Era SM-13 Izgara Yorumları

Era SM-13 Izgara yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2016
    Mükemmel, balığı mangalda ızgara tadına yakın pişiriyor.

    Era' nın termostatlı dereceli olan ürününü kullandıktan sonra termostatsız olan bu ürüne döndüm. Çünkü termostatlı olan ürünler, son ayarda ve sıcaklıkta bile istediğin kömürde ızgara kıvamına gelemeden güvenlik amacıyla stop ediyor (Az pişmiş sevenler için ideal). Termostatsız olan bu üründe ise kontrol tamamen sizde. Az veya çok pişirmek sizin elinizde. Teflon olması temizliği kolaylaştırıyor. Alt kapak kolayca ayrılıp temizlenebiliyor. Üst kapak 4 - 5 pişirimden sonra sıçrayan yağlardan kirleniyor. Fakat üst kapak her ızgaradan sonra temizlenmek için pratik değil, çünkü üst kapağı sökmek için 3 vidayı sökmek zorundasınız, geri takması ise zahmetli. Her 4 - 5 pişirimden sonra üst kapağı yıkamazsanız, üst kapak zift gibi yağ oluyor, teflon da olsa çıkması zor oluyor. Üst kapağın kolayca sökülmesi için daha pratik bir yol bulunmalı. Her şeye rağmen tavsiye ediyorum. 2 yıldan fazladır kullanıyorum. Çok araştırdım, pişirirken ete direk ateş teması olmadığı için en sağlıklı ızgara çeşidi bu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2016
    ERA Izgara

    Aldığım üründen çok memnun kaldım harika pişiriyor sonrada alt tepsiyi çıkarıp makinede yıkayıveriyorum süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2015
    tavsiye ediyorum alınır

    Süper bir ürün alt tarafa su koyup limon sıkıp iki diş sarımsak koyun balık kokusunuda ortadan kaldırıyor kırmızı et tavuktada aynı mangal keyfi veriyor ??????

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2015
    çok iyi

    kendime aldım 1 yıl sonra anneme aldım tek kelime on numara size bir tiyo kullanmadan önce ızgaranın dibine Aliminyum folyo serin pişen yiyeceklerin suyu yagı oraya akıyor iş bitince toplayın çöpe atın yenisini takın yıkamak için uyraşmaya degmez

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2015
    Harika bir ürün

    Ürün gerçektende iyi.Pişirmesi iyi,lezzetli,koku sıfıra yakın.Çok hafif bir koku oluyor,oda nemli değil.Ürünün sadece tutma yerleri bakalitlerin malzemeleri zayıf.Firma onlarıda iyileştirirse gerçekten mükemmel olacak.O zaman kullanım ömrüde uzar.Ancak bu paraya göre çok iyi iş görüyor.İlk açtığınızda kendini ve pişirilen yiyeceği ısıtıp pişirmesi biraz daha uzun.Fakat bir tarafı pişen yiyeceği ters çevirdiğinizde zaman düşüyor,ikinci taraf daha çabuk oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2015
    harika ürün

    Senelerdir bu tip ızgara evimizde hep vardır. Ben etten ziyade, tost ekmeği üzerine kaşar, sucuk vs koyup üstü açık tost için yemek için kullanıyorum. Eski ürünümün markası era değildi. Patladığı için hepsiburada.comdan sipariş verdim. Patlama sebebi de, tost yaparken altına bir yüzü yağlı kağıt bir yüzü folyo olan kağıttan koymamdı. Siz, siz olun sakın içine öyle bir şey koymayın. İlla kağıt koymak istiyorsanız sadece yağlı kağıt koyun. Resmen yangın çıkıyordu. Ürüne gelince, inanılmaz memnunum. Hepsiburada.com kalitesiyle bu ürünü satın aldığım için mutluyum. Çok teşekkürler :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2015
    Çok güzel

    çalışan kişiler için yemek hazırlamanın en kolay yolu ve çok pratik

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2015
    Gayet İyi

    Ürünü üniversitede okuyan oğlum için aldım. Üründen çok memnun. Balık ve tavuk pişirmiş. Pişirmesi ve pişirme süresi gayet makul. Evde mangal keyfi sürmek isteyenler için yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2014
    ÇOK GÜZEL

    ÜRÜN EV İÇİN ÇOK GÜZEL KOLAY PRATİK 24SAATTE KARGO DENDI BEN HIZLI KARGOYU SEÇTIM ERTESI GUN ELIMDE OLSUN DIYE 11 DE SPARIŞ VERDİM O GUN 16 00 DA ELIMDEYDI ILK IFTARIMIZI ONUNLA YAPTIK TEŞEKKURLER

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2014
    bu ürün harika!!!!

    gercektende süper bır urunmus yedıgımız balıgın etın tadını enfes bı sekılde alıyoruz herkeze tavsıye ederım pişman olmassınız hemde ekonomık acıdan da tercıh edılebılır...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2014
    on numara performans. Çok memnun kaldım.

    16 kişilik davetimde muhteşem performans gösterdi. 4 saat aralıksız çalıştı. İlk ısınması biraz zaman alsa da sonrası çabuk oldu. Çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2013
    ÇOK İYİ

    ÇOK MEMNUNUM SATIN ALDIĞIMDAN DOLAYI KULLANŞLI VE PRATİK BİR ÜRÜN EKSİK OLMAYIN SİZ SİTE VE TEDARİKÇİLERİ ÇOK İYİ BİR IZGARA OLDUĞU İÇİN

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2013
    F/P İyi

    Fiyatına göre işlevi oldukça iyi. Koku yapmıyor pek. Evde ızgara yapabilmek için uygun bir model. Temizliği kolay. Hızlı ısınıyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2012
    Çok Başarılı

    Bu fiyata bu kadar pratik ve lezeettli birşey beklemiyordum. Tavsiye üzerine almıştım şimdi ev hediyesi olarak arakadaşlarıma alır oldum. Herkese tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2012
    çok güzel

    kesinlikle tavsiye ediyorum 3. siparişim diğer ikisi istek üzreine hediye edildi:) etler cok guzel pişiyor ve çok pratik her eve lazım . şiddetle önerimdir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2012
    aldık, memnunuz , herkese tavsiye ederiz

    hiç tereddüt etmeden aldık, çünkü bizden başka tüm akrabalarımız kullanıyordu Era ızgarayı.. biz teflonlusunu aldık,asla pişman değiliz, almasak komşununkini çalacaktık::))

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2011
    2 yıldır kullanıyorum

    Ürünü yaklaşık iki yıldır kullanıyorum.Teflon olması rahat temizlenebilmesini sağlıyor.Kapaklı ve ızagaranın üstte olması kokusuz dumansız ve çabuk pişirme sağlıyor. Yağlar da suya damlıyor etrafı kirletmiyor yanmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2011
    Çok pratik ve kullanışlı

    Ürünü anneler günü hediyesi olarak almıştım.Aynı gün kullandık ve köfte yaptık.Gayet güzel oldu,açıkçası herkes beğendi.Bence her evde olması gereken bir ürün.Kendi evimize de almayı düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2011
    tek kelime ile harika

    kullanmaya başlayalı 1 ay oldu ve mangalı aratmıyor. evimin altındaki lokantada kullanıyorken gördüm.onlara güvendiğim için aldım.et,balık tavuk ve sucuk denedim.gayet lezzetli ve evde mangal ayrıcalığını aratmıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2010
    KOKUSUZ,PRATİK IZGARA HEM DE MUTFAKTA

    Ürün elime geçer geçmez hmen denedim.Bu kadar iyi yorumun ardından elbette kötü bir ürün beklemiyordum.Mükemmel.Benim gibi ızgaraya düşkünler için muhteşem hem de mutfakta ,kokusuz ,dumansuz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Era SM-13 Izgara kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Era SM-13 Izgara yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat