpıcı uçlarının ağzı büyük, ki bu benim için önemli bir özellikti. Zira bazı markalarda çıpıcı uçlar çok küçük oluyor. Büyük uçlar sayesinde daha düşük devirle çalışabiliyorsunuz. Fakat bunun bir eksi yanı, sıçratma yapabiliyor. Bu yüzden çırpma işlerinizi derin ve ağzı kapaklı çırpma kaplarında yapmanız lazım. Bunun dışında motor gücü ideal seviyede. Isınmadan ve fazla ses çıkartmadan işini yapıyor. Mikserde 4 hız ayarı ve turbo butonu var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2019
    Güzel

    Kasım 2018 kampanyadan aldık,oldukça güzel

  • NI1 aracılığıyla, 03.04.2019

    Çok güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2019
    Kötü değil

    Ürün bugün elime geçti sıçratması dışında bi sorun görmedim bide koku çıkardı ama o yeni olduğundan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2019
    Cok güzel

    Yeni aldım cok memnun kaldık. 4 ayarı var , turboya almanıza gerek bile kalmıyor cok kullanıslı. Ve yerde kaplamıyor ufak bir alet cok güzel tavsiye ederim zaten homendin her aleti kaliteli oluyor istisnasız..

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2019
    Güzel

    Üründen memnun kaldım. Çırpıcı uçlarının ağızı büyük. Bu benim için önemli bir özellikti. Zira bazı markalarda çıpıcı uçlar çok küçük oluyor. Büyük uçlar sayesinde daha düşük devirle çalışabiliyorsunuz. İşinizi de daha kısa sürede bitirmenizi sağlıyor. Motor gücü ideal seviyede. Isınmadan ve fazla ses çıkartmadan işini yapıyor. Mikserde 4 hız ayarı ve turbo butonu var. Fiyatına göre güzel bir mikser. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 01.12.2018
    düşüncesizlik

    Mağza ile iletişim kurunuz saygısız ve hep haklı olduğunu idda eden bir iş bilmez firma ile karşı karşıya kalıyorsunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2018
    Sağlam görünüyor.

    Gayet güzel bir ürün. 1 günde teslimat. Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2018
    Harika

    Harika tereddüt etmeden alabilirsiniz

  • NI1 aracılığıyla, 14.10.2018
    Mükemmel bir ürün

    Bundan önce alman malı diye fakirin mikserini kullanıyordum. Bozulunca yerli üretim homend mikseri tercih ettim. Fakirin 10 dk da yaptığı işi 2 dk da yapıyor ve tek bi sıçratma yok. Fiyatına göre ürün çok çok çok iyi!

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2018
    Beş Yıldız

    Un katilmamis karisimlarsa biraz sicratiyor ama pandispanya fln yaparken 10 dakika karistirmam gereker karisimi 5 dakika karistirsam fln yetiyor. Kucuk olduguve de haltal bi yapisi olmadığı icin de seviyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 10.08.2018
    güzel

    ürün güzel görünüyor henüz denemedim. sadece çırpıcılarin metali biraz kararmış görünuyor. umarım paslanma olmaz. deneyip görcez.

  • NI1 aracılığıyla, 09.08.2018
    İDEAL ÜRÜN MOTORU KUVVETLİ

    Motoru kuvvetli kullanımı kolay

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2018
    Güzel, Fiyat/Performans ürünü

    Ürün Güzel, 4 seviyesi var, artı bir de turbosu var. Turboda uzun süre çalıştımanızı önermem çünkü cihaz turboda ısınıyor (her üründe bu olur). Gayet iyi bir şekilde pastamı kekimi yapabiliyorum. Başlıkları paslanmaz çelik, suda 1 gün beklemesine rağmen hiçbir yerinde pas izi yok. Kısacası bu fiyata alınabilecek gayet güzel bi' ürün olmuş, mağaza da sağolsun kısa sürede kargoya verdi ve beni bekletmedi :). Öneririm. (Bu arada 1 yıldızı, bundan kat kat daha iyi mikserler olduğu için kırdım. Onlarla bunu aynı kefeye koyamayız tabii ki :D. Ama fiyatına göre çok çok iyi. Pişman olmazsınız.)

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2018
    Hayal kırıklığı

    Sadece bizim mikser sıkıntılı çıkmış galiba. Yeterince hızlı değil, etrafa çok fazla sıçratıyor, özellikle kakaolu bişey çırparsanız havalandırma kanallarına kadar kakao oluyor. Ben homend markasını çok beğendiğim için almıştım ama pişman oldum. Belki yeni ürünlerde bu dediğim sıkıntılar giderilmiştir ama ben tavsiye etmem.

  • NI1 aracılığıyla, 07.03.2018

    Daha önce kullandığımız Homend gibi gayet memnunum. Sessiz ve sıçratmadan çalışıyor, kaliteli aksam...

  • NI1 aracılığıyla, 12.02.2018
    MÜKEMMEL ÜRÜN

    HOMEND İYİ ÜRÜNLER YAPIYOR .. MEMNUNUZ... BAŞKA MARKALARA FAZLA PARALAR VERMEYE DEĞMEZ ,YAZIK.. HERKESE TAVSİYE EDERİM...

  • NI1 aracılığıyla, 11.12.2017
    KALİTELİ GÜZEL MİKSER

    KALİTELİ GÜZEL MİKSER, GÜCÜ YETERLİ AMA 425 WATT BİR MİKSER BİRAZ DAHA GÜÇLÜ OLABİLİRDİ. SONUÇ OLARAK BU FİYATA İYİ.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2017
    Kargo yalanı

    Ürün iyi firma kötü

  • NI1 aracılığıyla, 18.04.2017

    Güçlü ve yüksek devirli... teşekkurler...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Foodrunner 425 W 4 Kademeli Mikser kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Foodrunner 425 W 4 Kademeli Mikser yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat