Goldmaster GM-7434 Fritter Fritöz Yorumları

Goldmaster GM-7434 Fritter Fritöz yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2017
    Beş Yıldız

    Fiyat/Performans açısından gayet yeterli. Minumum yağ seviyesinde 6-7 dakika içersinde ısındı, 1 kişilik porsiyon patatesi de 3 dakika da haletti. Haznesi emaye, sepeti krom kaplama gibi duruyor. Kablosu plastik aksam içine gizleniyor. Dış gövdesi öyle aşırı ısınmıyor çalışırken. Rezistans bölmesini çıkarınca açıkta çalışmıyor, bu iyi bir güvenlik önlemi. Zamanlayıcı metronom gibi ses çıkarıyor. Güç ve ısı ışığı ayrı. Evde pratik kullanım için son derece yeterli. Çok şık, harika, mükemmel denemez, hatta lego gibi duruyor ama kesinlikle amaca hizmet ediyor diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2016
    bu fiyata bu ürün

    ürün 2 gün içerisinde ulaştı. bu fiyata bu ürün beklenti üstü ilk defa internetten alışveriş yaptım kızartma konusunda gayet iyi ergonomik yapısı ile tüm parçalara ayrilabiliyir kızartma haznesi 'nde çıkması ayrı bir önem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2016
    Dört Yıldız

    Pratik, günlük kullanım için ideal boyutlarda ve kızartma konusunda da fiyat/ürün bazında başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2016
    fiyat performans ürünü

    fritözden daha iyi kızartıyor,resimde gösterilmemiş ayrıca üst kapağı da var kızartma yaparken üzerini örtebiliyorsunuz.büfe tipi fritöz tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2016
    erhan icli

    guzel hizli yagi kizartiyor tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Goldmaster GM-7434 Fritter Fritöz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Goldmaster GM-7434 Fritter Fritöz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat