Electrolux ETG340 Izgara Yorumları

Electrolux ETG340 Izgara yorum ve tavsiyeleri

(45 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok beğendim

    Bu tarz bir ızgara almak için her zaman yaptığım gibi aylar süren araştırmalarım oldu.Nihayetinde aldığım bu ürünle balık hariç herşeyi pişirdim.Bu ürünü almaktaki tek amacım sıçrayan yağlardan kurtulmaktı ,duman ve kokuyu umursamadım.Ki dumansız ve kokusuz sulu yemek bile yapılmazken dumansız kokusuz ızgara hayal edenlere şaşırmadım da değil.Kırmızı ve beyaz ette,biberde duman belli belirsiz çok az çıkıyor. Arada ısı arttığında duman şiddetlenir gb oluyor ama çok uzun sürmeyip hemen hafifliyor.yağ sıçrama olmuyor. Fakat domateste (kesilmiş) çok duman çıktı.sucuk yaptım onda da duman az çıktı. Ama sucuk içinden yağ çıkaran bir besin olduğu için azıcık cık yani yağ sıçrama yaptı.Ama o da ızgaraya denk geldi etrafa değil. Amacıma fazlasıyla ulaştım ve ürün beni çok memnun etti.Baş köşede her an kullanıma hazır duruyor.Ayrıca temizlemesi çok kolay.Süngerin yumuşak tarafıyla hemen o çıkmaz görünen yapışık kahverengilik çıkıveriyor.Ovma yok ve sakın telle fln ovmayın zaten. Neydi o,tüm fayansları ve ocağı yağdan arındır ardından tavayı yıka.Şimdi sadece ızgarayı yıkıyorsunuz o kadar.Açık havada ya da aspiratörsüz kullanımı hiçbir marka için zaten hayal etmeyin komik oluyor:) Bir sürü arkadaşıma tavsiye ettim aldırdım.Bir kaç video çektim youtube koyacağım. merak edenler için.Sağlıklı ve zahmetsiz ürün. Teşekkürler Hb.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    İyi ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Fiyat avantajı ve fonksiyonelliği oldukça iyi. Beni mutlu etti...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Eh işte

    Aylar öncesinden aldık ama şimdi yorum yapıyorum. Çünkü her seferinde yağ sıçramaz diyorum ama etrafa yağ sicratiyor.mutfak tezgahının uzerinde yapıyoruz etraf yağ içinde kalıyor.duman çok yok evet.koku illaki var ve yağ illaki sıçrıyor. Kapaklı almadigima pişmanım.ve iki kişiyseniz ihtiyacınıza göre büyük. Yarısı kadar bile olsa iki kişi için yeterli olurmuş.temizlemesi kolay evet ama bulaşık makinesinin alt tarafını sadece bu kaplıyor.yani makine sadece ızgara için çalışıyor elde yıkamak daha mi kolay ne :/

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2019
    Hayal kırıklığı

    Ne pişirirseniz pişirin geç pişiyor ve kuruyor . Ben memnun kalmadım.

  • NI1 aracılığıyla, 13.05.2019
    ELEKTROLUX IZGARA

    Beğenip aldım, daha kullanmadım. Kullanıp göreceğiz.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.03.2019
    mangal tadında

    lezzeti çok farklı ve güzel pişiriyor.ancak dumansız falan değil.açık hava yada balkon şart.

  • Teknosa aracılığıyla, 07.02.2019

    Artık ev konforunda mangal yapabiliyorum, üstelik dumansız. Zarif, şık tasarım, kaliteli bir ürün olunca, lezzetli sonuçlar veriyor.Çok memnunum, tavsiye ederim, teşekkürler Teknosa .

  • Teknosa aracılığıyla, 07.02.2019

    Ürün 2200 watt olduğu için hızlı ısınıyor,üstelik ızgaranın kalın olmasıda etinizin lezzetli pişmesinde büyük etken,kışın mangal yakmak yerine bu ürünü kullanmak çok pratik,kesinlikle tavsiye ederim biz çok memnunuz .

  • Amazzon aracılığıyla, 14.01.2019
    yağ sıçratmıyor ve dumansız

    Teslimat çok kolay ve çok hızlı oldu. üründe çok iyi bir ürün kesinlikle tavsiye ederim. Özelliklerinizi hepsini karşılıyor, inanılmaz pratik temizlemesi.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.01.2019
    Fiyat/Performans olarak fena değil

    Ürünün plastik kalitesi çok iyi değil ayrıca taban ızgarası kaldırmada zorluk var su ve yağlar yere dökülüyor ızgara yüzeyi fena değil geniş kullanışlı.Bu fiyat markaya performans olarak iyi sayılır.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.10.2018
    Kullanışlı

    Hem Electrolux, hem malzeme kalitesi rakiplerinin üzerinde, hem de fiyatı gayet uygun. 2-3 kez kullandık , son derece başarılı. Memnunuz

  • NI1 aracılığıyla, 12.10.2018
    Dumansız ve kokusuz değil.

    Ürün kalitesi, dizaynı ve kullanışı gayet iyi. Yalnız dumansız ve kokusuz kısmına pek aldanmayın. Evet mangala göre öyle ama sonuçta ortada pişen birşey var. Duman ve koku az da olsa oluyor. Tepsi genişliği güzel. Temizliği kolay. Beklentiye göre değişir. Ben memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2018
    5 Yıldız

    Çok fazla elektrikli ızgara deneyimim olmadı fakat bu cihazı epey araştırdım almadan önce. Avrupa'da da AEG-Electrolux veya Zanussi olarak satılıyor. 55-60 Euro fiyatı var. 2200 Watt olması büyük bir artısı. Bu tip ızgaralarda bana göre en büyük sorun plakanın eşit ısınmıyor oluşu. Plakanın veya ızgara telin belirli yerleri iyi pişirir genelde. Fakat bu üründe bu sorun çözülmüş. Rezistans ızgara plakanın altına gömülü yani yekpare. Böylece ızgaranın her dilimi ve düz plakası aynı sıcaklığa geliyor. 5 kademesi var, ben kalın kasap köfte ve Hindi ızgara yaptım ayrıca aynı anda düz plakasında biber ve mantar pişirdim. 3 ile 4 arasında oynayarak çok hızlı ve güzel bir şekilde pişirdi. Termostatı çok iyi çalışıyor, etleri koyduktan sonra plaka soğumaya başlar başlamaz hemen açılıp aynı sıcaklığa getiriyor. Izgara plakası epey kaliteli, güzel çizgiler yapıyor ve mangala çok yakın bir tat ile pişiriyor.Test yapmak için ızgara veya düz plaka üzerinde hiç yağ kullanmadık. Pişirme sırasında çıkan duman ve ev içinde rahatlıkla kabul görecek bir seviyede. Havalandırma altında hiç sorunsuz camlar kapalı pişirebilirsiniz. Damlama tepsisi epey kaliteli, içine biraz su ekleyince hiç kokusuz ızgara yapabiliyorsunuz. Pişirme sonrasında temizliği çok basit, el ile çok kolay temizledik. Büyük bir ızgara. 4 kişilik bir aileye yetecek bir kapasitesi var. Dış aksamı, görüntüsü, fişi - kablosu ile kaliteli olduğu belli oluyor. Elektrikli ızgara olarak öneririm. Çok kaliteli ve kullanışlı bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2018
    Göründüğü gibi. İşevi yetersiz.

    Ürün geç ısınıyor. Geç pişiriyor daha doğrusu kurutuyor yiyecekleri Asla mangal havası yok. . Malzemesi kaliteli. Sipariş ve teslimatta hiç sıkıntı yoktu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2018
    Dört Yıldız

    Fiyatına göre iyi. Balkonda çok iyi sonuç veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2018
    Güzel

    Ürün çok güzel kulllanışlı gözüküyor ama kullanmak nasip olmadı:) termostat bozuk çıktı 15 gün süre dolmuştu iade yapamadım servise götürdüm mecburen serviste parça istedi merkezden 1-2 haftaya gelir dedi. Gelince yine yorum yaparım ama cihaz güzele benziyor. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2018
    Beş Yıldız

    2200W gücü ve fiyat / performansı oldukça başarılı...

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2018
    Beş Yıldız

    Çok kaliteli bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ETG340 Izgara kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ETG340 Izgara yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat