Tefal Actifry Plus 1400 W 1.2 kg Isı Ayarlı Fritöz Siyah/Gümüş Yorumları

Tefal Actifry Plus 1400 W 1.2 kg Isı Ayarlı Fritöz Siyah/Gümüş yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 28.11.2019
    güzel

    ürün gayet güzel ve kaliteli duruyor çalıştırdım çalışıyor Umarım uzun süre dayanır

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2016
    HARİKA

    Sipariş verdim ertesi gün elime ulaştı. Fiyatı yüksek fakat gerçekten hakkını veren bir ürün. Sadece patates kızartma yapmanında ötesinde bir çok şeyi az yağ ile sağlıklı bir şekilde yeme olanağına sahip oluyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2016
    HIZLI KARGO

    Ürün hızlı kargo ve istediğim ürün geldi teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2016
    mu kem mel

    uc gun once elime gecti. geldigi gunden beri hergun ayri bisey pisirmek icin kulladim. patates sosis kofte sucuk et ve tavuk sote ve en son kanat hepsi bir harika. almadan once yorumlari okudugumda patatesin kotu oldugunu kizartmadan cok haslama gibi oldugunu yazanlar olmus. 15 dk suda bekletim bir havlu ile patatesin suyunu alirsaniz en ala kizartma oluyo. almak isteyenlere siddetle tavsiye ederim. bir gelinin ceyizinde olmasi gereken bir urunmus. dolaba koymayi dusunmedim bile elim ayagim oldu kisa zamanda ve tezgahin uzerinde yerini aldi. almayi dusunuyorsaniz ve benim gibi kizartmayi sevip kalorisinden oturu yemeye cekiniyorsaniz tam sizin icin. verdiginiz parayi kat kat hak ediyo.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2016
    harika bir ürün teşekkürler hepsiburada

    sipariş verdim ertesi gün elime ulaştı çokkullanışlı harika ve çok sağlıklı artık yağsız kızartma yapabilyorum herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2015
    fritöz

    çok kullanışlı pratik. hızlı gönderi. hepsi buradaya teşekkür ediyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2014
    güzel ürün

    ürün çok kısa zamanda gönderildi ve elime ulaştı kullanımıda güzel fakat resimde siyah olan ürün beyaz geldi inşallah düzeltirler diğer taraftan her yönü ile güzel bir alışveriş

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2012
    Tam çocuğumuz için

    Çok güzel bir ürün. Doktorumuz oğlumuza az yağlı kızartma yemesi gerektiğini söyleyince bu üründen aldık. Kızartma yaparken artık başında da beklemiyoruz. Zamanını ayarlıyoruz. Kendisi otomatik kapanıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2012
    Kesinlikle tavsiye ediyorum

    Siparişim elime ulaşır ulaşmaz sabırsızlıkla beklediğim fritözümü ilk olarak soslu tavuk pişirmede denedim.sonuç harika oldu.her tarafı eşit olarak kızaran tavuklar oldukça lezzetli pişti.Sonrada biber kızartma yaptım ve gerçekten yarım ölçek yağ ile hepsini çok güzel pişirdi.Fiyatı biraz yüksek diye tereddüt etmiştim ama kullandığı yağ miktarına ve pişirdiği yemeklerin lezzetine bakınca bu fiyata değiyor.Ayrıca temizlenmeside oldukça kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2012
    HEPSİ BURADA YA TESLİMAT HIZINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

    ÜRÜNÜ ÇOK KISA BİR SÜREDE ALDIM HEMEN DENEDİM VE GERÇEKTEN İLK PATATES KIZARTMASINDA FARKINI GÖSTERDİ. YEMEK TARİFİNDE NE VARSA DENEYECEM BAKALIM İYİ OLACAK GİBİ DURUYOR VERDİYİM PARAYA PİŞMAN OLMAYACAĞIM SANIRIM

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2012
    hiç pişman olmayacaksınız

    mükemmel bir makına.et ve tavukta hiç yaağ eklemenize gerek yok.yalnız sebze kızartasında çok mükemmel değil.patates hariç.ayrıca almayı düşünüyor ve kalabalık misafirleriniz oluyor ise 1,5 lt almanız tavsiyemdir

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2012
    mükemmel değil ama çok iyi

    yemekler çok iyi hem lezzetli hemde hafif hem yapmasıda çok kolay paketle gelen pişirme kitabıda bayaa işe yarıyor.. ama kızartma tadında kızartma yapmak isteyenler fazla beklentiye girmesinler yağda kızartma başka:))

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2012
    Güzel bir ürün

    Merhaba; Ürün başarılı, beraberinde gelen yemek kitabındaki tariflerin birkaçını denedik güzel sonuçlar aldık. Ayrıca az yağ kullanması ve zaman ayrı yapmak dışında hiç birşey yapılmaması bu ürün için en büyük tercih sebebi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2012
    kesinlikle tavsiye ederim

    Herkes gibi ürün hakkında benimde endişelerim vardı fiyatta yüksek olunca insan bir anda alamıyor.En sonunda gözümü kararttım vee muhteşem sonuç.Tek uyarım kesinlikle patlıcan kızartmamanız berbat bir şey ortaya çıkıyor.Zaten tarifler arasınada koymamışlar.Birde dikkat edilecek unsur sebzeleri ıslak koymayın peçeteyle iyice kurulayın ve başında beklemeden ve yağ kokmadan kızartma yapmanın keyfini yaşayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2012
    patates için süper

    patatesi gerçekten güzel kızartıyor ama sebze kızartmalarında özellikle havuç ve patlıcanda cok başarısız.et ve tavuk da güzel oluyor ama bence et ve tavuk için alınmaz.diğer tencerelerde aynı görevi görüyor bence sadece patates kızartması için ideal.temizliği kolay ama çok yer kapğlıyor ve dısarı cok ısı veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2012
    Sağlıklı ve lezzetli

    Benim için çok fonksiyonlu. Kabak, patates, şakşuka aklınıza ne gelirse denedim ve hepsinde de iyi neticeler aldım. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; ilk pişirmede aşırı yoğun, ikincide daha az, üçüncüde biraz daha az seviyede koku oluyor. "Yeni cihaz" kokusu. İtiraf etmem gerekir ki ilk iki pişirme sonucu yiyeceklerin hepsini döktük.. Ama sonrakilerde sorun kalmadı.. Bilhassa işten eve geç geliyorsanız bu ürünü kaçırmayın derim, siz üstünüzü değiştirene kadar yemek hazır oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2012
    Mükemmel

    Patates, köfte ve tavuk pişirdik, gerçekten mükemmel bir ürün. Kullanışı da kolay,sadece biraz sesli çalışıyor. Mıtfakta fazla yer kaplamıyor. Tavsiye ediyoruz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Actifry Plus 1400 W 1.2 kg Isı Ayarlı Fritöz Siyah/Gümüş kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Actifry Plus 1400 W 1.2 kg Isı Ayarlı Fritöz Siyah/Gümüş yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat