Kenwood KM096 Mutfak Şefi Yorumları

Kenwood KM096 Mutfak Şefi yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 12.12.2017
    Üst kalite

    Ürünü daha yeni teslim aldım. ama ürün kalitesi müthiş. fonksiyonlarını şöyle hızlıca denedim. Herşey tıkır tıkır.

  • Media Markt aracılığıyla, 01.12.2017
    muhteşemm

    gerçekten muhteşem bir mutfak şefi çok iyi ve çok kullanışlı bir sürü marifeti var işimi çok kolaylaştırdı mediamarkt çok teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2017
    bir ev hanımının eli ayağı

    un helvasından tutun, çorbaya, muhallebiye kadar, bırakın yapsın pişirsin hazır edip versin. hamurunuzu yoğursun. kekinizi çırpsın. şiddetle tavsiye ederim. fiyat dışarıdan bakınca yüksek gelse de, alıp kullanmaya başladığınızda, az bile olduğunu düşünüyorsunuz. motor gücü piyasadakilerden daha yüksek olduğundan sert hamurları çok rahatlıkla yoğurabiliyor. tabi o arada biraz makinayı tutmanız gerekiyor. kısaca alınmalı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2017
    Beş Yıldız

    mükemmel ve ötesi

  • NI1 aracılığıyla, 28.11.2014
    Çok şık

    Ürünün görüntüsü çok şık.ilk geldi boş şekilde fişe taktım. ama alttaki stand dönmedi arızalı sandım. belkı bos donmuyordur dıye kek çırpalım dedık ve ıcı dolunca donmeye basladı. alacakları bılgılendırmek ıstedım arızalı dıye gondermeyın gerı =)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kenwood KM096 Mutfak Şefi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kenwood KM096 Mutfak Şefi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat