Korkmaz A 482 Retro Mix 1000 W Mikser Siyah  Yorumları

Korkmaz A 482 Retro Mix 1000 W Mikser Siyah yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    çöpe attım

    Gecen sene aldım. dün çöpe attım yazıklar olsun. iç aksam tamamen plastik ve tamiri mümkün değil.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) korkmaz

    Olumlu yönleri: Ürün çok iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: Ben pastacılıkla ilgileniyorum. Hatta kurslara falan gidiyorum ve bu robotu evde de çalışabilmek için uzun zamandır istiyordum sonunda aldım ve çok mutluyum. Efsane bir robot. Gerçekten her tülü hamuru on numra hazırlayabiliyorsunuz. Performansından çok memnunum. Onun dışında rengi falan da çok hoş. Hamurişleriyle uğraşmayı seven herkese keisnlikle tavsiye ederim bu mikseri.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Bu mikser setini çok uzun zamandır istiyordum faklat fiyatı biraz yüksek olduğu için bir tülü alamamıştım. Ama en sonunda paramı biriktirdim ve aldım. Gerçekten de o kadar ısrarlı istediğim gibi varmış. Muhteşem. Çok profosyonel bir mikser. Gayet kaliteli. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.06.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Sandlı bır mıkser. Karıstırma, cırpma, yogurma ıslemlerını kolaylastırıyor. 6 hız kademesı var. 4000 mılım dograyıcı haznesının olması bır cok yemek yapımında kolaylık saglıyor. Özellıkle hamur yogurma ıslemlerı ıcın cok buyuk bır yardımcım kendısı cok memnunum kesınlıkle tavsıye ederım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.05.2019
    "kolaylık"

    Olumlu yönleri: benim gibi mutfakta olmayı sevip değişik değişik pasta poğaça börek tarifleri deniyorsanız kesin almalısınız. Muadillerine göre fiyatı çok iyi ve özellikle benim çok zorlandığım hamur yoğurmada çok kolaylık

  • NI1 aracılığıyla, 10.03.2018
    çok beğendim cok teşekkür ederim uygun fiyatta kaliteli bir ürün

    Çok beğendim uygun fiyatta kaliteli bir ürün paketleme cok güzel

  • NI1 aracılığıyla, 08.05.2017
    korkmaz gerçeği

    ürün gayet kullanışlı ve etkin. sadece aklımda soru işareti olarak şu kaldı. ürünün garanti süresi 4 yıl bu süper ancak kullanım ömrü 7 yıl olarak belirlenmiş bakalım kullandıkça göreceğiz. ne kadar garantör olduklarını

  • NI1 aracılığıyla, 04.05.2017
    korkmaz gerçeği

    Anlatılmaz yaşanır...

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2017
    Bir Yıldız

    ürün çok kötü kesinlikle tavsiye etmiyorum.gövde çelik değil.geri kalan kısım plastik.yumurtayı bile çırpamıyor.korkmazı tercih ettiğim için pişmanım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2017
    İki Yıldız

    GÖVDE DÖKÜM DEĞİL

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Korkmaz A 482 Retro Mix 1000 W Mikser Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Korkmaz A 482 Retro Mix 1000 W Mikser Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat