Era SM-4 Izgara Yorumları

Era SM-4 Izgara yorum ve tavsiyeleri

(94 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2018
    çok geç pişiriyor

    oturup 50 dakka beklemeye zamanınız varsa sorun yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2017
    Daha İyi Olabilirdi

    Makina iyi ancak dikkatli kullanmak lazım. Ha, bu para eder mi? Bence etmez ama yabancı markalar bizim kültürümüze uzak oldukları için yerli ve bizi anlayan üretimler içindeki en iyiyi arayışımız sürüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2017
    makina cok güzel

    grill marka makinayi almadan önce biraz tereddüt yasadim çünkü markanın ismini pek duymamıştım ama gayet bir fiyat performans ürünü düşünmeden alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2017
    Dört Yıldız

    Ürün gayet kullanışlı. Alalı neredeyse 1 ay oldu ve bir çok kez kullandık. Koku ve duman konusunda başarılı. Etleri çok güzel kurutmadan pişiriyor. Balığı da müthiş bir şekilde pişiriyor. Ürünü tavsiye ederim. Sadece olumsuz olarak derece ayarlama düğmesi çok basit yapılmış her an kırılacakmış gibi bir de aldığımız günden itibaren ürünün üst yüzeyinde yani ızgaraların yakın olduğu yüzeyde renk değişimi olmakta ve gittikçe artmakta. Renk değişimini sorun etmezseniz alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2017
    Gayet başarılı

    Ürün çok güzel arkadaşlar fiyatına göre ideal gerçekten kokusuz dumansız ilk defa bugün iftarda tavuk kanadı pişirdim 4.kademede 15 dk da pişiyor mutfakta yaptım en ufak bir koku olmadı tam bekar işi temizlemeside çok basit her yeri sökülüp takılabiliyor.ben kırmızı olanını aldım tek sıkıntısı ısınan bölgenin üstü karardı sıcaktan ve öylece kaldı ama benim için hiç sorun değil bu

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2017
    Beş Yıldız

    Güzel bir ürün ben yıllardır benzerini kullanıyorum, bunu da oğluma hediye aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2017
    çok işe yarar bir elektrikli mangal

    ister mutfakta ister balkonda kullanımı oldukça rahat.. temizliği koly,alttaki tepsi çıkabiliyor .. en az 4 kişinin yiyebileceği kadar tavuğu,köfteyi falan pişirebiliyorsunuz, belki biraz daha büyük olabilirdi, ama bu boyutuyla da hiç yer kaplamıyor, evde mangal yapmak gibi bir şey ! aldık mutluyuz..

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2017
    Dört dörtlük

    Hızlı ve özenle paketlermiş kargo. Pişirmesi harika, dumansız ve kokusuz kesinlikle. Kusur sayılmaz fakat şişler yassı değilde yuvarlak olsa çevirmesi daha kolay olur. Ama kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2017
    100 LİRAYA-120 LİRAYA YILLARCA EVDE BALIK YAPABİLECEĞİNİZ BİR IZGARA

    BİRÇOK ARKADAŞTAN METHİNİ DUYUP DA ALDIM, BEN DE RAHATLIKLA METHEDEBİLİRİM, BU KADAR UYGUN BİR FİYATA, BU KADAR İŞ GÖRÜR BİR ÜRÜN ŞAŞIRTICI.. 100 LİRAYI NERELERE VERMİYORUZ Kİ.. 2 KİŞİ DIŞARIDA BALIK YESENİZ EN HAFİFİNDEN 70-80 LİRA GİDİYOR, 100 LİRAYA-120 LİRAYA YILLARCA EVDE BALIK YAPABİLECEĞİNİZ BİR IZGARA SATIN ALIYORSUNUZ, BENCE ÇOK KARLI VE MANTIKLI BİR ALIŞVERİŞ YAPTIM..

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2017
    ucuz, pratik, kullanışlı

    beğendim, haftasonu balkon için aldım, sürekli elimin altında çok pratik olacak..

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    mükemmel

    Gerçek mangal tadı almak istiyorsanız kesinlikle alın enfes ve hızlı bir şekilde pişiriyor tavsiye ederim

  • Webden Al aracılığıyla, 20.02.2017
    GRİLLEX 2 DE

    RENK SEÇENEĞİ MEVCUTMU GRİ VARSA ALICAM

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2017
    Beş Yıldız

    tv shoptan aldım hemen kargoladılar ürün tamamen orjinal ambalajında jelatinli bi şekilde geldi alır almaz denedim çok lezzetli pişiriyor. kesinlikle almalısınız soru işareti kalmasın kafanızda tv shopu tavsiye ederim

  • Webden Al aracılığıyla, 02.02.2017
    ÇOK HIZLI

    ögleden sonra sipariş verdim.ertesi gün 10 .30 da kapımdaydı..teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2017
    BU GÜNE KADAR ALMADIĞIMA PİŞMANIM

    UZUN ZAMANDIR ERA MARKA IZGARALARI BİLİYORUM, AMA BİR TÜRLÜ ALMAK KISMET OLMADI, ÜRÜNÜ ALIP BALIK YAPTIĞIMIZ İLK AKŞAM GÖRÜP DE ALMADIĞIMA PİŞMAN OLDUM, BUNCA ZAMAN BİZ IZGARASIZ NASIL BALIK YEMİŞİZ :(

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2017
    GÜZEL KULLANIŞLI

    GUZEL KULLANIŞLI PARASININ HAKKINI VERIYOR

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2017
    Dört Yıldız

    yorumlara güvenip aldık.fena değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2017
    Hayal Kırıklığı

    Bu yorumların yapılabiliyor olması beni şaşırttı. Ürün çok düşük ısı veriyor anca domates biber pişirebiliyorsunuz, et pişirmek isteyenlere Allah sabır versin diyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2016
    funda ülkü

    çok kullanışlı , temizlenmesi kolay çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2016
    MÜTHİŞ BİR ÜRÜN

    TEK KELİMEYLE EVDEKİ MANGAL.. O KADAR KULLANIŞLI Kİ NEREDEYSE HERGÜN BİRŞEY YAPABİLİYORUZ, ELİMİZ AYAĞIMIZ RESMEN.. İYİKİ ALMIŞIZ..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Era SM-4 Izgara kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Era SM-4 Izgara yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat