Fakir Food Master 1200 W 8 Kademeli 4.5 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz Yorumları

Fakir Food Master 1200 W 8 Kademeli 4.5 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 04.03.2023
    Çizik

    Ürün kargosu çok hızlı geldi.Ama rengi tam istediğim gibi çeyizim için aldim ama cihazda iki yerinde yoğun miktarda çizik ve bi yerinde soyulma gibi siyah leke var.İndirimde aldığım için iade yapmak istemiyorum.Ama değişim hakkı taninirsa ürünün değişim talebini yapmak isterim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Basarili ürün alınır

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.06.2021
    Beğenmedim

    Olumsuz yönleri: Eşime sürpriz yapmak istedim. Uzun zamandır istediği bir üründü. Fakat sürprizin pek bir anlamı kalmadı. Çünkü ürün elime çok geç ulaştı. Belirtilen süreden daha uzun bir süre bekletildim. Paketlemesinde de problem vardı. Paketi açılmıştı ve ufak ufak bazı çizikler vardı. Daha önce kullanılmış mı yoksa taşıma esnasında düşürülmüş mü onu anlayamadım. Önemli bir sorunu olmadığı için geri iade etmedim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Çok kullanışlı bir ürün. Anneme doğum gününde aldık. görüntüsü çok kaliteli ve annemin mutfak işlerini oldukça kolaylaştırdı. Birşeyler çırparken ekstra çaba sarfetmesine gerek kalmıyor. Bir çok özelliği var ve her fonksiyon için de ayrı aparatı var. Mutfak işlerini oldukça kolaylaştırıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok güçlü değil

  • Trendyol aracılığıyla, 12.12.2020

    uzun zamandır indirime düsmesini beklediğim bir urun; fakat.robot çalışırken karıştırıcı başlığı talpalı dönüyor,acaba 2.kalite urunmu satın aldım.su anda ne yapacağımı bilemiyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    İyi ki almışım bir sorun yaşamadım

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Ürün zamanında geldi ancak kullanım talimatını okuduğum da işime yaramayacağını gördüm. Neydi beni vaz geçiren husus, “”makinayı bir dakika çalıştırdıktan sonra onbeş dakika dinlendirin”” düşünsenize, bir hamur yoğurmak için ne kadar zaman harcıyacaksınız.😇

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Çok kullanışlı Ve en az fotoğraftaki kadar kaliteli. Görünüm olarakta çok şık 😊

  • NI1 aracılığıyla, 02.12.2020
    Fakır hamur yogurma

    Evet begendık guzel urundu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.09.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: bizim evde çok fazla kek börek poğaça flan pişiyor hemen hemen herkes ayrı ayrı bir şeyler yapmayı seviyor yeri geliyor ben yapıyorum yeri geliyor eşim yapıyor ama herkes bir şekilde mikser kullanıyorum aldığımız o el mikserleri de bize dayanmadığı için ben böyle bir çözüm buldum eşim de çok beğendi zaten gerçekten çok ullanışlı bir ürün standlı olmasının bir çok avantajı var sadece karıştırma olarak düşünmemek lazım genel olarak çok kullanışlı bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2020
    "MUHTEŞEM"

    Olumlu yönleri: kesinlikle bir bayanın mutfağında olması laızm iser ev hanımı isterse çalışan olsun bu keyfi denemeli. Ben çok memnunum aldığım için 4500 ml doğrayıcı haznesi var ben en çok yoğurma olayını seviyorum çok keyif alıyorum kıyma çekebiliyor falan çok fonkiyonlu ayrıca bu kadar fonksiyonun da ayrı ayrı aparatı olmasıda büyük lüks tabi. alırsanız kıyma çekmeyi mutlaka deneyin ama 2 farklı ızgarası olan kıyma aparatı var muhteşem oluyor .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    "MÜTHİŞ"

    Olumlu yönleri: standlı mikserleri çok beğeniyordum ve nihayet aldım. :) birşeyler çırparken yada doğrarken karıştırırken yoğururken kendimi masterchef te yarışan kişiler gibi hissediyorum :) çok keyifli sahiden . Kıyma bile çekebiliyorum bu makineyle. Her fonksiyonun da kendine has aparatı var temizlenmesi de kolay bir ürün. 8 hız kademesi var . tavsiye ederim gerçekten :)

  • Trendyol aracılığıyla, 06.06.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün eksiksiz elime ulaştı. resimde tam olarak göründüğü gibi rengi . daha önceden bu üründen kullanmıştık memnunuz

  • NI1 aracılığıyla, 14.05.2020
    Kaliteli bir mutfak şefi.

    İşini gayet güzel yapıyor. Çiğ köfte, Hamur ve kek yaptım son derece başarılı neticeler aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkür ediyorum paketleme kargolama hız harikaydı

  • NI1 aracılığıyla, 28.10.2019
    Mükemmel

    Ürün gayet şık kullanışlı ve güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2019
    "mutfak robotu"

    Olumlu yönleri: Ürün çok güzel paketlenmiş geldi ve kullanışlı Burak züccaciye ilgisinden dolayı teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2018
    Kullanımı kolay bir ürün

    Amatör kullanıcılar için yeterli bir ürün. Hamur yoğururken biraz sarsıntı yapıyor. Sürekli çalıştırma yapınca ısınıyor. Çiğ köfte ve benzerlerini yapabiliyor. Çırpma ve karıştırma işleri gayet iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2016
    Fakir Mutfak robotu

    Bir çok markayı araştırdıktan sonra Fakir markasında karar kılarak sipariş ettim. Performansı iyi. Sesi rahatsız edici değil. Rengi kırmızı geldi tam istediğim gibi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Food Master 1200 W 8 Kademeli 4.5 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Food Master 1200 W 8 Kademeli 4.5 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat