Electrolux EHM4400 El Mikseri Yorumları

Electrolux EHM4400 El Mikseri yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 29.06.2016
    ürün gayet şık ve güçlü bir motora sahip

    Ürün çok şık. aparatları ile birlikte koyabileceğiniz standı var. mutfakta çok yer kaplanmayıp derli toplu duruyor. motoru güçlü. aparatları gayet sağlam ve kaliteli duruyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2016
    İŞ GÖRÜR BİR ÜRÜN

    Bu ürünü almayı düşünenler üst düzey bir kalite beklemesinler ama ürün oldukça iyi çıktı...fiyatı ve kalitesi kıyaslandığında pişman olmazsınız.oldukça sade tasarlanmış güzel bir ürün.çok fazla söylenecek bir şey yok.aldığınıza pişman olmayacağınızı söyleyebilirim.Piyasada benzer fiyat aralığındaki ürünler gibi ÇİN üretimi ama motoru bana baya güçlü gibi geldi.henüz yeni aldığımız için performans ve ömür olarak net bir şey söyleyemiyorum....Bu arada şiparişim 27 saatte elime ulaştı.neredeyse 1 günde bu nedenle site çalışanlarına teşekkür ediyorum. tabi ki ürünün tedarikçisi olan iş ortağınız olan firmaya da.....(reklam olmasın diye ismini yazmıyorum...::) )

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2013
    ELECTROLUX KALİTESİ

    ESKİ MİKSERİMİZ BOZULDU. ZATEN HER 2-3 SENE DE BİR BOZULUR. BOZULAN ASLA MOTOR KISMI DEĞİL , APARATLARIN TAKILDIĞI İÇ KISIMDAKİ PLASTİK, POLYAMİD YATAKLAR OLUR. ÖZELLİKLE HAMURUN YOĞUN OLMASINDAN DOLAYI MİKSERLER BOZULUR. MİKSERLERDE GÜÇ ÇOK ÖNEMLİDİR. 300W ELECTROLUX GÜZEL BİR MİKSER. 425W ÇOK SAYIDA MİKASER VAR ANCAK MARKAYA GÜVENEREK ALDIM. EVDEKİ DİĞER ELECTROLUXLER BENİ ÇOK ÜZMEDİ. PASLANMAZ METAL ÇUBUKLAR VE MİKSER İÇİN STANDI AZ YER KAPLIYOR.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EHM4400 El Mikseri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EHM4400 El Mikseri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat